Şimdi Ara

Güncelleniyor...ZOTAC GTX 280 AMP Edition Test Sonuçları... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
6.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: WingmaNx

quote:

Sonuçlar inanılmaz gtx280 amp 'ı resmen geçti yani. Bu kadarını bende beklemiyordum.

Beklemesen çok daha iyi olur çünkü aralarında dağlar kadar fark olduğu açık ve net oranda belli boşuna yorulmayalım ..

Selam arkadaşlar gerçekten uzun süredir üyeliğim olmadan izliyorum testleri ve sonuçlarını gerçekten dikkatle takip ediyorum ..

Şu Dikkatimi çekti 865pe nick'li arkadaşımızın yeni atmış olduğu resimde, dikkatinizi çekerse eğer 28.18 yer almış yani 2 rakan aynı background üzerinde eşit düzeyde renk dağılımına sahip ve diğer çektiği resimde ki verdiği performans'a dikkat edelim lütfen, Karşılaştırmaya çalıştığınız kart şuan Piyasanın en iyisi olarak görülen tek kart ..

865pe nick'li arkadaşımızın kıskançlığı demek daha doğru olur bu davranışını doğru bulmadım buranın bir üyesi bir de kendisi sonuçta bunlar testtir.

Diceğim sadece dürüst olun kartınız önemli değil kişiliğiniz önemlidir ..

1 aralarında dağlar kadar fark yok 2 4850 oclusu crysis sıralamasında 2 sırada ki kendileri birçok oclu gtx280 i geçmiş

• GRID testler geliyor...
  • quote:

Parasına bakmıyorum neyi hakettiğini sorarsanda bu kartın hakettiği değer biçilmiş zaten .. Ama dersen ki bu kart gözümde en kötü karttır bence gözlük alacağın vakit gelmiş diye düşünmekteyim .. Parasına değil performansına bakıcaksın ..

Diğer yazan arkadaşlar için Renk Dağılımı nedir denilmiş background üzerindeki renklerin eşit yani aynı görüntüye eş değer olması anlamında yani ordan copy past yaparak aynı rakamlarla size ben çok daha iyi bi sonuç çıkartabilirim eğer isterseniz 2 dakka da yapayım aynı şekilde görün farkı : ) o zaman benim evimde ki eski pc deki kart bile GTX280 'i geçer

Hehe .. bu arada Nick'im Fake değil alınmış daha evvelden bu mudur fake ?

Daha evvelden mi alinmis? Profilinde 1 Temmuz 2008 yaziyor. Yani son 2 saat icinde alinmis.

• adam sırf bu konu için üye olmuş, yok yani 4870 gtx280'i geçse nolcak kardeşim, bizim için daha iyi olur, bende geçemeyeceğini düşünüyorum ama geçersede geçemez diye iddia etmem sevinirim
  • crysis te 1920*1200 testlerinde sonuçlar beklenen seyre dönmüş acaba AA açıncamı fark kapanıyor
  • Neyse arkadaşlar konuyu açan arkadaş için böle tartışmalar uygun bi yer değil, ama fake olarak almadım, orjinal nick'im dediğim gibi WingmaN'Dir ve bu forumda kullanılmakta, sadece bu konuya mesajlarımı görüşlerimi yazmak istedim amacım kimseyi yaralamak değil sadece kartların Performansını derece etmektir.

Saygılar .
  • evet test siteleride bu çöznürlükte ve ayarlarda 4 5 fps fark göstermişti ama yinede çok iyi aralarında 60 mhz oc farkı var fiyat farkısa inanılmaz
  • http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=13

Burda yapılan testler güvenilirdir bence.hd 4870 default olarak alınmıştır muhtemelen ve crysis testinde 5 fps geride.Forumda oc yapılarak test edildiği için geçmesinde anormal bir durum yok.Asıl hd 4870'in oc li versiyonu çıkınca geçecek gtx280 i.Şaşırıyouz ama hd 4870 in oc potansiyelinide hesaba katalım.

Diamond Radeon HD 4870 XOC Unlocked Black Edition

http://forum.donanimhaber.com/m_24375193/tm.htm

Buyrun bu kart unufak edecektir gtx280 i hiç şüphem yok.gtx280 i abarttığınıza değmez heleki bu fiyatıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_MAD -- 1 Temmuz 2008; 2:22:03 >

• Sanırım bu resimler tartışılıyor:

Güncelleniyor...ZOTAC GTX 280 AMP Edition Test Sonuçları...

İlk resimde 64 bit seçilmemiş ve 1 çevrim yapılmış, 2. resimde 64 bit seçilmiş ve 2 çevrim yapılmış. 64 biti bilmem de çevrim sayısının 1 veya 2 olması olumlu olarak fark oluşturuyor diye biliyorum. Benim yorumum budur. @kaanaysel ve @865pe, kartlarınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

• ^^ Aha mantıklı yorum.
  • Arkadaşlar ben dayanamıyorum artık uyucam. Bütün gün test yapmaktan oyun oynayamadım ya sizin yüzünüzden euheeuh Durun durun, birazcık sabırlı olun. Elimdeki sistem'i henüz tam olarak oturtamadım. Güzel bir kurulum ve ardından sonuçları alıcam. 32Bit windows yüklücem, çünkü PHYSX çalışmıyor şu anda elimde. Vantage sonuçları değişecektir. Çalışmalarım devam edecek ama birazcık mola, ben bittim yoruldum.
    Bu arada kart aşırı fazla ısınıyor ama hiç tık'ı çıkmıyor. Umarım yanmaz yakın zamanda.
    İyi geceler
  • Bu kadar beklemişken grid de gelse iyi olurdu.Sanırım sonuçlar iyi olmadığı için koymadınız ss leri yoksa bütün gün test yapan kişi sadece 3-5 ss koymazdı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaanaysel

