Şimdi Ara

Güncelleniyor...ZOTAC GTX 280 AMP Edition Test Sonuçları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
6.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Testleri Yeniliyorum. Çünkü 64Bit Vista ile Physx aktif olamadı ve Crysis 'in Patchlerini de şu anda indiriyorum. v1.2 olarak testleri yeniden yapıcam, GRID için de testleri yenileyeceğim.
    Şimdilik Sadece Vantage XTreme ve Performance Güncel Sonuçlarını gönderiyorum...

Windows Vista X86
    Q6600@ 3.7GHZ
    Nvidia 177.41 ve Physx 8.06.12
    64Bit Windows Altında henüz Physx çalışmadığı için 32Bit Windows altında Testleri yeniden yapıyor ve güncelliyorum arkadaşlar...

Karttan ve Kasadan Görüntüler...

32Bit Physx ile Vantage Xtreme Sonuçları: Özellikle CPU Score'una Dikkat!

32Bit Physx ile Vantage Performance Sonuçları: CPU Score'una Dikkat!

Buradan sonraki görüntüler Güncel Olmayan Beta Driver'lar 64Bit Vista ile...

Crysis 1280x1024 DX10 Very High 8xQ

Crysis 1280x1024 DX9 Very High 4xAA

Crysis 1920x1200 DX10 High Detail NOAA

GRID - 1920x1200 / 16XQCSAA / V-Sync:On / Aspect Ratio: 16:10 / Diğerlerinin Hepsi Maximumda Ultra,High ve On:

Başlarken...

Oyun Esnasında...

GRID - 1280x1024 / 16XQCSAA / V-Sync:On / Aspect Ratio: 16:10 / Diğerlerinin Hepsi Maximumda Ultra,High ve On:
    Başlarken...

Oyun Esnasında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaysel -- 1 Temmuz 2008; 13:10:45 >

• Güzel

Crysis testlerini bekliyoruz
  • hocam crysısten koy ss
  • Bir de şu resimleri alt alta nasıl büyük olarak yerleştiricem şunu çözebilsem... : (( Crysis geliyor yakında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaysel -- 30 Haziran 2008; 22:02:11 >
  • valla 865pe nin 4870 ile aynı ayarlardaki performasn farkını çok mrk ediyorum..
  • hocam hayırlı olsun.yanlız sürücü hangisi phys midir nedir o aktif mi?
  • Kaaan kardeş sakin ol aacele etmene gerek yok kafanı sakin tut aceleye heç gerek yok en iyi sınuçları vermeye calış acel eetme genelde öle olur cünki biz bekleriz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 4 GB FurMark test sonucu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaanayselğmesini kullan.

Bir de şu resimleri alt alta nasıl büyük olarak yerleştiricem şunu çözebilsem... : (( Crysis geliyor yakında...

s image düğmesini kullan. Linkleri alt alta yaz.
  • resim problemini çözdüm arkadaşlar birazdan crysis test sonuçları geliyor...
  • Vantage deki sonuçlar güzel.

oyun testlerini ve Crysis benchmark sonuçlarını bekliyoruz.

Crysis ve diğer oyunlar varsa GRİD,COD4, TDU, COJ fraps açık şekilde elbette.
  • hayırlı olsun bekliyoruz testleri

senin lakabını da BABA koysak nasıl olur?sen gibi BABAlar alabilir bu kartıda ondan
  • Kartı kaça aldın ?
  • Physx'in devrede olup olmadığını henüz ayırt edemiyorum arkadaşlar. Eğer bir bilen varsa bilgi paylaşımı ile daha kesin sonuçlar elde edebiliriz. 177.41 driver'ı yükledim içinde Physx olduğu yazıyor fakat devrede mi değil mi şuan için ayırt edemiyorum. kARTI 1050YTL'ye aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaysel -- 30 Haziran 2008; 22:19:23 >
  • PHYSX SÜRÜCÜSÜ kurulu değil ise devre dışıdır. Ayrı olarak yüklenir. Denetim masasından aç kapa yapılabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

PHYSX SÜRÜCÜSÜ kurulu değil ise devre dışıdır. Ayrı olarak yüklenir. Denetim masasından aç kapa yapılabilir.

