Şimdi Ara

Güncelleniyor...ZOTAC GTX 280 AMP Edition Test Sonuçları... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
6.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • crysis büyüsüde bozuldu artık full detay oynamak mümkün desenize.... tabiki parası olanlara
  • 865pe hocam senin konudaki aynı çöz/ayarlardaki test sonucu çok farklıydı nasıl bu kadar yükseldi?
  • Çok iyi kapışma oluyor.bakalım finişi kim önde geçecek.

demo loops 865pe'de "2" bir fark yaratır mı bu?Diğerinde "3".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_MAD -- 1 Temmuz 2008; 1:02:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mens Rea

865pe hocam senin konudaki aynı çöz/ayarlardaki test sonucu çok farklıydı nasıl bu kadar yükseldi?

benim önceki yaptığım testde CCC den AF ayarı açıkmış, dolyısi ile düşük çıktı. + bu 64bit.
  • arkadaşlar karşılaştığı kart amp edition çok fazla oclu bu kart 4870 sadece 40 mhz artırmış gpuyu amp editionsa 100 mhz arada 60 mhz fark var diğer bileşenleri saymıyorum bile zaten
  • Kimse kusuruma bakmasin da, 100 MHz OC'li bir GTX 280'in Crysis'te 40MHz OC'li bir 4870'den yavas olabilecegine inanmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

quote:

Orjinalden alıntı: Mens Rea

865pe hocam senin konudaki aynı çöz/ayarlardaki test sonucu çok farklıydı nasıl bu kadar yükseldi?

benim önceki yaptığım testde CCC den AF ayarı açıkmış, dolyısi ile düşük çıktı. + bu 64bit.

Harika bir haber bu.Şu an 4870 önde bakalım çöz. yükseldikçe durum nasıl değişecek.
  • Sonuçlar inanılmaz gtx280 amp 'ı resmen geçti yani.Bu kadarını bende beklemiyordum.
  • quote:

Kimse kusuruma bakmasin da, 100 MHz OC'li bir GTX 280'in Crysis'te 40MHz OC'li bir 4870'den yavas olabilecegine inanmiyorum

valla olabilir yaw 4870 sürprizlere açık bir kart +aa açınca performansından bişey kaybetmiyo fazla bunu unutmayalım.yarın güzel bir kapışsınlar o zaman daha iyi olur cod4-grid-bioshock falanda eklense aynı ayarlarda süper olur açıkçası
  • benim 1 sayfada veriğim 1900x1200 deki çözünürlükte ve aynı ayarda yapman mümkünmü?

ek olarak belirteyim kapışma falan yok. sadece performans değerlendirmesi olarak karşılaştırma yapılıyor.

yoksa GXT280 nin havada karada geçmesi lazım.. daha güçlü bir kart tartışma götürmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 1 Temmuz 2008; 1:13:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: groll

quote:

Kimse kusuruma bakmasin da, 100 MHz OC'li bir GTX 280'in Crysis'te 40MHz OC'li bir 4870'den yavas olabilecegine inanmiyorum

valla olabilir yaw 4870 sürprizlere açık bir kart +aa açınca performansından bişey kaybetmiyo fazla bunu unutmayalım.yarın güzel bir kapışsınlar o zaman daha iyi olur cod4-grid-bioshock falanda eklense aynı ayarlarda süper olur açıkçası

Testlerde AA yok.
  • test yapan arkadaşların ram miktarları nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

Kimse kusuruma bakmasin da, 100 MHz OC'li bir GTX 280'in Crysis'te 40MHz OC'li bir 4870'den yavas olabilecegine inanmiyorum.

+8800gt bile 16x af açıkken sadece 3-4 fps kayıp yaşıyorken 4870 nasıl %25 fps kaybetti anlamadım ben g280 nin açık ara 1. olacağını düşünüyordum cryisis te
  • quote:

Kimse kusuruma bakmasin da, 100 MHz OC'li bir GTX 280'in Crysis'te 40MHz OC'li bir 4870'den yavas olabilecegine inanmiyorum.

GTX280 nin netteki çoğu testlerinde Crysisin niye medyum ayarlarda test edildiğini şimdi daha iyi anlıyabiliyorum ben. 865pe nin hile yaptığını sanmam en fazla masaüstünü performansa almıştır ki crysis bencmark tool için bu hiçbir şey farkettirmiyor.

Bu arada hatırlarsan ilk GTX280 i test edenlerden birisinin ''eğer daha önce 4870 i test etmemiş olsaydım sonuçlar bana parlak gelebilirdi'' gibi bir cümlesi vardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hastrombol

quote:

+8800gt bile 16x af açıkken sadece 3-4 fps kayıp yaşıyorken 4870 nasıl %25 fps kaybetti anlamadım ben g280 nin açık ara 1. olacağını düşünüyordum cryisis te

bende.
  • sistem parçaları eşit olsa bile, her 2 kart aynı sistemde test edilmedikçe sonuç sağlıklı olmaz, ram miktarları nedir bu arada? markası timing leri bile etkiler performansı.
  • quote:

quote:

gtx açık ara önde değil anandın testinde 4 fps fark vardı düz 4870 ile gtx280 arasında ayrıca unutulmasın 4850 2 sırada crysiste ki kendileri dual core kullanıyor gtx280 se quad core ikiside oclanmış atinin bu serisi biraz daha oclanırsa gtx280 le rahat kapışabilir bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: eric13

quote:

quote:

gtx açık ara önde değil anandın testinde 4 fps fark vardı düz 4870 ile gtx280 arasında ayrıca unutulmasın 4850 2 sırada crysiste ki kendileri dual core kullanıyor gtx280 se quad core ikiside oclanmış atinin bu serisi biraz daha oclanırsa gtx280 le rahat kapışabilir bence

4870 in GTX280 AMP yi geçmesini beklemiyorum, ama tüm testlerin ortalamasında çokda geri kalmicak emin olun, ensesinden takip eder.

oyunlarda ise kimi oyunda nvidia kiminde ati ön planda .

Lost planet, crysis de nvidia daha başarılı. ama COD4, GRİD COJ, de ati daha ön planda. yani sonuçlar değişiklik gösterecek.

yarın akşam 4870, COD4 testleri gelecek

@antiyoba

yeminle ne masa üstü ayarları, nede en ufak tweak yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 1 Temmuz 2008; 1:28:34 >

• bence bu iki karttan gtx280 her türlü 4870 i geçecek ancak 4870x2 ise gtx280 i geçebilir gibi geliyor bana gerçi bu sadece benim görüşüm ustalar daha iyi bilirler...
  • Vallaa bir kez daha helal olsun Atı ye şaştım kaldım bu işe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ring Master -- 1 Temmuz 2008; 1:25:25 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.