Arkadaşlar ben dayanamıyorum artık uyucam. Bütün gün test yapmaktan oyun oynayamadım ya sizin yüzünüzden euheeuh Durun durun, birazcık sabırlı olun. Elimdeki sistem'i henüz tam olarak oturtamadım. Güzel bir kurulum ve ardından sonuçları alıcam. 32Bit windows yüklücem, çünkü PHYSX çalışmıyor şu anda elimde. Vantage sonuçları değişecektir. Çalışmalarım devam edecek ama birazcık mola, ben bittim yoruldum.
    Bu arada kart aşırı fazla ısınıyor ama hiç tık'ı çıkmıyor. Umarım yanmaz yakın zamanda.
    İyi geceler

sıcaklıktan korkmana gerek yok ben bir yıldır cayır cayır yanan (yükte 75-80 arası) 8800gts kullanıyorum 90nm'lik kart ve aldığımdan beri max o.clu kullanıyorum en ufak bir sorun çıkarmadı, seninkinede bişey olmaz olsada değiştirirler

• GRID 'in kendine has bir test progrmaı mevcut değil. 1920X1200X16XQSCCD gibi bişey'e aldım, hepsi ultra ve high'daydı ve 50FPS ile sabit oynuyorum. 1-2 tane senin için resim alıcam içinde kalmasın dostum ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_MAD

Bu kadar beklemişken grid de gelse iyi olurdu.Sanırım sonuçlar iyi olmadığı için koymadınız ss leri yoksa bütün gün test yapan kişi sadece 3-5 ss koymazdı.

Adamı gaza getirmeye çalışmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_MAD

Bu kadar beklemişken grid de gelse iyi olurdu.Sanırım sonuçlar iyi olmadığı için koymadınız ss leri yoksa bütün gün test yapan kişi sadece 3-5 ss koymazdı.

Millete fanatik diyorsun da, bence sen çok sağlam bir fanatiksin asıl.
  • söylediğinde haklılık payı var gerçi belki de oyunlara dalmıştır asıl amacı olan ss yi unutmuştur
  • GRID SS'ları eklendi arkadaşlar...
  • quote:

quote:

Sonuçlar inanılmaz gtx280 amp 'ı resmen geçti yani. Bu kadarını bende beklemiyordum.

Beklemesen çok daha iyi olur çünkü aralarında dağlar kadar fark olduğu açık ve net oranda belli boşuna yorulmayalım ..

Selam arkadaşlar gerçekten uzun süredir üyeliğim olmadan izliyorum testleri ve sonuçlarını gerçekten dikkatle takip ediyorum ..

Şu Dikkatimi çekti 865pe nick'li arkadaşımızın yeni atmış olduğu resimde, dikkatinizi çekerse eğer 28.18 yer almış yani 2 rakan aynı background üzerinde eşit düzeyde renk dağılımına sahip ve diğer çektiği resimde ki verdiği performans'a dikkat edelim lütfen, Karşılaştırmaya çalıştığınız kart şuan Piyasanın en iyisi olarak görülen tek kart ..

865pe nick'li arkadaşımızın kıskançlığı demek daha doğru olur bu davranışını doğru bulmadım buranın bir üyesi bir de kendisi sonuçta bunlar testtir.

Diceğim sadece dürüst olun kartınız önemli değil kişiliğiniz önemlidir ..

Senin yaptığın gerçekten çok ayıp, zira insanları tanımadan bu şekilde yorumda bulunman hiç hoş değil.

Resmen yaptığım testin fake olduğunu belirtmişsin. bende üşenmedim sırf seni utandırmak adına aynı testi tekrar yaptım, belki yüzün kızarırı şimdi.. ss nin orjinal boyutunu koyuyorum. iyice incele.. şimdi sen Fake durumuna düştün herkezin gözünde hoş oldumu?

Buda sana kapak olsun. Çerçeve yaptır tablo olarak duvara asarsın oldumu

Crysis_1280x1024_Vista64_Very High_8xQ_64bit_Loop5

FPS > Min 20.28_ Max >35.35_Average > 29.07

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 1 Temmuz 2008; 3:53:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

Buraya artık hiçbir karşılaştırma testi koymicam, koyduğumuz zaman böyle oluyor işte.

yaptığım testler için sabahladım karşılaştırmalı tüm ayrıntıları verdim, 13000 kişi okumuş, kimse itiraz etmemiş fake dememiş. işte adamın biri çıkıp böyle sinir bozuyor..

@kaanaysel

Testler için verdiğin emeğe teşekkürler.

Elindeki kart çok güçlü bir kart, güle güle kullan.

Herkeze iyi formlar...

O kadar kişi sabahtan beri seni takdir ediyor, (Zaten kendi belirtmişin 13000)boş ver takma.. Yüzdeye vurursan arızalı tayfa 10000 de 1 bile etmiyor.. Zaten gereken cevapları diğer arkadaşlar vermiş.....

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.