Şimdi Ara

X800XT Platinum 3dmark03 sonucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://service.futuremark.com/compare?2k3=3039549

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathburnnnnnnn -- 31 Ağustos 2004, 20:04:10 >

• Al sana yorum;

3DMark Score 12243 3DMarks
    X800 XT PE $555 + KDV : $655

1$ = 18.70 3DMark

3DMARK Score 5423 3DMarks
    9800SE 160$

1$ = 33.89 3DMark

Çok pahalı çoook....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free_Styler -- 1 Eylül 2004, 22:59:58 >
  • bence cok iyi degil ben x800pro@xt ile seni gecmisim ne is anlamadim anlasilan x800pro@xt ile gercek xt arasinda fark yok
    bu arada 3200mhz sinirina kadarki islemciler arasinda x800pro , x800xt , x800xt pe arasinda turkiye birincisi benim cok iyi bir karta denk gelmisim demekki
  • x800 xt ile default 13k'yı gecen arkadaslar var... , puanlarınız işlemci sınırına takılmıs , yakın zamanda ucuk skorlar gelecek sabredin...
  • gerçekten çok pahalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurulke

bence cok iyi degil ben x800pro@xt ile seni gecmisim ne is anlamadim anlasilan x800pro@xt ile gercek xt arasinda fark yok
    bu arada 3200mhz sinirina kadarki islemciler arasinda x800pro , x800xt , x800xt pe arasinda turkiye birincisi benim cok iyi bir karta denk gelmisim demekki

yorumsuz

• neden ban soylermisin fikrimi soyledigim icinmi yoksa insanlarin 200 dolar fazla para verim xt almasinin gereksiz oldugunu soyledigim icinmi.
    anlasilan senin tek derdin yanliz kalmak ve ben tekim diyebilmek :)
    karti almadan bilmem kac gun onceden post acmadan belliydi zaten niyetin. ayni baslikli baska bir postunda var bilmem farkindamisin ustelik oradada gerekli yorumlari yapmislar postun icin. ikincisine ne gerek vardi peki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

neden ban soylermisin fikrimi soyledigim icinmi yoksa insanlarin 200 dolar fazla para verim xt almasinin gereksiz oldugunu soyledigim icinmi.
    anlasilan senin tek derdin yanliz kalmak ve ben tekim diyebilmek :)

senın ıcınde bence bı ezıklık var ve bunu bana karsı bastırmaya calısıyosun herhalde.Uzatmanın anlamı yok cunku her yağtıgın muhabbet bayıyor
  • eziklikmi bana uzak bir kavram :) neden olsunki neyse muhatap bile almiyorum seni. ama hangi muhabbetim baymis merak ediyorum dogrusu yani senin disinda kimi baymis
    hem niye ezileyimki ayni karta senden daha az para verdigim icinmi belkide hic vermedigim icin olabilir. kart toptancimin bana hediyesiydide :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurulke -- 2 Eylül 2004, 11:50:44 >
  • Turkishoverclockers'tan korkut abimizin skoru
    http://service.futuremark.com/compare?2k3=3047758 hadi bakalım biraz kurcalayın kartları
  • quote:

karti almadan bilmem kac gun onceden post acmadan belliydi zaten niyetin. ayni baslikli baska bir postunda var bilmem farkindamisin ustelik oradada gerekli yorumlari yapmislar postun icin.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.