Şimdi Ara

X96 Max Kullanıcılar Kulubü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
19
Favori
40.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ATVxperience rom gelirse ben de yükleyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X96 MAX 4/32 kullanıcısıyım aralık ayı ortalarından beri. Bu süre zarfında deneyimlerimi paylaşmak istedim. Öncelikle orta seviye bir teknoloji kullanısıyım belirteyim. Ben bu cihazı ip tv , youtube ve film izlemek için aldım. Smart ip tv uygulamasıyla ücretli iptv deneyimim gayet iyi wifi ve kablolu bağlantı yaptığımda da kayıp yaşamadım ama ben kablolu kullanıyorm modeme çok yakın olduğundan. Üzerinde gelen youtube uygulamasını kaldırdım play storedan indirdiğim güncel youtube uygulamasıyla çözünürlük ayarları daha kolay değiştirilebiliyor ondan da memnunum. Ayrıca ben ürünü i8 air mouse ile aldım.Nette gezinirken ya da youtube da çlk faydalı oluyor kesinlikle tavsiye ederim ama şimdi alıyor olsam sesle arama özelliği olanını alırdım. Microsoft launcher ile kullanıyorm onda da herhangi bir kasma ya da aksayan bi durum yaşamadım. Kızım için bikaç oyun yükledim ama bilmiyorm farklı bir prgramla mı çalıştırmalı çünkü dokunmatik ekrana uyarlı olduğundan dolayı oyunlar air mouse klavye ile oynanmıyor. Ses sistemimi tv üzerinden hdmi ile kullanıyorum sorunsuz kullanıyorum. Genel olarak beklentilerimi karşıladı. Tek sorun chrome da ve bazı uygulamalarda çıkan ufak reklamlarda renk takılmaları oluyor. Başka explorer ile denemedim açıkçası. Netflix önemli değilse ki zaten artık tüm içeriğe netten ulaşabiliyorsunuz o yüzden bu da sorun değil bence, herkese tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnytgms -- 23 Ocak 2019; 9:45:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bireysel.emeklilik

ATVxperience rom gelirse ben de yükleyeceğim.
    aynen katılıyorum
  • cnytgms C kullanıcısına yanıt
    Chrome da olan renk takilmalari dalgalanmaları Mozilla Firefox tarayıcısında yapmıyor

• 20190122 tarihli OTA güncelleme geldi cihaza. (4/32)
  • JeMoKa J kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim eve geçince deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnytgms -- 23 Ocak 2019; 21:9:51 >
  • bireysel.emeklilik B kullanıcısına yanıt
    bu kutuyu almaya niyetim var,biraz araştırdım şu mocute 056 gampad açıklamasında tv kutusuyla uyumlu diyor

acaba gözümü karartıp bunu da alsam mı...

• 4/32 liğini kullanıyorum cihazın arada bir reset atıyor kendine.Cihaz sıcakta değil anlamadım gitti.Ne olabilir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

20190122 tarihli OTA güncelleme geldi cihaza. (4/32)
    yaşlı kurt heryerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: EaglePaw_

yaşlı kurt heryerde

Alıntıları Göster

• tarun kullanıcısına yanıt
    This does not work with pubg demiş elemanın biri yorumda.

• bireysel.emeklilik B kullanıcısına yanıt
    baktım şimdi,
    satıcıda cevap olarak ona ''nasıl kullanacağını bilmiyorsan klavuzu oku ya da bizimle irtibata geç ''diye laf sokmuş..

pubg neyse de araba yarışı gibi simülasyon oyunlarında acaba çalışır mı ,bunlarda çalışsa ona da razıyım
  • tarun kullanıcısına yanıt
    Mutlaka çalışır. Biraz uğraşmak ilgilenmek gerekiyor.

• Herkeze İyi günler. Ben beelink gs1 kullanıcısıyım, arkadaşıma x96 max alacağız. 4/32 ile 4/64 arasında donanımsal (GB farkı hariç) ya da performans farkı varmıdır.

Güvenilir, hızlı kargo olarak aliexpress vs. mağaza tavsiye edermisiniz

• exqwerex E kullanıcısına yanıt
    Donanım aynı dediğiniz gibi sadece bellek farkı var

• ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Nereden yapıyoruz sistemden android 8.1 güncel diyor menuden FOTA update aynı current versiyon: X96max_v311_20181103-1513 güncel diyor. menü de update&Back-Up var oradanda güncelleme failed veriyor. x96mini var ona gelmiş ama Max da bulamadim

• Arkadaşlar bu cihazdan bende var ancak görüntü gelmiyor. yazılım atmayı denedim ancak pc görmedi bile makineyi. cihaz çalışıyor kumandaya tepki de veriyor. internette diğer cihazlara kısa devre yaptırıp görüntü elde edenleri buldum ancak bu cihazda o gösterilen çip yok nasıl kısa devre yapabilirim bilgisi olan var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeMoKa

Nereden yapıyoruz sistemden android 8.1 güncel diyor menuden FOTA update aynı current versiyon: X96max_v311_20181103-1513 güncel diyor. menü de update&Back-Up var oradanda güncelleme failed veriyor. x96mini var ona gelmiş ama Max da bulamadim
    FOTA update'den yapılması lazım. Ben cihazı bağladığımda güncelleme var uyarısı geldi oradan yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 24 Ocak 2019; 21:4:4 >
  • Son update'den sonra HDD takınca cihaz resetlenmiyor artık.
    Root checker ile kontrol ettiğimde cihazın rootlu olduğu görünüyor.

X96 Max Kullanıcılar KulubüX96 Max Kullanıcılar Kulubü

• gkcn1907 G kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki resimdeki yerden yapabilirsiniz.

Gelişmeleri yazarsanız sevinirim.

X96 Max Kullanıcılar Kulubü

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.