Şimdi Ara

X96 Max Kullanıcılar Kulubü (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
19
Favori
40.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim garip bir sorunum oldu.evi taşımadan önce aynı eski lcd tvde sorunsuz kullanmıştım bir süre..evi taşıdım sonra bir ara yine takayım dedim.Bu defa görüntü karmakarışık oldu tvde.tv biraz eski sanki alet görüntüyü 1080 veriyor ama tv 1024 e kadar çıktığı için görübtü karışıyor gibi:kumandayla menülerede girip ayar yapamıyorum hem takılıyor hemde biraz zaman geçince kendini resetliyor..ne yapmak lazım.4/32 modeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

Benim garip bir sorunum oldu.evi taşımadan önce aynı eski lcd tvde sorunsuz kullanmıştım bir süre..evi taşıdım sonra bir ara yine takayım dedim.Bu defa görüntü karmakarışık oldu tvde.tv biraz eski sanki alet görüntüyü 1080 veriyor ama tv 1024 e kadar çıktığı için görübtü karışıyor gibi:kumandayla menülerede girip ayar yapamıyorum hem takılıyor hemde biraz zaman geçince kendini resetliyor..ne yapmak lazım.4/32 modeli
    yokmu yardımcı olacak?
  • aybasan kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan görüntü boyutunu değiştirmeyi deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bireysel.emeklilik

Ayarlardan görüntü boyutunu değiştirmeyi deneyin.
    işlem yapamıyorumki kasılıp takılıp kalıyor görüntüde karmaşıklıyor ve kısa bir süre sonra kendini resetliyor
  • Hayırlı akşamlar bende x96 mini kullanıyorum ip tv de sorunsuz çalışıyor ama crome dan yada diğer internet tarayıcılarından film izlemek tam işkence sürekli donuyor takılıyo ekranı full yapmadan az sorunlu izleyebiliyorum ama full yaptığımda hiç izleyemiyorum ip yi sorunsuz çalıştırırken nette neden sorun olabilir bi çözümü olan varsa lütfen yazsın hayırlı akşamlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Benim garip bir sorunum oldu.evi taşımadan önce aynı eski lcd tvde sorunsuz kullanmıştım bir süre..evi taşıdım sonra bir ara yine takayım dedim.Bu defa görüntü karmakarışık oldu tvde.tv biraz eski sanki alet görüntüyü 1080 veriyor ama tv 1024 e kadar çıktığı için görübtü karışıyor gibi:kumandayla menülerede girip ayar yapamıyorum hem takılıyor hemde biraz zaman geçince kendini resetliyor..ne yapmak lazım.4/32 modeli
    X96 Max Kullanıcılar Kulubü
    Google play da airmirror diye bir uygulama var . Bunu hep tele hem boxsa yukle tvboxdaki görüntü ve kontrol cep telefonunda istedigin ayari yap. Bu benim işime cok yariyor . Hem kontrol hem ekran paylaşımı her yönüyle kullanışlı

• quote:

Orijinalden alıntı: hoja1955

Hayırlı akşamlar bende x96 mini kullanıyorum ip tv de sorunsuz çalışıyor ama crome dan yada diğer internet tarayıcılarından film izlemek tam işkence sürekli donuyor takılıyo ekranı full yapmadan az sorunlu izleyebiliyorum ama full yaptığımda hiç izleyemiyorum ip yi sorunsuz çalıştırırken nette neden sorun olabilir bi çözümü olan varsa lütfen yazsın hayırlı akşamlar
    Valla bende tarayicilardan pek verim alamıyorum sitesi fark ediyor reklamlar filmin yüklendiği siteler uğraş istiyor .tavsiyem siteleri mobil olarak ac kimisi otomatik olarak tablet olarak açıyor.Ama bir pc veya cep telefonu gibi rahat olmuyor. Ben ip tv harici kodi kullaniyorum. Tarayıcı da ise bir kaç sorunsuz site var film izlemek icin orda yoksa site site gezip durmuyorum uyum sorunlariyla uğrasmamak adina

