Şimdi Ara

LEADTEK 7900GTX 512 / 190YTL **TEST SONUÇLARI EKLENDİ**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    CORSAIR XMS 2GB (5.5.5.15)
    7900GTX

KUTULU, GARANTİLİ, AKSESUARLARI TAM

KESİNLİKLE PAZARLIKSIZ 190YTL

**test sonuçları hakkında yorumlarınızı da bekliyorum arkadaşlar**

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogitosuz_ergo_sum -- 7 Ocak 2008; 3:41:23 >

• 200 çok ama, 250 ye 3850 veriyorlar.
  • kullandım aynı karttan canavar bir kart dx9 adına
  • quote:

Orjinalden alıntı: dirkpitt1978

200 çok ama, 250 ye 3850 veriyorlar.

neye göre daha iyi hocam? bir kere ona bakmak lazım,

- eğer sadece fps diyosan oynayacağı taş çatlasın 10 fps yok 3850 ile,
    - ama diğer yandan bu kart high end kullanılan komponentleri 3850 ile mukayese bile edilmez,
    - ısınma sorunu 0 tüm testlerden sonra sıcaklık 52 derece idi var sen 19.. serisi ile mukayese et şimdi
    - ses desen yok! az çıkıyor değil hocam ses yok!! 19.. serisini hatırlatırım gene
    - kartın def. hızları 650-800 ve 750*950 ye sorunsuz çıkıyor, sorunsuz derken bu hızda tüm test ve oyunları tek bir artifactsiz tamamlayabiliyorsun ve sıcaklık en çok crysisin ortasından çıkınca 63 oldu!!

yani diyeceğim o ki, kartları karşılaştırırken birçok kıstası gözönüne alarak yapalım bunu

• quote:

Orjinalden alıntı: cogitosuz_ergo_sum

quote:

- ama diğer yandan bu kart high end kullanılan komponentleri 3850 ile mukayese bile edilmez,
    - ısınma sorunu 0 tüm testlerden sonra sıcaklık 52 derece idi var sen 19.. serisi ile mukayese et şimdi
    - ses desen yok! az çıkıyor değil hocam ses yok!! 19.. serisini hatırlatırım gene
    - kartın def. hızları 650-800 ve 750*950 ye sorunsuz çıkıyor, sorunsuz derken bu hızda tüm test ve oyunları tek bir artifactsiz tamamlayabiliyorsun ve sıcaklık en çok crysisin ortasından çıkınca 63 oldu!!

yani diyeceğim o ki, kartları karşılaştırırken birçok kıstası gözönüne alarak yapalım bunu

hocam cok guzel test vermissin

yanliz ufak bir detay unutlmus

kalite ayarlari nerede

• quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

quote:

quote:

kalite ayarlari nerede

nasıl nerede hocam anlamadım? hepsi resimlerde var ya zaten, daha başka bi kalite ayarı varsa bilemiyorum söyle koyayım

• Bu seriyi herzman beğenmişimdirde bu ekran akrtı mereti en hızlı fiyatı inen parça

340 lara 8800 alınabiliyor bayi fiyatı tabi bunlar

Ankara olsaymış ufak bir sünnetle alabilirdim

saygılar Hayırlı Forumlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

quote:

quote:

kalite ayarlari nerede

nasıl nerede hocam anlamadım? hepsi resimlerde var ya zaten, daha başka bi kalite ayarı varsa bilemiyorum söyle koyayım

hocam pro streeting kalite ayarlari gozukmuyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Tigra

3850yi geçmiş görünüyo zten bu kart...

http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=859&model2=722&chart=318

Ordaki testlere bakarsan çoğu oyunda desteği olmadığı için yerlerde sürünen 7950X2, 8800gts, yi 2900xt ve 3870 de geçiyor.Hikayeden online test.
    Zaten Toms,un Nvidia tarafından desteklendiğini bilmeyen yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: Gündoğdu

quote:

Orjinalden alıntı: Tigra

3850yi geçmiş görünüyo zten bu kart...

http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=859&model2=722&chart=318

Ordaki testlere bakarsan çoğu oyunda desteği olmadığı için yerlerde sürünen 7950X2, 8800gts, yi 2900xt ve 3870 de geçiyor.Hikayeden online test.
    Zaten Toms,un Nvidia tarafından desteklendiğini bilmeyen yok.

valla hüseyinim tom nvidia odaklı mı bilmem ama bu kart emin ol 3850den iyi 3 gün önce aldım ptesi geri vereceğim 3850yi!!

