Şimdi Ara

X96 Max Kullanıcılar Kulubü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
19
Favori
40.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yapamadıysanız bir de vpn ile bağlanmayı deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • schumi42 S kullanıcısına yanıt
    Malesef yok

• bireysel.emeklilik B kullanıcısına yanıt
    Akşam yapacağım hocam ancak biraz ayrıntı verebilir misiniz ne yapmam gerekiyor tam olarak
  • Benim x96 da 2 gün önce geldi ama sürekli uygulamalar duruyor güncellemeyide yaptım mesela youtube uygulamasını açmaya çalışıyorum youtube durdu diye hata veriyor sürekli smart ip tv açıyorum o da aynı evde 50 mbps internet var aptoide tv uygulamasından program indireyim diyorum çok geç indiriyor wifi gücü artsın diye bluetooth kapalı ne yapmam lazım?
  • gkcn1907 G kullanıcısına yanıt
    Ben de daha önce yapmadım bilmiyorum ama android tv mask modu nedir diye aratırsanız yardımcı bilgiler bulabilirsiniz.

• Sizde böyle bir sorun var mı hocam? Cihazı sıfırladım ama yine aynı sorunlar var ne yapmam lazım sizce
  • X96 Max 2.el az kullanılmış ne kadar yapar,en uygun alınabilecek fiyat nedir?

• Cihazın reset atması ile ilgili bilgisi olan varmı bu ara sık sık yapmaya başladı sanki cihaz zorlanınca kendini resetliyor.

• Fan koyarak deneyin ısınmadan dolayı resetliyor olabilir bı ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: JeMoKa

Microsoft launcher denemenizi tavsiye ederim daha kullanışlı hale geldi

Alıntıları Göster
    microsoft launcher da yada başka launcherlarda da iconslari istedigim gibi sürükle bırak yapamıyorum olmuyor (drag and drop) sabit kalıyor yerinden oynatamıyorum air mouse var bir ayarı varmı

• mevlut01 M kullanıcısına yanıt
    Bildiğim bir ayar yok nasıl eklediysem o şekilde kalıyor o yüzden bende kaldırıp tekrar kurdum launcherı, ilk seferde kısayollar karışık olduğu icin

• bireysel.emeklilik B kullanıcısına yanıt
    yok hocam o gösterdiğiniz yere kısa devre yaptım cihaz hiç tepki vermedi
  • Cihazı alacak olan varsa başka cihazlara yönelsin.Beklentimi karşılamadı malesef.Cihaz zorlanınca kendini resetliyor(bazı yerlerde fan ile çözüm sunulmuş) neden uğraşıyımki böyle birşeyle benim için eksi durumda.Tam olarak akıcı gelmedi bana cihaz 4/32 modeli bu arada

• köseoğlu K kullanıcısına yanıt
    Adaptör sıkıntısı olabilir mi güç yetersiz geliyorsa benim cihaz sabah akşam açık duruyor gerek YouTube gerek TV programı gerekse oyunda denedim üstelik TV duvarda asılı ve onun üzerinde duruyor yani TV nin sıcaklığı da üzerine geliyor ama hiç reset atmadı elektronik şans işi birazda. onay vereli 15 günü gecmediyse dispute açarak satıcıya bildirin durumu

ben de kullanıyorum sürekli, 4k film, internet, vs için kullandım. Bir kapanma ya da problem yaşatmadı. Önce fansız kullanıyordum sıkıntı yoktu, şimdi fanlı kullanıyorum yine bir sıkıntı yok. 4tb hard disk bağlı olarak kullanıyorum. Bence size özel bir durum olmuş. Arkadaşın dediği gibi şans işi biraz. Dispute açabilirsiniz.
    Bende de 4/64 modeli var. resetleme sorunu yok. Bende lan bağlantı sorunu var. Lan ile bağlantıda donma oluyor. Wifi ile problem yok.
  • X96 Max Kullanıcılar Kulubü X96 Max Kullanıcılar Kulubü X96 Max Kullanıcılar Kulubü

Dün gece rus 4pda forumdan bulduğum x96 max için portlanmış beelink gt1 mini rom'u yükledim, çok akıcı hızlı ve x96 max'in stock romundan çok daha kullanışlı ve daha güzel oldu cihaz, yaptığım testlerde her hangi bir sorunla karşılaşmadım. Sadece ana ekrandaki saatin üst kısmı rusça ve droid setings kısmı rusça ki zaten kullanıma engel teşkil edecek bir durum değil, üst bar ve alt navigasyon tuşları stabil bir şekikde çalışıyor. Denemek isteyenlere tavsiye ederim, rom linki ve nasıl kurulacağını tarif edebilirim, daha önce tv boxa rom atma tecrübesi olmayanlar biraz araştırarak kolayca kurabilir ama tabiki brick yapma riskide var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: köseoğlu

Cihazın reset atması ile ilgili bilgisi olan varmı bu ara sık sık yapmaya başladı sanki cihaz zorlanınca kendini resetliyor.
    Bu cihaz fazla ısınmıyor. Birkaç saatlik kullanım sonunda 60 derece civarı işlemci sıcaklığı oluyor.
    Aida64 uygulamasından kontrol edebilirsiniz.
    Yazılımsal sorunlar olduğunu düşünüyorum. Yazılımsal sorunun köklü çözümüde PC üzerindel full rom yüklemekle olur. Güncelleme ve fabrika ayarı çözemeyebilir.
    İst. da olup cihazı bana ulaştırana sevabına PC'den yazılım yüklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 4 Şubat 2019; 14:41:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: köseoğlu

Cihazı alacak olan varsa başka cihazlara yönelsin.Beklentimi karşılamadı malesef.Cihaz zorlanınca kendini resetliyor(bazı yerlerde fan ile çözüm sunulmuş) neden uğraşıyımki böyle birşeyle benim için eksi durumda.Tam olarak akıcı gelmedi bana cihaz 4/32 modeli bu arada
    Bu cihaz sınıfının lider cihazlarından. 4/64 test ettim sattım sorunsuz. Şuan 4/32 var test aşamasında bir soruna rastlamadım.
    Üst seviye donanım, otomatik güncelleme alıyor, HDD takılınca resetleme olmuyor, fazla ısınmıyor, optik çıkış var.......
  • ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum abi çok iyi özetlemişsin, bence arayüzü çok kötü aceleye gelmiş gibi ama işlemci ve özellikleri bakımından bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi tv box!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaglePaw_ -- 4 Şubat 2019; 18:36:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.