Şimdi Ara

Güncelleniyor...ZOTAC GTX 280 AMP Edition Test Sonuçları... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
6.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kalabalık olmasın diye yazımıda sildim.

herkeze iyi formlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 1 Temmuz 2008; 4:28:15 >
  • İşlemci aynı anakart aynı aynı sistemdeki testler gibi düşünebiliriz herhalde 865pe ninkini ve bunu, o halde crysiste arada en fazla 11 fps fark var maximum diyebilceğimiz ayarlarda. Buna ancak gülünür Crysis gibi bir oyunda yarı fiyatında hatta 3 te 1 fiyatında bir kart GTX 280 in en fazla %20 gerisinde kalıyor.. Hayretler içindeyim Crysis, nVidia ve 4870 .. ATi efsanesi bir kez daha geri döndü demek .
  • quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

quote:

Orjinalden alıntı: WingmaNx

quote:

Sonuçlar inanılmaz gtx280 amp 'ı resmen geçti yani. Bu kadarını bende beklemiyordum.

Beklemesen çok daha iyi olur çünkü aralarında dağlar kadar fark olduğu açık ve net oranda belli boşuna yorulmayalım ..

Selam arkadaşlar gerçekten uzun süredir üyeliğim olmadan izliyorum testleri ve sonuçlarını gerçekten dikkatle takip ediyorum ..

Şu Dikkatimi çekti 865pe nick'li arkadaşımızın yeni atmış olduğu resimde, dikkatinizi çekerse eğer 28.18 yer almış yani 2 rakan aynı background üzerinde eşit düzeyde renk dağılımına sahip ve diğer çektiği resimde ki verdiği performans'a dikkat edelim lütfen, Karşılaştırmaya çalıştığınız kart şuan Piyasanın en iyisi olarak görülen tek kart ..

865pe nick'li arkadaşımızın kıskançlığı demek daha doğru olur bu davranışını doğru bulmadım buranın bir üyesi bir de kendisi sonuçta bunlar testtir.

Diceğim sadece dürüst olun kartınız önemli değil kişiliğiniz önemlidir ..

Senin yaptığın gerçekten çok ayıp, zira insanları tanımadan bu şekilde yorumda bulunman hiç hoş değil.

Resmen yaptığım testin fake olduğunu belirtmişsin. bende üşenmedim sırf seni utandırmak adına aynı testi tekrar yaptım, belki yüzün kızarırı şimdi.. ss nin orjinal boyutunu koyuyorum. iyice incele.. şimdi sen Fake durumuna düştün herkezin gözünde hoş oldumu?

Buda sana kapak olsun. Çerçeve yaptır tablo olarak duvara asarsın oldumu

Crysis_1280x1024_Vista64_Very High_8xQ_64bit_Loop5

FPS > Min 20.28_ Max >35.35_Average > 29.07

Güncelleniyor...ZOTAC GTX 280 AMP Edition Test Sonuçları...

Resmen 4870 geçmiş gtx 280 amp yi..Akıl almaz birşey..min-max-avrg fps leri kıyasladım..4870 fps leri gayet stabil..gtx280 de ise min-max arası çok fazla..min daha az..Aslında bunun tam tersi olması lazımdı..Sonuçta 4870 in fiyat olarak 2 katı..AMD yi tekrar kutluyorum..

• Profesyonel donanım sitelerinin başaramadığını DH Profesyonelleri başarmış

Daha farklı çözünürlükte testler için TIKLAYIN

• @Kumandan

çok güzel..birçok test sonucu vermişsin..ama şunu unutma..bu konudaki en önemli olanlar kullanıcı sonuçları..zaten 280 gtx in 4870 i geçmesi gayet normal..fiyat olarak 2 katı olan rakibini verdiğin testlerin doğru olduğunu kabul etsek bile o kadar yaklaşması takdire değer bir olaydır..ama kullanıcı testlerinden gördüğümüz kadarı ile 4870 gtx280 i geçmiş..keşke her iki kartı aynı sistemde test etme imkanı olan birisi sonuçları ortaya koysa..
  • 4870 in Crysis de 3 Fps fark atması gerçekten takdire şayan.Aradaki bu 3 fps çok da önemli değil aslında önemli olan Ati'nin , Nvidia nın yeni nesil kartlarıyla artık başa baş yarışıyor olması...Emeğinize sağlık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: guneyonur

4870 in Crysis de 3 Fps fark atması gerçekten takdire şayan.Aradaki bu 3 fps çok da önemli değil aslında önemli olan Ati'nin , Nvidia nın yeni nesil kartlarıyla artık başa baş yarışıyor olması...Emeğinize sağlık...

