Şimdi Ara

Güncelleniyor...ZOTAC GTX 280 AMP Edition Test Sonuçları... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
6.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, elimdeki sürücüler BETA driver'lardan oluşmaktadır. Physx 'i yapabilmek için çok kurcalama yaptım ve Normal WHQL driver'lar ile birazdan yeniden format atıcam ve sağlıklı bir kurulum yapıcam. Değişmeler olursa grafikleri güncelleyeceğim, iyi seyirler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: extreme911

bence bu iki karttan gtx280 her türlü 4870 i geçecek ancak 4870x2 ise gtx280 i geçebilir gibi geliyor bana gerçi bu sadece benim görüşüm ustalar daha iyi bilirler...

geçebilir mi? fark atar diyecektin heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaanaysel

Arkadaşlar, elimdeki sürücüler BETA driver'lardan oluşmaktadır. Physx 'i yapabilmek için çok kurcalama yaptım ve Normal WHQL driver'lar ile birazdan yeniden format atıcam ve sağlıklı bir kurulum yapıcam. Değişmeler olursa grafikleri güncelleyeceğim, iyi seyirler...

kardeş formatı yeni atmadın mı zaten.ayrıca phhsx in sadece vantage da etkisi olur(bi de ut3 de).sürücü ile bi alakası yoktur bence.yine de onaylı sürücüleri kurup dene bi de istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 1 Temmuz 2008; 1:31:40 >
  • Saat epey geç oldu yarın COD4 ile buluşmak üzere.

bizi seyretmeye devam edin..
  • 4870'in kafa tutması bile başarı bence yoksa aradaki küçük farkların çok fazla önemi yok.Biri 300$ diğeri 670$ bu kartların.Yani hd 4870 i alan overclock u basıp gtx280(limitlerine çıkmamış gtx'i amp gibi mesela) i rahat geçecek ki bu da yeterlidir bence.
  • 865pe nin ss aldığı aynı yerden aynı çözünürlük ve ayarlarda bi ss alsan aydınlatıcı olabilir
  • kartı alan arkadaşımıza öncelikle hayırlı olsun iyi günler de kullansın.
    aynı sistemde olmadığı sürece hep bir eksiklik olur karşılaştırmada, o yüzden sitede henüz gtx 280 kullanıcı incelemesi yok, sakin kafa ile geniş detaylı oyun incelemeleri, eğer destekleyen monitörünüz var ise 1200 lü çözünürlüklerden 1600 lü çözünürlüklere doğru yapılmış testler ve sonuçları bu kartı almak isteyenler için kartın ne durumda olduğunu çok iyi anlatır.
    böylece daha sağlıklı bilgileri ilgilenenler görebilir.
    tekrar hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: sulo61gun

quote:

bence bu iki karttan gtx280 her türlü 4870 i geçecek ancak 4870x2 ise gtx280 i geçebilir gibi geliyor bana gerçi bu sadece benim görüşüm ustalar daha iyi bilirler...

valla çıkmadan bişe demek istemedim gönlümden defalarca katlaması geçiyor ama iki çekirdek iki kat başarım değil bunuda biliyorum ondan temkilli konuştm
  • Arkadaşlar, 177.39 Beta Driver'lar ile aldığım sonuçlardı bunlar. Şu anda 177.39 'un tam versionunu buldum ve indiriyorum. birazdan bu sürücüler ile yükleme yapıcam ve testlere baştan başlayacağım... Aynı ayarlarda görüntü almaya gayret ediyorum. Çözünürlük ve detaylar aynı olsun diye çabalıyorum...
  • quote:

Sonuçlar inanılmaz gtx280 amp 'ı resmen geçti yani. Bu kadarını bende beklemiyordum.

Beklemesen çok daha iyi olur çünkü aralarında dağlar kadar fark olduğu açık ve net oranda belli boşuna yorulmayalım ..

Selam arkadaşlar gerçekten uzun süredir üyeliğim olmadan izliyorum testleri ve sonuçlarını gerçekten dikkatle takip ediyorum ..

Şu Dikkatimi çekti 865pe nick'li arkadaşımızın yeni atmış olduğu resimde, dikkatinizi çekerse eğer 28.18 yer almış yani 2 rakan aynı background üzerinde eşit düzeyde renk dağılımına sahip ve diğer çektiği resimde ki verdiği performans'a dikkat edelim lütfen, Karşılaştırmaya çalıştığınız kart şuan Piyasanın en iyisi olarak görülen tek kart ..

865pe nick'li arkadaşımızın kıskançlığı demek daha doğru olur bu davranışını doğru bulmadım buranın bir üyesi bir de kendisi sonuçta bunlar testtir.

