Bildirim
X96 Max Kullanıcılar Kulubü (17. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar x96 max 4/32 satıyorum. İ8 air klavye mouse ile beraber. Hiçbir sorunum olmadığı gibi çok severek kullandım. Satma sebebim yeni tv aldım ve artık boxa ihtiyacım kalmadı. Dosta gider şekilde kutusuyla beraber satılıktır. İlgilenenlere duyrulur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
herkese iyi akşamlar bir andorid tv box almayı düşünüyorum 4 ürün arasında kaldım xiaomi mi box - x 96 max - mecool km 9 yada amazon fire tv stivk
genel olarak bu cihaz ile yapmak istediğim netflix - bein connect izlemek browser ile film dizi izleyebilmek ve tabi birazda oyun oynayabilmek ancak özellikle oyu konusunda ısınma problemi eni düşündürüyor bu cihazlarda ram ve işlemcinin önemi nedir xiaomide misal 2 gb ram ve 8 gb rom var bana yetersiz izlenimi veriyor ancak çoğu yerde de xiaomi tavsiye ediliyor fena halde kafam karışmış durumda ürünü çinden getirme işlemine hiç girmedim dolayısıyla gitti gidiyoe hepsi burada yada n11 den sıfır cihaz almak istiyorum bana cihaz ile ilgili izlenim ve tavsiyelerinizi akratırmısınız teşekkür ederim -
Selamlar netflix izlerken mouse ile kontrol yapılamıyor
-
-
sağolasın usta fiyatta sıkıntı yok bendede 192 gözüküyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightingale57 -- 20 Eylül 2019; 18:11:53 > -
H96 Max 2x mi ? Kişiye göre mi indirim yapıyorlar acaba hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
S.A arkadaşlar bende h96 max+ 4/32(dahili 32 gb+ mmc kart destekli) var android sürümü 8 ....nette dolaşırken,aynı modelin android 9 sürümünün varlığını gördüm.fakat yazılım atma videosunda yüklemeyide h96 max+ ama cihazın üstünde 4k/64 gb yazıyordu.. bendeki 32 gb....arkadaşlar benim 32 gb olan box'ma uygunmudur 64 gb için çıkan rom(özelliklerinden baktım 32 olan ile 64 olanın wifi cipsetleri farklı)....saygılar.site bu;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atalitee06 -- 21 Eylül 2019; 18:41:42 >
-
Merhaba,
Bende 2.El X96 max android tv box arıyorum.
4 gb ddr 4 / 32 yada 64 gb rom lu olan modelden arıyorum.
Elinde olup satmak isteyen olur ise özelden mesaj atabilir. -
Hala duruyor mu ?
Duruyorsa fiyat belli mi :) -
Merhaba X96Max 4GB Ram 32GB hafıza ürünümü Philips 55PUS TV aldığım için satmak istiyorum. KODi ve youtube için aktif olarak kullandım sorunsuz kutusu vs duruyor. 300TL ye verebilirim. -
Ürünü almak isterim... Nasıl görüşebiliriz... Mail adresim kayharita@gmail.com ismim mustafa
Ürünün sesli kumandası sesli arama yapanlardan mı?
X96 max 4gb/32gb satılmadı ise ne kadara satıyosunuz...
Arkadaşlar bu üründe uydu girisi ve mirecast var mı ?
Şu alım satım işlerini ikinci el kismindan yapsaniz cihazla ilgili uygulama rom gibi bilgileri paylaşsak burda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X