Şimdi Ara

Güncelleniyor...ZOTAC GTX 280 AMP Edition Test Sonuçları... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
6.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav burak şimdi vantage yi, iyisin patronsun anladık

sadete gelelim yani oyun testlerine

önce crysis vardır sanırım, crysis benchmark tool kur. yoksa söyle link verelim.

crysis benchmark testlerini bi koy. 1280 x1024 High, very High, sonra AA lı sonuçları ver

1600x1200 ve 1920 x 1080 haydi
  • Yaaa AA yı aaac yaw
  • Ben de beklemedeyim özellikle Crysis 1680*1050 Very High DX10 AA'sız testi bekliyorum. Tabi diğerlerini de bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkerden -- 30 Haziran 2008; 22:56:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ring Master

Yaaa AA yı aaac yaw

puahahahaaa

• crysis testlerini beklioruz kaan bakalım 4870 ile arasındaki fark ne düzeyde
  • 1050 nasıl veriyorsunuz o kadar parayı hayırlı olsun ben kalpten giderdim
  • Arkadaşlar, bu sonuçlar Physx aktif değilken aldığım sonuçlar. Physx'i halen aktif hale getiremedim, sürücüleri indiriyorum, siliyorum yüklüyorum deniyorum hepsini... Physx yüklemesi hakkında bilgisi olan varsa paylaşsın, hızlanalım...
  • vantagede %20 hızlı 4870 e göre bence bu yeterli değil
  • İyi para
  • Crysis de 1920x1080 Very High yaparmısın Dx10 da AA kapalı olsun hadi. kartı dibine kadar bi zorla bakalım.
  • amp edition normalden ne kadar hızlı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaanaysel

Arkadaşlar, bu sonuçlar Physx aktif değilken aldığım sonuçlar. Physx'i halen aktif hale getiremedim, sürücüleri indiriyorum, siliyorum yüklüyorum deniyorum hepsini... Physx yüklemesi hakkında bilgisi olan varsa paylaşsın, hızlanalım...

Sanırım 177.41 sürücüleri PhysX e destek vermiyordu. Bir haberde okumuştum PhysX desteği istiyorsan sadece 177.39 Beta Driveri var galiba. Okuduğum kadarıyla böyle. Ama belki bir iki modifiye ile çalışabilir hale geliyordur. Sen 177.41 driverları ile oyun testlerini versen. Boşver PhysX testlerini daha sonra verirsin. Haydi bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkerden -- 30 Haziran 2008; 23:08:03 >
  • bende sabırsızlandim yaw simdi Oyun testi isteriz Ozellikle 1920*1080 direcx 10
  • Nerde kaldı bu Crysis, milletin uykusu geldi sabah işe gidecez.

hadi ben koyim bari yeni yaptım, bunu farklı bi şekilde geçmen lazım

Bu arada GPU-Z nin 0.25 veriyonu çıkmış, 4870 band genişliğide düzeldi

Crysis_Vista64_Dx10_High_1900x1200_NO_AA_

Average 33.69 FPS

Güncelleniyor...ZOTAC GTX 280 AMP Edition Test Sonuçları...

Crysis_Vista64_Dx10_High_1900x1200_8x_AA_

Average 29.80 FPS

Güncelleniyor...ZOTAC GTX 280 AMP Edition Test Sonuçları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 30 Haziran 2008; 23:33:38 >

• Hakkaten yaw acele etme dedim ama şimdi bende sabırsızlandım hayde uykum geldi
  • aynen

bekli yeni kuruyordur oyunları falan arkadaşında üzerine gitmeyelim
  • @865pe

Sürücü ayarlarının eksiksiz görüntüsünü verin. Hiç olmazsa AF'nin durumundan bahsedin testlerinizde (AF kapalı test, test değil bana göre). Böyle, bir şey anlamıyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

@865pe

Sürücü ayarlarının eksiksiz görüntüsünü verin. Hiç olmazsa AF'nin durumundan bahsedin testlerinizde (AF kapalı test, test değil bana göre). Böyle, bir şey anlamıyoruz.

Crysis benchmark da AF nin açık veya kapalı olduğunu gösteren bir sayısal veri veya işaret yok.

Adil olması, ve güven vermesi açısından AF yapmadım. şimdi AF açık test yaparım, çıkar biri açmamışın derse bunu ne ile ispat edecez?
  • Size güvenmeyen çıkarsa, bu onun sorunudur.

AF'nin açık olduğuna dair sürücü ayarı görüntüsü koyabilirsiniz. Saat hızlarını göstermek için koyduğunuz CPU-Z/GPU-Z görüntülerinden daha az güvenilir olmaz
  • ooo 1 saattir cs oynuyom hala konmamışmı crysis testleri oyuna girmeden once acılmıştı başlık :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.