+1
  • Test sitelerinin sonuçları insanlar için yeterli olsa forumda konu bu kadar ilgi görmez değil mi? Arkadaşlara emekleri için teşekkür ediyorum. Durum neredeyse ortaya çıktı. Ati gerçekten çok rekabetçi bir noktadan vurdu.alt üst orta kavramlarını dağıttı. Umuyorum 4870x2 ile ortaya çıkacak 2 tflops luk gücü kullanabilecek bir oyun firması da çıkar. Anacak çok umudum yok hala iki sene boyunca konsol port oyunlara mahkum olacağımızı düşünüyorum.
  • Grid testlerini Vsync Off durumunda iken yapar mısın lütfen.
    Bu hali ile iki kat fark yemişsin HD4870 den.
    Vysnc in grafik kalitesine bir etkisi yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fettah34 -- 1 Temmuz 2008; 8:40:07 >
  • Arkadaşlar, aradaki farkların bu denli az oluşu benim Güç kaynağımın yetersiz oluşundan ve şu anlık PATA hard disk kullanıyor oluşumdan olabilir. 4870 ile ATI iyi iş çıkarmışa benziyor ama henüz stabil bir kurulum yapamadığım için net sonuçları sizlerle paylaşamıyorum. RAID 0 sistemim çöktü. PATA ile bir süre daha devam edelim...
  • Kartı zorlamak için aslında supersampling açmak lazım.Ben supersamplingsiz oynayamıyorum.Her yer kırık kırık görünüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

Profesyonel donanım sitelerinin başaramadığını DH Profesyonelleri başarmış

hocam 4870 in nvidia kartlara toz yutturduğu grid, cod4, bioshock, coj gibi oyunların testlerinide koysaydın daha objektif olurdu
    en iyisi son kullanıcı testleri ve dh video incelemeyi tek geçerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DISTURBED -- 1 Temmuz 2008; 9:03:45 >
  • her testte farklı sonuç var iyice kafam karıştı . şimdi hangi kartı almamı önerirsiniz?
    9800 gx2?
    ati 4870 mi?
  • Elimde GRID oyunu mevcut ama onda nasıl Benchmarking yapılıyor bilmiyorum. Eğer beni bu konuda aydınlatırsanız sizlerle o testin sonucunuda paylaşmak isterim. Ben oyun içerisinde 1 başlarken, 1 de oyun içinde SS aldım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaanaysel

Elimde GRID oyunu mevcut ama onda nasıl Benchmarking yapılıyor bilmiyorum. Eğer beni bu konuda aydınlatırsanız sizlerle o testin sonucunuda paylaşmak isterim. Ben oyun içerisinde 1 başlarken, 1 de oyun içinde SS aldım...

Bilinen bir benchmark'ı yok dostum. Sadece oyun içi bir kaç SS koyman yeterli. Yalnız dediğim gibi Vsync'i kapat.
  • hocam walla emek verdin ,çok ilgilendin eline sağlık çok teşekkür ederizherkesin artık kafasında soru işaretleri neredeyse silinmiş durumda çok saolhayırlı olsun tekrardan kartın
  • DH forumunda normal benc lerdense millet arka arkaya konulmuş ss leri istiyorlar test amaçlı bu karşılaştırmak olmadıktan osnra neye yarar bilmiyorum bi vantage dmc4 ptboats coh coj crysis gibi bencmark kısmı olan testleri kullansak daha iyi olmazmı hem sadece bir ss de iş biter hemde çok daha doğru karşılaştırma yapılabilir
  • gtx 280 için neden derli toplu bir inceleme yapmadınız ki ss ler ile uzakta ki bir ekran kartı ile olmaz ki, yazık atışmalar tartışmalar arasında gtx 28o incelemesinden kimse birşey anlamıyacak.
    bence 4870 ile karşılaştırmaktan vazgeçebilirseniz, dx9 ve dx10 için kartı ayrı ayrı test edip sonuçları eklerseniz çok daha faydalı olur.
    örneğin bu kartın dx9 ve dx10 da çözünürlük yükseldikçe nasıl performansa etkisi olduğunu, AA AF değerlerinin kartı değişik çözünürlük derecelerinde nasıl etkilediğini görmek bizlere neden bu karta 1000 ytl verelim ya da vermeyelim sorusuna bir yaklaşım getirmemizi sağlayacaktır.
    topik sadece 4870 gtx i dövdü ezdi geçti gitti topiği gibi bir şey olmuş, bilirim kullanıcı incelemesi insanı yorar emeğinizin karşılığında daha anlamlı sorulara cevab bulabilelim.
    gtx 280 fiyatının düştüğü siteler var, ben 4870 ve gtx 280 arasında kaldım mesela, beni gibi düşünen insanlarda olacaktır; arada ki fiyat farkını verip vermemize değip değmeyeceğini işte böyle topilerde incelemelerle anlıyacağız.

• quote:

Orjinalden alıntı: WingmaNx

Parasına bakmıyorum neyi hakettiğini sorarsanda bu kartın hakettiği değer biçilmiş zaten .. Ama dersen ki bu kart gözümde en kötü karttır bence gözlük alacağın vakit gelmiş diye düşünmekteyim .. Parasına değil performansına bakıcaksın ..

Diğer yazan arkadaşlar için Renk Dağılımı nedir denilmiş background üzerindeki renklerin eşit yani aynı görüntüye eş değer olması anlamında yani ordan copy past yaparak aynı rakamlarla size ben çok daha iyi bi sonuç çıkartabilirim eğer isterseniz 2 dakka da yapayım aynı şekilde görün farkı : ) o zaman benim evimde ki eski pc deki kart bile GTX280 'i geçer

Hehe .. bu arada Nick'im Fake değil alınmış daha evvelden bu mudur fake ?

sen bu yazdıklarına inanıyomsun.inanıyosan git kendini at bi yerden

• Kartın resimlerinide koyarsan seviniriz...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.