Şimdi Ara

Güncelleniyor...ZOTAC GTX 280 AMP Edition Test Sonuçları... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
6.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sulo61gun

quote:

Orjinalden alıntı: WingmaNx

Parasına bakmıyorum neyi hakettiğini sorarsanda bu kartın hakettiği değer biçilmiş zaten .. Ama dersen ki bu kart gözümde en kötü karttır bence gözlük alacağın vakit gelmiş diye düşünmekteyim .. Parasına değil performansına bakıcaksın ..

Diğer yazan arkadaşlar için Renk Dağılımı nedir denilmiş background üzerindeki renklerin eşit yani aynı görüntüye eş değer olması anlamında yani ordan copy past yaparak aynı rakamlarla size ben çok daha iyi bi sonuç çıkartabilirim eğer isterseniz 2 dakka da yapayım aynı şekilde görün farkı : ) o zaman benim evimde ki eski pc deki kart bile GTX280 'i geçer

Hehe .. bu arada Nick'im Fake değil alınmış daha evvelden bu mudur fake ?

sen bu yazdıklarına inanıyomsun.inanıyosan git kendini at bi yerden

Adam resmen uçiyi

• @Kumandan

Salla gitsin pro siteleri..

önemli olan kullanıcı testleri. dünya buna bakıyor..

varsa elinde kap gel bitane GTX260-280

4870 için iddam yok, maksat karşılaştırma olsun. kart alacak bi çok insan var ışık tutalım.

yanlız 4870 beklediğimden çok daha güçlü çıktı. hız aştırma için yeni program çıktığında neler yapabildiğini görmek açısından iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 1 Temmuz 2008; 10:58:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

quote:

Orjinalden alıntı: The_MAD

Bu kadar beklemişken grid de gelse iyi olurdu.Sanırım sonuçlar iyi olmadığı için koymadınız ss leri yoksa bütün gün test yapan kişi sadece 3-5 ss koymazdı.

Millete fanatik diyorsun da, bence sen çok sağlam bir fanatiksin asıl.

Arkadaşım forumu kişisel tartışma ortamına çevirmessen sevinirim.Asılsız şeyler yazmıyorum bu foruma ati'yi savunmamın sebebi yaptığı işlerdir.Övülmeyi hakedeni övmek fanatiklik değildir.Rekabetten ve zayıftan yanayım.Yazılarımda ati'yi övdüğüm kadar yererimde.Asıl körü körüne bilgisizce birşeyleri savunmak fanatikliktir.Objektif gibi görünmeye çalışıp fanatik duygularını saklamakta yeni moda oldu.

Bu ekran kartı bölümünde eskiyimdir ama uzun zamandır yazmıyordum herşeyi olduğu gibi yorumlarım benim huyum budur.Ati fanatiği bir insan millete 8800gt önermez.Hiçbir foruma forever ati yazmamışımdır.Bildiğim neyse onu söylerim beni fanatik olarak suçlaman için bir sebebin olması lazım.Böyle sataşmalarla biryere varamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_MAD -- 1 Temmuz 2008; 11:02:41 >

• Bu topicin amacı Ürün detaylarını belli etmekti arkadaşlar ama siz böyle birbirinize girerseniz bizde ne şev kalır ne de heves! Yapmayın, koca adamlar oldunuz
  • Bu durumda yeni F/P liderliği ATİ ye geçmiş oluyor.
  • 865pe kardeş bizim call of testleri nezzzman?

Demin şu fraps denen programı merak ettim yükledim Medieval II Total War de 10 fps aldım yaww yuhh canım sıkıldı ekran kartım

FX 5500
  • Zoraki yazdırıyor benim yapabileceğim bişey yok.Beni fanatiklikle suçladığı için cevap hakkımı kullandım.Yoksa konunu bölmek istemezdim.Ati'ninde canı cehenneme nVidia'nında size bişey olmasın.Fanatik bir insan olsam şu forumda 2 senedir bulunuyorum 1 uyarı puanı alırdım en azından.Hiçbir zaman bir firmanın logosounu ne imzama ne de avatarıma koydum.Ama dönem ati'nin dönemi tabiki ati'yle ilgili yazdıklarım olumlu nvidia'nınkiler olumsuz olacak.Konuya nokta koydum ben.Arkadaşın benle ilgili derdi varsa pm yoluyla yazarsa sevinirim burası kirlenmesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ring Master

865pe kardeş bizim call of testleri nezzzman?

Demin şu fraps denen programı merak ettim yükledim Medieval II Total War de 10 fps aldım yaww yuhh canım sıkıldı ekran kartım

FX 5500

dostum COJ de bende ful sürüm oyun mevcut değil. ama dileyen olursa benchmark yaparken ss alabilirim.
  • ne kadar gercekci yaw su griddeki ekran goruntuleri arkaadaki ağaçlar sanki gerçek gibi..Normal yaris izlion gibi oluo

bu arada kaanayselin ramler 2gb 865pe arkadasinda 4gb bu farklılık olusturur mu fazla acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLY.oNE -- 1 Temmuz 2008; 11:38:07 >
  • OK ozman bakarsın sen bi ara bulursan oyunu yayınlarsın ss.