* bu arada pro'da tüm detaylar high cell of future kardeşim sadece vscy off o da bi faydası olmadığından off

• geçmiş derken ne kadar geöçtiğine dikkat etmediniz sanırım :) ayrıca hangi sürücülerle yapılmış yeni sürücüler atiyi epey kendine getirdi.
    ayrıca tom un testleri gerçektende pek dogru goırunmuyor zıra ben senın test cozunurlugunde senın kartının degerlerını 8600 sonıc+ ile alıyorum yanı nasıl olurda 7900 3850 yı gecer pek mantıklı degıl.
    neyse umarım cabuk satarsın, ama o fiyattan hakkaten zor gıbı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dirkpitt1978 -- 5 Ocak 2008; 22:21:56 >
  • quote:

geçmiş derken ne kadar geöçtiğine dikkat etmediniz sanırım :) ayrıca hangi sürücülerle yapılmış yeni sürücüler atiyi epey kendine getirdi.
    ayrıca tom un testleri gerçektende pek dogru goırunmuyor zıra ben senın test cozunurlugunde senın kartının degerlerını 8600 sonıc+ ile alıyorum yanı nasıl olurda 7900 3850 yı gecer pek mantıklı degıl.
    neyse umarım cabuk satarsın, ama o fiyattan hakkaten zor gıbı :)

valla hocam 3,5 gün önce 2 tane 1900xt 170ten gitti değil mi?

peki 1900xt nin sıcaklık düzeyi kaç (90lara dayalı)? onu geçtim desibeli kaç(adamın beynini sıkıyor)? peki kaç watt enerji çekiyor(140)?

şimdi o 170eder de bu 200etmez mi???
  • yoruma açık diye yaiyim 3850 220 den gitti ben 10 kere ilan açtım x1950pro yu 130 a satamadım bu kart 200ytl yi kesinlikle haketmiyor.
  • 7900gtx 3850 yi geciyor diyenleri yanıma bekliyorum.Kardeşler naptınız ya 3850ile 3d mark 2006'tan 10 k alıyorum bir onceki kartım Evga 7900gtx ile 7k alıyordum.Bi de düşünün Evga idi benim 7900gtx.Yani fabrika çıkışı hız aşırtmalı.Şu an ki kartım 3850 ve 7900gtx superclocked yanına bile yaklaşamıyor.Crysis'te 1280X1024 medium ayarlar nesne ve su kalitesi high olarak kasılmalar yaşıyordum karlı bölümü ise 10 fps ile oynuyordum 3850 ile aynı ayarlarla tek bir kasılma yaşamıyorum.Kartı kaça sattın derseniz 200'e sattım düz 7900gtxin de edeceği maksimum 180'dir.Tabi kartın temizliği garantisi artı özellik olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuks -- 6 Ocak 2008; 12:38:14 >
  • 8600gt almasaydım alırdım bu kartı
    hayırlı satışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda

yoruma açık diye yaiyim 3850 220 den gitti ben 10 kere ilan açtım x1950pro yu 130 a satamadım bu kart 200ytl yi kesinlikle haketmiyor.

kardeş senin o dandik 1950proyla benimkini mukayese mi ediyorsun senin kartın forumda ismi çıkmış bir kere, 10 kere el değiştirdi, garantisi yok(gold mold hikaye yok noun garantisi) oc olmuyor kilitli alet, kutusu vs.. yok daha ne?

bak millet 150 den paşa paşa satıyor kendi prolarını, xt ler 170ten gidiyor benimki garanti kutu tertemiz kart 200 haliyle daha sorun ne? hakedip etmediğine karar vermeden önce adilane düşünelim bence...
  • cogitosuz_ergo_sum

hocam sen kartı satana kadar 8800gs ler gelecek kart elınde kalıcak :) sen helalınden 180 yap o gun satarsın.
  • BENDE O KARTIN ASUSU VAR DX9 DA YÜZÜMÜ KARA ÇIKARMADI SESSİZ VE SERİN AMA DX10 İÇİN AYNI ŞEYİ MALESEF SÖYLEYEMEYECEĞİM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengaver029

BENDE O KARTIN ASUSU VAR DX9 DA YÜZÜMÜ KARA ÇIKARMADI SESSİZ VE SERİN AMA DX10 İÇİN AYNI ŞEYİ MALESEF SÖYLEYEMEYECEĞİM.

hocam iyi diyorsun da dx10 da dx9 kartları olarak bakarsan performans+sıcaklık+sessizlik bundan iyi tek bir kart söyler misin bana?

hatta onu da geç hatta orta sınıf dx10larda bundan iyi bi kart var mı?

ki geçmiş senelere bakarsan bu ilk kez oldu, ilk defa yeni nesil ortanın en üstü olan kart bi evvelki nesile geçildi (8600gts<7900gtx veya 1950xtx)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.