Şimdi Ara

X850 XT Overclock??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işlemciyi çok defalar overclock etmeme karşın gpu için hiç denemedim; bi bakmaya karar verdim ve sitede gördüğüm üzere (saolsun arkadaşlar) ati tool programını yükledim. Şimdi sorum şu: ati tool'da find max core ve memory diyip ekran kartını stok fanla o değerlerde kullanabilir miyim?? yani ati tool max değerleri kullanılan fana göre mi ayarlıyor?? yorum ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler....

• İlk önce find max de sonra artifact testini yaptır eğer artifact vermez se kullanabilirsin.Tabi bunun yanında overclock yaptıktan sonraki sıcaklıklarıda kontrol etmen gerek yoksa kartı eline alırsın valla
  • sıcaklık aşağı yukarı kaçı geçmemeli peki?? (max leri ayarladıktan sonra ortalama 650-70 arası bi değer alıyo...)
  • masaustu 55 ı oyunlarda ıse 80 ı gecmezse sorun olmaz yanı krıtık sınır 80 dıyelım
  • 560 595 3 ayarlayıp (max değil) 3D mark testine girdim en fazla 70 derece oldu... bu biraz daha zorlayabileceğim manasına mı geliyo??
    (Bu arada 3D-Mark 05'ten 6643 alıyodum şimdi 7071 aldım.. normal mi??)
  • hocam sapphire ise trixx diye program vardı cd de onu yukle ordan cok rahat o/c yaparsın fan hızınıda rahat rahat ayarlayabiliyorsun ben onla yapmıstım problem olmadı hiç. fan hızınıda %40 falan yaparsan ses gelmez zaten normalde %5 de calısıyor.. oyunlarda %100 de ytapsan ses pek duyulmuyo.. kolay gelsin..
  • trixx pek kullanışlı degıldır atıtool en basıt ve kullanımı kolay olanıdır . 550/ 600 ü de aşma derim hiç geregı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • max core yap donana kadar gitsin.donduğu değerin 10 mhz aşşağısında stabil olur yaklaşık.remde artifact vermeye başladığı nokta gene stabil olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Endoplazmikredikulum

max core yap donana kadar gitsin.donduğu değerin 10 mhz aşşağısında stabil olur yaklaşık.remde artifact vermeye başladığı nokta gene stabil olur.

Çok Doğru
  • arkadaşlar aynı karttan bendede var
    tixx acayip dandik bi program
    bende sıcaklık max 80 derece
    fakat sıcaklığa göre fan hızı ayarlamayı bulamadım
    hocam bence overclock deneme kart zaten neredeyse sınırlarda çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.