Şimdi Ara

x800 Alınacak bir telefonmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

telefonumu yenileyeceğim x800 dusunmekteyim ancak cok kararsız kaldım bugun cok yer dolaştım bulamadım x800 en sonunda teknosa "eğer satın alacaksanız getirebiliriz" dediler ben ise aleti elimde gormeden test etmeden almak istemiyorum alet ozellikleri hosuma gıttı tek bır sorunum var oda mesaj yazarken zorlanıyormuyuz ? el yazısı tanıyor ama ne kadar dır bilinmez onizlemeleri okudum bıraz zorlanan var gibi... bu ekranı dayanaklımı mesela yanlıslıkla anahtarımla aynı cebe attım yurudum yurudum ekranı cızılırmı basit bir şekilde ? yoksa dayanklı bir alet mi ? yere düşüren biriyimdir alet dayanıklımıdır ? ayrıca arıza yaşayan oldumu ne gıbı arızalar ? sizce bunun yerıne ah sunu alsaydım dedıgınız oldumu ? daha cok muzik dinlemek için alıcaktım 8 gb hafıza cok hosuma gıttı + 2 gb mp3 playerım var boylece 10 gb muzık arsıvımı yanımda taşıyabileceğim. daha sonradan x800 film izleyebilme ozelliği cok etkiledi.vereceğim paraya ( 350 ytl ) daha guzel ne alınabilir ? açıkcası alet ın ayrıca klavyesi olsaymış güzel olurmuş mesaj yazarken hızlı olmak ısterım sımdı 2 saat bısı yazmak ıcın ugrasmayı goze almak ıstemıyorum.

• selam x800 güzel telefon. dokunmatiğini beğendim. şarjı 1 hafta gidiyor. kötü yanları zamanla köşelerde soyulmala oluşmakta. wifi yok. kulaklık ses çıkışı çok kısık. ama benden temin edebileceğin dönüştürücü ve amfi aldınmı ipodu sollayan bir ses kalitesi oluyor.

ben şahsen wifisi olmayan bi telefon almazdım.

bu linkteki cihazım da şuan satılıktır. şiddetle tavsiye ederim piyaasanın en güçlü aleti ve bu fiyata veriyorum.
    TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pamirrr -- 7 Mart 2009; 22:45:05 >
  • kalite istiyorsan almamalısın.
  • x800 fiyatına göre iyi bir teelfon. ama arkdaşımıznda dediği gibi wifisi olmayan bir tel almak banada uymaz. ama tabiki sana kalmış. diğer tarftan dokunmatik olduğu dokunmatik algılaycısına dikakt et derim
  • kafam karıştı kullanıpta mesajda sorun yaşayan veya cızılme sıkayetı olan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aramachus

kafam karıştı kullanıpta mesajda sorun yaşayan veya cızılme sıkayetı olan varmı

ben 4 aydır kullanıyorum telefonu telefonu alırken beklentılerım çok yüksek değidi.Benim için sarjı uzun gıtsın radyo ve mp3 dinlıyebıleyım yeterlıydı.Kulaklık sesi bıraz kısık olabılır ancak çalişken normal bir ortamda ben gayet memnunum.Benım telefonumda çok ufak bi kaç yerinde var soyulma gerçi soyulma denmez ama olsun.Oda çok kullanılan yerlerde kalem ve tuş kılıdının oldugu kısım.Fiyat/performans olarak düşünürsen bence piyasada alınabilecek nadir telefonlardandır.Tip.i şekli vs gayet güzel.Forumda bir çok kez tartısıldı bu konu.Sonuc olarak bir telefondan sizin beklentileriniz nedir önemli olan bu bence

• quote:

Orjinalden alıntı: riprap

quote:

ben 4 aydır kullanıyorum telefonu telefonu alırken beklentılerım çok yüksek değidi.Benim için sarjı uzun gıtsın radyo ve mp3 dinlıyebıleyım yeterlıydı.Kulaklık sesi bıraz kısık olabılır ancak çalişken normal bir ortamda ben gayet memnunum.Benım telefonumda çok ufak bi kaç yerinde var soyulma gerçi soyulma denmez ama olsun.Oda çok kullanılan yerlerde kalem ve tuş kılıdının oldugu kısım.Fiyat/performans olarak düşünürsen bence piyasada alınabilecek nadir telefonlardandır.Tipi şekli vs gayet güzel.Forumda bir çok kez tartısıldı bu konu.mesaj konusunda ise ben çok mesaj yazan biri degilim eger mesaj yazarken sabit kalabiliyorsanız normal mesaj yazmaktan hızlı ve zevkli.Ancak yürürken yada hareket halındeyken biraz zor çünkü telin sabit kalıp kalemle tuşlara dokunmak zorundasınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tek el ile mesaj yazmak hikaye ayrica yazarken baska bir is ile ugrasmakda !

onun harici güzel bi telefon ben aldim bir hafta oldu kullanmaya baslayali 300 milyon veripde 6300 gibi bir tel almakdan bin kat iyidir bana göre...

Sürekli msn deyim sarji bi gün gitti ilk doldurusumdan sonra herhalde yavas yavas alisiyo telefon yavas yavas aciliyor :)

Ses kalitesine gelince fena sayilmaz idare eder foto kamera vs icinde ayni düsüncedeyim..
  • quote:

mesaj yazmak için baya bir alışmak gerekiyor.ben kalemsiz yazıyorum ama tabiki normal tuşlu telefon gibi olmuyor.araba sğrerken veya başka bir işle uğraşırken mesaj yazamazsın..

Ekranı da ne yazıkki çizilebliyor.Normalde paket içeriğinde koruyucu yapışkanlar çıkıyor ama bende çıkmamaıştı.onun için biraz çizik var.

El yazısı tanıma özelliği bir işe yaramaz. çünki harf harf yazılıyor yani bi kelime yazılınca tanıyabilse (başka telefonlar bunu yapabiliyor mu bilmiyorum)

hız kazandırabilir.ama öyle el yazısıyla çok yavaş yazarsın.

Kısacası alma

• x800 her turlu alınabılecek bır telefondur kardes

aynı supheler bendede vardı ama aldıgıma cok memnunum. tek elımle cok rahat yazıyorum. tırnagımla degıl hemde parmagımın etıyle tek elımle cok serı yazıyorum. bıkere alısınca cok artısı oluyo tuslu telde mesela z yazmak ıcın 3 kere basman gerekıyosa bunda bıkere basıyosun. bı dosya acarken normal telefonlarda asagı kaydır kaydır sola cek saga cek ustune getır yese bas ac :D bunda oyle bısı yok dokun acılsın.

şarz konusunda zaten kımse bısey dıyemez

fılm ızleme konusunda da kımse bısey dıyemez bence cunku fılm ızleme olayını dusunurken sarzıda dusuneceksın yıne 1 fılm ızleyıp sarzı bıten telde fılm ızlemek sacma olur. bunda bı fılm ortalama sarzdan yuzde 10 dusuruyor.

ayrıca e kıtap okuyucusu harıka. en cok kullandıgım ozellıklerınden bırı. yanı daha ıyı bı tel bıle elıme gecse fılm ve kıtap ıcın x800 umude ayırmam yanımdan.

8gbyt hafıza takılması da guzel bı olay fıytına gore gayet ıyı bı telefon.

ama aaaaa ben bu telefonumu pembe kalplı kalplı tema olmadan kullanamam dıyosan bılemıyorum :D:d.D:D cunku mıllet temaya takmıs durumda