Ahh ahh bende 1-2 ay öncee almıştım call oof 4 bi umut calışır diye daha oyunu bile acamadım. 2 ay dır dvd ler yatıyo yakın olsada getirsem sana dvd leri tozlandı artık.Ulan fx 5500 yaktın beni ama az kaldı

• hocam eline saglık , güçlü kart dogrusu ...

yalnız büyük bir kasa alsan hocam sıkısık sıkısık olmus benım ıcım daraldıkartta daralır belki

tekrar eline saglık , fiyat iyiymiş ama
  • Crysis'i 1680*1050 Very High DX10 No_AA testini de yapar mısın? Önemli bir sonuç benim için. Yanına AA lı olanlardan da ekleyebilirsin ama asıl No_AA. Teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

Profesyonel donanım sitelerinin başaramadığını DH Profesyonelleri başarmış

/>

Güncelleniyor...ZOTAC GTX 280 AMP Edition Test Sonuçları...

Daha farklı çözünürlükte testler için TIKLAYIN

/>

onlarda birbirini tutmuyor en mantıklısı anandın 4 5 fps fark var ama
    yinede 4870 in gtx280i geçtiği ayar yok verdiğin testlerde ayrıca arkadaşların sistemleri farklı ikisininkide oclu kartlar değişik sonuçların çıkması doğal bir arkadaş 870 e getirdiğinde gpu hızını 4870 in daha çok hızlandığını söylemişti ocla değişikk sonuçlar çıkabilir bence

• gt sli sistemi bozup kısmetse 4850 crossfire sisteme geçiş yapıyorum dün akşama kadar acaba iyimi yoksa kötümü yapıyorum diye düşünüyordum . 4850 cf ve gt sli css stress testte denedik arakadaşla . stress testte sli üstündü ama yeni çıkan dodsource betada oyuna girdiğimizde ise 4850 cf ezici üstündü . Forumda bahsedilen akışkanlıkla ilgili bir sıkıntıda olmadığını belirtti arkadaş . Tabi çok geniş yelpazede çok fazla oyunda test etmedik ama bu takılma olayı oyunların cf ya da sli ile problemlerinden kaynaklanabiliyor olabilir ya da o an kullanılan windowsda olabilir . Eskiden beri ne nvidia ne de ati fanatiği oldum kim iyisini çıkarırsa gidip aldım . Ama son 1 senedir alınacak ekran kartını seçmek zor bir karar . Mimariler sürekli düşüyor ama kartlar alev alev yanıyor güç tüketimler yükseliyor . üretilen ürünler mimarinin son noktasına kadar zorlanmış herşey fabrika çıkışı overclocklanmış durumda . 55 nm ama 80 derece 65 nm ama el değmiyor :) Bir ekran kartı alıp tadını çıkartamadan yenisi duyruluyor . bu da sürekli yeniyi ve iyiyi takip edeni yıpratıyor . Ama net olarak şunu belirteyim ne cf ne de sli akıl karı iş değil heleki böyle bir piyasada son 4 ayda cf den sli ye şimdi tekrar cf ye dönüyorum . Madden ve manen göçmüş durumdayım . en mantıklısı tek kart ya da çok şisteniyorsa çift gpulu bir kart .
    edit : konuyla alakası pek olmasada şu ati nvidia kavgasına doğru dönüşen konuya yazayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benign2004 -- 1 Temmuz 2008; 12:42:29 >

• Arkadaşlar, sonuçları Güncelliyorum. İlk sayfadaki test sonuçlarına yeniden bir göz atın. Windows 32Bit altında Physx drvier ile sonuçlar gözle görülür bir şekilde bariz olarak yükseldi! Önceden Crysis'i ham halinde test etmiştim, şimdi v1.2 yüklüyorum ve o şekilde yeniden benchmark yapıcam ve sizlerle paylaşıcam, hayatımı kararttınız : ))
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisdragon

Kartı zorlamak için aslında supersampling açmak lazım.Ben supersamplingsiz oynayamıyorum.Her yer kırık kırık görünüyor.

valla hocam sende bi alemsin.280 almışsın fakat hala pata hdd kullanıyorsun.adam bi raptor yapar yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaanaysel

Arkadaşlar, sonuçları Güncelliyorum. İlk sayfadaki test sonuçlarına yeniden bir göz atın. Windows 32Bit altında Physx drvier ile sonuçlar gözle görülür bir şekilde bariz olarak yükseldi! Önceden Crysis'i ham halinde test etmiştim, şimdi v1.2 yüklüyorum ve o şekilde yeniden benchmark yapıcam ve sizlerle paylaşıcam, hayatımı kararttınız : ))

Testlere Vista64 bit olarak devam etseydin keşke. niye öyle yaptın?

64bit daha çok kasar kartı boşver gel vista64bit yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 1 Temmuz 2008; 13:24:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kaanaysel

Arkadaşlar, sonuçları Güncelliyorum. İlk sayfadaki test sonuçlarına yeniden bir göz atın. Windows 32Bit altında Physx drvier ile sonuçlar gözle görülür bir şekilde bariz olarak yükseldi! Önceden Crysis'i ham halinde test etmiştim, şimdi v1.2 yüklüyorum ve o şekilde yeniden benchmark yapıcam ve sizlerle paylaşıcam, hayatımı kararttınız : ))

Arkadaşım boşuna vantage için kasma kendini ya da physx için onun şuan da faydası sadece vantage a olurki o da bize bişey ifade etmez.sen crysis ten ve diğer oyunlardan haber ver onlarda testleri yenile eğer bi gelişme varsa
  • 64 bit vista veryhigh ile 32bit xp veryhigh(bu xp deki veryhigh modlanmış oluyor herhalde yoksa xp de çalışmıyor veryhıgh)grafik kalitesi farklımı?yani zaten xp de dx9 olarak modlanmıs veryhıgh mod ile dx10 efektlerını acıyoruz peki direk dx10 daki veryhıgh grafikleri farklımı?
  • fark yok maksat vistanın ne kadar gereksiz ve kasan bir sistem olduğunu doğrulamak bence
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.