Şimdi Ara

Güncelleniyor...ZOTAC GTX 280 AMP Edition Test Sonuçları... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
6.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla çok iyi çıksa bile 1050 kimse vermez bu karta en güzelini hardocp yapmış testlerinden çıkarmış gtx280 ni nedenide fiyatını hak etmeyen ürün olması neyse alana hayırlı olsun
  • Emeğine sağLık. Biraz daha fazla oyun ss ekLersen sevinirim
  • Testlere devam etmeyecek misin? Bekliyoruz burada heyecanla potansiyel GTX280 alıcısı olarak. Bu testler kararımızı belirleyecek. Moralini bozan yorumlar olduysa takma. Teknolojide zaten kullanıcı karlı olamaz. Şirketler kar eder.
  • Arkadaşlar, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi ve saygıya teşekkür ederim. İnanın sadece merak ediyorsunuz diye tam 2 gündür sürekli format atıyor, testler yapıyor, yardımcı olmaya çalışıyorum. Yalnız bazı arkadaşlar var, nedendir bilmem ama körü körüne bir dal'a tutunmuş gidiyorlar? Şu anda Kart benim için de çok çok performans'lı olmasa da, eminim ki 35K aldığım CPU yakınbir zaman sonra çok çok işe yarayacak ve o zaman ibreler yavaş yavaş değişecek. Ben de 1 sene 2900XT kullandım, ondan önce 1950XT kullandım ve ondan önce de 6600GT sahibiydim. ATI ya da NVIDIA taraftarı değilim ama GTX 280'in yüksek pixellerde ve güncel oyunlarda farkını ortaya koyduğunu görmek o kadar da zor değil. Hemen bir kenara atıp bırakıyorsunuz fakat gerçekten inanılmaz bir sonuç var ki CPU gücünün ekran kartı ile birleştiğinde canavar haline gelmesi. Bu azımsanacak bir güç değil, malı kötülemek kolay, çünkü gerçekten çok pahalı ama yine üstüne basa basa ve güvenerek diyorum ki, parası olan alsın, eminim 4 ay sonra yeni oyunlar geldiğinde ah başım diye düşünmeyecekler. Örnek: 8800Ultra en basiti. Hala çok güçlü, hala çok ideal ve hala ismi çok kuvvetli.
    Ben fanatik değilim, her markayı kullanırım, kullanırım hangisi iyi ise onu seçerim ama erken konuşmayı sevmem. Sizinde gördüğünüz gibi 35K 'nın üzerinde elimizde bir güç var ve henüz o güce gereksinim duymuyor maalesef oyunlar. Elbette duyacak yakında Bionic Comando ile mesela ve o zaman bu kartlar sazı alıcak eline. NVIDIA'ya iyi demiyorum, 3 kağıtçı herifler ama gerçekten kaliteli ürün veriyorlar bunu herkes kabul etmeli.
    ATI'nin biran önce CUDA gibi bir sistem ile yanıt vermesi gerekiyor bence aksi halde inanın bana ömrü çok uzun olmayacak bu kartların.

Ayrıca, 865PE arkadaşım ile görüşücem. Sadece sizler için, emeklerimizi birleştirip daha net sonuçlar size sunmaya gayret edicez. Benim bu teklifime hayır diyeceğini sanmıyorum 865PE arkadaşımın.

Yeniden herkese teşekkür eder, yazdıklarımı okuyarak benim düşüncelerime vakit ayırdığınız içn teşekkürlerimi sunarım...

• quote:

Orjinalden alıntı: kaanaysel

Arkadaşlar, öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi ve saygıya teşekkür ederim. İnanın sadece merak ediyorsunuz diye tam 2 gündür sürekli format atıyor, testler yapıyor, yardımcı olmaya çalışıyorum. Yalnız bazı arkadaşlar var, nedendir bilmem ama körü körüne bir dal'a tutunmuş gidiyorlar? Şu anda Kart benim için de çok çok performans'lı olmasa da, eminim ki 35K aldığım CPU yakınbir zaman sonra çok çok işe yarayacak ve o zaman ibreler yavaş yavaş değişecek. Ben de 1 sene 2900XT kullandım, ondan önce 1950XT kullandım ve ondan önce de 6600GT sahibiydim. ATI ya da NVIDIA taraftarı değilim ama GTX 280'in yüksek pixellerde ve güncel oyunlarda farkını ortaya koyduğunu görmek o kadar da zor değil. Hemen bir kenara atıp bırakıyorsunuz fakat gerçekten inanılmaz bir sonuç var ki CPU gücünün ekran kartı ile birleştiğinde canavar haline gelmesi. Bu azımsanacak bir güç değil, malı kötülemek kolay, çünkü gerçekten çok pahalı ama yine üstüne basa basa ve güvenerek diyorum ki, parası olan alsın, eminim 4 ay sonra yeni oyunlar geldiğinde ah başım diye düşünmeyecekler. Örnek: 8800Ultra en basiti. Hala çok güçlü, hala çok ideal ve hala ismi çok kuvvetli.
    Ben fanatik değilim, her markayı kullanırım, kullanırım hangisi iyi ise onu seçerim ama erken konuşmayı sevmem. Sizinde gördüğünüz gibi 35K 'nın üzerinde elimizde bir güç var ve henüz o güce gereksinim duymuyor maalesef oyunlar. Elbette duyacak yakında Bionic Comando ile mesela ve o zaman bu kartlar sazı alıcak eline. NVIDIA'ya iyi demiyorum, 3 kağıtçı herifler ama gerçekten kaliteli ürün veriyorlar bunu herkes kabul etmeli.
    ATI'nin biran önce CUDA gibi bir sistem ile yanıt vermesi gerekiyor bence aksi halde inanın bana ömrü çok uzun olmayacak bu kartların.

Ayrıca, 865PE arkadaşım ile görüşücem. Sadece sizler için, emeklerimizi birleştirip daha net sonuçlar size sunmaya gayret edicez. Benim bu teklifime hayır diyeceğini sanmıyorum 865PE arkadaşımın.

Yeniden herkese teşekkür eder, yazdıklarımı okuyarak benim düşüncelerime vakit ayırdığınız içn teşekkürlerimi sunarım...

arkadaşım , gerçekten çok güzel özetlemişsin ve emeğin içinde ayrıca tebrikler, yine taş gibi sinirlerin ve sabrın içinde bravo, kartınıda güle güle kullan bu arada

• Öncelikle kartınız hayırlı olsun. Testler ve emeğiniz için de ayrıca teşekkürler.

Ben de size katılıyorum. Nvidianın hafıza bus ını 512bit e çıkarması ve physics ve cuda gibi teknolojilere önem vermesi önümüzdeki süreçte çıkacak oyunlar içinde yol gösteriyor. Aslında yorum yapmak için erken olabilir ama bu kart şu anda potansiyelinin altında kullanılıyormuş gibi geliyor bana.

Evet gerçekten oldukca pahalı bir kart ama unutmamak lazım bu high end bir ürün Yeni oyunlarla umarım parasını hak edip etmediğini daha net görme şansımız olur.
  • black edition 4870 le normal 4870 arasında kaç para fiyat farkı olur?
  • gereksiz tartışmalardan kaçınmayan arkadaşlara ceza verilecektir.
    lütfen forum düzenini bozacak, huzuru kaçıracak davranışlardan kaçınınız
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.