• quote:

Orijinalden alıntı: hoja1955

Hayırlı akşamlar bende x96 mini kullanıyorum ip tv de sorunsuz çalışıyor ama crome dan yada diğer internet tarayıcılarından film izlemek tam işkence sürekli donuyor takılıyo ekranı full yapmadan az sorunlu izleyebiliyorum ama full yaptığımda hiç izleyemiyorum ip yi sorunsuz çalıştırırken nette neden sorun olabilir bi çözümü olan varsa lütfen yazsın hayırlı akşamlar
    Browser olarak Chrome yerine "Puffin Browser Pro"kullanın bir de.

Google'da "Puffin Browser Pro Apk" diye aratırsanız çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chetaq -- 14 Aralık 2019; 18:6:22 >
  • volkano79 kullanıcısına yanıt
    Boxa nasıl yükleyeceğim işlem yapamıyorumki dediğim sorundan dolayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: chetaq

Browser olarak Chrome yerine "Puffin Browser Pro"kullanın bir de.

Google'da "Puffin Browser Pro Apk" diye aratırsanız çıkar.

Alıntıları Göster
    Daolphin tarayıcıda sorunsuz çalışıyor
  • quote:

işlem yapamıyorumki kasılıp takılıp kalıyor görüntüde karmaşıklıyor ve kısa bir süre sonra kendini resetliyor

Alıntıları Göster
    Mini lerin kaderi bu galiba. Chrome da puffinde fsrketmiyor malesef. Web browserda film izlemek işkence ve youtube da da ay ı sorun var görüntü çok takılıyor kare kare oynuyor bir çözümde bulamadım var mı bir fikri olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: volkano79

Valla bende tarayicilardan pek verim alamıyorum sitesi fark ediyor reklamlar filmin yüklendiği siteler uğraş istiyor .tavsiyem siteleri mobil olarak ac kimisi otomatik olarak tablet olarak açıyor.Ama bir pc veya cep telefonu gibi rahat olmuyor. Ben ip tv harici kodi kullaniyorum. Tarayıcı da ise bir kaç sorunsuz site var film izlemek icin orda yoksa site site gezip durmuyorum uyum sorunlariyla uğrasmamak adina

Alıntıları Göster
    Site tavsiye edebilir isin hocam? Aynı sorunu yaşıyoruz tarayıcı da film izlemek imkansız

• Kadirizm_TR kullanıcısına yanıt
    Buradan site adresi verebilirmiyiz bazen izin verilmiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dm atabilirsiniz

• Akıllı tv'ye geçtiğim için elimdeki cihazı satıyorum.
    4 gb ram olan modeldir. Cihaza atv rom yüklenmiştir. Düşünen özel mesaj atabilir.
    Fiyatım 350 TL'dir. Kargo ücretsiz.

• Merhaba arkadaşlar, x96 max 4 32 cihaza atv rom nasıl yüklenir? bu konu ile ilgili link verebilecek arkadaş var mı acaba?
  • x96 max 4gb/64 rom açılmamış kutu, fiyatı ne kadar olabilir? elimde açılmamış bir kutu var da
  • X96MAX cihazıma klavye ve mouse aldım internet YouTube ve Netflix kullanımım da bir sıkıntı yok ama oyun oynarken sıkıntı yaşıyorum klavye ayarları düzgün çalışmıyor nasıl yapabilirim bilgisi olan varmı

• Merhaba Sayın h96 max X kullanıcıları. 1080p film indirdim. Flasha attım. MX player idare eder şekilde çalıştırdı. Vlc, bs player vs çok kötü. Ya ses yok ya görüntü yavaş. Hangi player tavsiyeniz olur. Teşekkürler

• X96 max ve h96 max x3 aynı firmamı?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.