• Teşekkür ederim yorumlar için

mesaj konusunda tatmin oldum tek sorunum çizilme

peki bu yapışkanlar nasıl bir şey ekranın uzerıne bildigimiz ilk alınmış telefon gibi yapıştırıcımı koyuyorsunuz ? bunlar ayrıca satılıyormu en onemlisi goruntuyu bozuyormu ? bunun dısında bır kalıp almayı dusunuyorum yere dusdumu malum bır şeyin tutması lazım tema olarak ben siyah kullanırım her zaman vede zaten tek siyah var gibi duruyor , pekı telefona başka dosya formatlarını oynatma ozelliği ayrıca eklenebiliyormu ? mesela .avi veya .divx gibi :D alacagım telefonu 4 seneden fazla kullanmayı dusunuyorum o yuzden adam gıbı bir şey almam lazım başka bir telefon seçeneğim yok sımdılık en teknolojik vede uygun fıyatlı tek bu var nokia zaten uçmuş...... philips de ayrıca garantide sorun çekermiyim ? ayrıca telefona garanti benzeri şeyler yaptırmak istiyorum cep kask gibi onerebileceğiniz başka şeyler varmıdır ?

teşekkürler.
  • Tabii ki alınır mükemmel bir telefon ama eksikleri var onları da arkadaşlar yazmış zaten
  • quote:

Teşekkür ederim yorumlar için

mesaj konusunda tatmin oldum tek sorunum çizilme

peki bu yapışkanlar nasıl bir şey ekranın uzerıne bildigimiz ilk alınmış telefon gibi yapıştırıcımı koyuyorsunuz ? bunlar ayrıca satılıyormu en onemlisi goruntuyu bozuyormu ? bunun dısında bır kalıp almayı dusunuyorum yere dusdumu malum bır şeyin tutması lazım tema olarak ben siyah kullanırım her zaman vede zaten tek siyah var gibi duruyor , pekı telefona başka dosya formatlarını oynatma ozelliği ayrıca eklenebiliyormu ? mesela .avi veya .divx gibi :D alacagım telefonu 4 seneden fazla kullanmayı dusunuyorum o yuzden adam gıbı bir şey almam lazım başka bir telefon seçeneğim yok sımdılık en teknolojik vede uygun fıyatlı tek bu var nokia zaten uçmuş...... philips de ayrıca garantide sorun çekermiyim ? ayrıca telefona garanti benzeri şeyler yaptırmak istiyorum cep kask gibi onerebileceğiniz başka şeyler varmıdır ?

teşekkürler.

ben koruyucu takmıyorum telın sıklıgına pek yakısmıyoo. amaan cızılırse cızılsın benımlemı yasıyacak dedım cıkardım 3 ay ı gecmıstr cızılmedı.

divx oynatmıyor ama sanırm xconnet bı cevrı programı paylasmıstı any dye onla cok basıt cevrılıyo super bı kalıtede ızlenıyo. yanı gercekten kalıte.

o dusmeye garantı teknosada yapılıyodu benm bıldıgım bı ucret karsılıgında.

not:msj ılk gunler zor gelebılır ama tuslu tellerde bıle ınsan hemen alısamıyo. ben ılk kez dokunmatık bısı kullandım kısa surede alıstım.

• Tamam , alıcam sanırım bu telefonu Fiyatının ınmesını beklıyorum dolar cok yuksek oldugu ıcın su andakı 350 ytl olan fiyatını 300 ytl ye denk getirebilirsem anında alıcağım.
  • 369 ytl arkadaşım ben aldım daha 1 hafta oldu olmadı.
  • Açıkcası ben kadıköyde dolaştım buldum ve 310 liraya aldım. eski teleonumu 170 liraya saydılar böylece cebimden 140 lira çıktı. eğer teknosa ya da bimeksten almazsan pazarlıkla indirme şansın oldukça yüksek. ayrıca telefon garantili, fiyatının normalden düşük olması sadece pazarlık.
  • hmm umarım o fiyatlar bulabilirim :)
  • mandafone subelerinde var ( vodafone)
  • hmm teşekkür ederim araştıracağım...

evet sanırım şikayetler bu kadar kalıyorsa iyi :D

o ozellikle o telefon bana cazip geliyor umarım aldıgıma pişman olmam.
  • wifi yok, işletim sistemi yok, mevcut firmware sorunlarla dolu. Ama yine de compakt ve kullanışı kolay bir telefon. wifi, işletim sistemi aramıyorsan al derim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.