Diceğim sadece dürüst olun kartınız önemli değil kişiliğiniz önemlidir ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WingmaNx -- 1 Temmuz 2008; 1:48:44 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sulo61gun

quote:

valla çıkmadan bişe demek istemedim gönlümden defalarca katlaması geçiyor ama iki çekirdek iki kat başarım değil bunuda biliyorum ondan temkilli konuştm

kardeş nerdeyse 4870 ocli gtx yakalıyo çift gpu lu bi 4870 ne yapar sence.ki atinin açıklamalarında bunu anlayabiliriz.Ayrıca gtx280 nin ederi taş çatlasın 450$dır. nvdianın hemen fiyatları aşağı çekmesi gerekir.

• Her iki ss leride dikkatli inceledim.yeni atılan ss lerede baktım Crysis 1280x1024_Very High_ 4xAA_DX9 ve Crysis_Vista64_Dx10_1900x1200_High Detail_No_AA_AF testlerinde hd4870 geçilmesine rağmen min fps de liderliğini sürdürmüş bence önemli olanda min fps dir averaj değil.ss leri yan yan vermeye çalışırsanız daha aydınlatıcı olur 2 sayfaya da bakmak zahmetli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_MAD -- 1 Temmuz 2008; 1:46:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WingmaNx

quote:

Sonuçlar inanılmaz gtx280 amp 'ı resmen geçti yani. Bu kadarını bende beklemiyordum.

Selam arkadaşlar gerçekten uzun süredir üyeliğim olmadan izliyorum testleri ve sonuçlarını gerçekten dikkatle takip ediyorum ..

Şu Dikkatimi çekti 865pe nick'li arkadaşımızın yeni atmış olduğu resimde, dikkatinizi çekerse eğer 28.18 yer almış yani 2 rakan aynı background üzerinde eşit düzeyde renk dağılımına sahip ve diğer çektiği resimde ki verdiği performans'a dikkat edelim lütfen, Karşılaştırmaya çalıştığınız kart şuan Piyasanın en iyisi olarak görülen tek kart ..

865pe nick'li arkadaşımızın kıskançlığı demek daha doğru olur bu davranışını doğru bulmadım buranın bir üyesi bir de kendisi sonuçta bunlar testtir.

Kime göre neye göre en iyi kartbenim için en kötü kart gtx280dir.1000 liralık fiyatı haketmeyen bi karttır.Benim için en iyi kart f/p en iyi olan karttır.o da şuan 4870 dir
    Ayrıca kıskanç dediğin adam daha dünkü nvdiacıdır.bizle 4850nin gtx i geçemiyeceği konusunda iddaya giren adamdır kendisi.
    865pe seni savunur oldum burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 1 Temmuz 2008; 1:48:49 >

• quote:

quote:

Tam olarak dedigini anlayamadim, renk dagilimi esit derken ne demek istedigini acar misin?

• quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

quote:

quote:

Tam olarak dedigini anlayamadim, renk dagilimi esit derken ne demek istedigini acar misin?

Boşversene sste en ufak bir hile yok. Sırf çamur atmak için gitmiş fake nik almış.

• Parasına bakmıyorum neyi hakettiğini sorarsanda bu kartın hakettiği değer biçilmiş zaten .. Ama dersen ki bu kart gözümde en kötü karttır bence gözlük alacağın vakit gelmiş diye düşünmekteyim .. Parasına değil performansına bakıcaksın ..

Diğer yazan arkadaşlar için Renk Dağılımı nedir denilmiş background üzerindeki renklerin eşit yani aynı görüntüye eş değer olması anlamında yani ordan copy past yaparak aynı rakamlarla size ben çok daha iyi bi sonuç çıkartabilirim eğer isterseniz 2 dakka da yapayım aynı şekilde görün farkı : ) o zaman benim evimde ki eski pc deki kart bile GTX280 'i geçer

Hehe .. bu arada Nick'im Fake değil alınmış daha evvelden bu mudur fake ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WingmaNx -- 1 Temmuz 2008; 1:57:29 >
  • gtx280'in geçilmesi neden bu kadar zorunuza gidiyor ki?Fanatiklik bu olsa gerek.Tabi bu kadar para bayılıp alınan bir kartın geçilmesi rahatsızlık veriyor belki ondandır.
  • Yahu ne alakası var parasıyla kart bnim değil banane ? Ben orda yapılan sahtelikten söz ediyorum. Yoksa gerisi beni ilgilendirmez yani..

Ben o kadar parayı şahsen bende vermem o karta ama veren arkadaşımız yapmış testlerini daha evvelde de yapılmış olan test sonuçları da var

Anlamadığım nokta neden bu test sonuçları gelince o Performans Arttı be arkadaşım ??
  • Fanatiklik nasıl bir şeydir ki gider insana fake üyekik aldırır mesaj yazdırır WingmaNx hocam gerçek üyeliğin ile yazarsan görüşlerini daha etikili olur
  • Pardon ama gerçek nick'im WingmaN 'dir burda alınmış bende alamadım nick'i sorun buysa tabi ki isteyelim adminden versin : )) Benim için daha iyi olur.

Ayrıca Fanatiği değilim GTX280'in sonuçlarını bende bekliyordum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.