• Hayırlı olsun hocam. İnş. beklediğin performansı alırsın...
  • ATI 4870 e göre test sonuçları iyi sayılır.
  • CoD4 gösterimleri:

Daha önce birine yazdığım bir cevabı yapıştırıyorum. O nedenle, biçem ve içerik alâkasız olabilir:

quote:

CrossFire haritasında geçen (forumdan bir kullanıcı oluşturdu bunu. Son ikisini ben oluşturdum):

http://rapidshare.com/files/103669370/cod4.dm_1.html

Wet Work haritasında geçen:

http://rapidshare.com/files/103670061/cod5.dm_1.html (bunun başlangıcı biraz sakat oldu. Önemsemedim, zira her durumda harita gösteriliyor)

Bog haritasında geçen:

http://rapidshare.com/files/103670474/cod6.dm_1.html

Şimdi, yazacaklarım, gerekli - gereksiz ayrıntılara girer şekilde olacak. Adetim böyle, lütfen yanlış anlamayın. İçinde size lâzım bilgi varsa, onları ayıklarsınız.

Üstteki demo dosyalarını "Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\demos" içine atıyoruz.

CoD 4 MP'yi açıyoruz. Malûm tuşa basarak konsolu açıyoruz; açılmıyorsa, "Options - Game Options"tan "Enable Console"ye "Yes" diyoruz.

91 karelik kare/sn sınırını devre dışı bırakmamışsak, konsola "\com_maxfps xxx" (xxx yerine herhangi bir değer) yazıyoruz. Ben rastgele 500 dedim, her şartı eşit tutmak için siz de öyle diyebilirsiniz.

Demoları çalıştırmak için konsola \timedemo "demo ismi", yazıyoruz. (Tırnaklar hariç demo ismini yazacağız. cod4, cod5, cod6 ismine sahip, demolar).

Demo çalışacak, hızlı bir şekilde.

Bitince, shift + konsol tuşu yoluyla, ortalama kareyi göreceğiz.

Demoları ilk çalıştırışımızda veya çözünürlük ayarı değişimi, alt - tab gibi işlemlerden sonra çalıştırışımızda, sonuç düşük çıkabiliyor. İkinci çalıştırışımızda da küçük bir olasılıkla düşük çıkabilir.

Onları saymayın, ilk iki çalıştırıştan sonra 7 - 8 kez üst üste çalıştırın ve küsüratlı bir ortalama çıkarın. Ben öyle yaptım.

Bunları kullanabilirsiniz, @865pe'nin sistemiyle yapacağınız karşılaştırmada.

Lütfen, iki taraf da kullanacağı sürücü ayarlarını görüntülerle tam olarak paylaşsın, CoD4 için. GTX 280'de fizik sürücüsü yüklü mü - değil mi belirtilsin (CoD4'ün desteklememesi mühim değil).
    Kullandığınız oyun ayarlarını da görüntülü olarak paylaşın.
    İki taraf da aynı oyun sürümüyle test etsin(1.6, en günceli). Hassas bir konu ve hiçbir hata olmamalı, takdir edeceğiniz gibi.

İşlemciler, kuzey köprüleri aynı. Gerçekten şahane olmuş.

Bu arada, GTX 280'in 601,7/1296/2214 hızlarındakini sonucunu da görmek isterim. Eğer yaparsanız, CoD4 testinde bu hızlardaki sonuç bulunursa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 30 Haziran 2008; 22:49:21 >

• Hadi bakalım merakla bekliyoruz
  • zurna nın zırt dedigi yer bu olsa gerek bütün forum heyecanla bekliyoruz testleri
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.