arkadaşlar benim kartım 370 dolar civarında bir sorunum da yok ama ben bios güncellemek istiyorum DirectX9 destekli DirectXc desteği yok atinin sitesinde demolar var devolp bölümünde her kartın desteklediği demolar yeni çıkan kartların demolarını beni 300 dolalık kartım desteklemiyor o sebepten ötürü ekkarn kartını bios güncellemeyi deneyecem ne dersini
Ya pardon sorunla alakalı deil ama.Asus vento 3600 den memnunmusun bende onu almayı düşünüyorum.İşlemci soğutucu hariç soğutması nasıl?.Çok ses yapyomu?Kusra bakma alakasız oldu ama bunu kullananda bulamamıştım bu forumda...
hocam eğer işlemci fanında abartılı davranmazsan kasa muhteşem arkadaşlarım gördü dili uçıkladı gören şaşırıyor şimdi bunu 3700 çıktı o o kadar tutulmadı sana tavsi bunu al bende kırmızı aldığım vakit iki renk vardı ben kırmızı aldım süper bişey ilgine tşk ederim
bu sorunu ekran kartı bölümüne sorsan özellikle @TROX sana yardımcı olacaktır...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme