Şimdi Ara

Xa1 ultra alacakken Xa2 nin çıkması tercihim ne olmalı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar Sony Xa1 ultra almayı düşünürken Xa2 nin çıkması kafamı karıştırdı.Sizce hala Xa1 alınır mı?Xa2 ultra Türkiye fiyatını bilen arkadaşlarımız varsa giriş fiyatı nedir ?

Bütçem 1700 tl bu arada aslında tam alıyordum bu olay şuan düşündürüyor yorumlarınızı bekliyorum dostlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum XA2 varken tabi ki de XA1 alınmaz fakat o cihaz 2k'dan aşağıya girmeyecek Türkiye'ye. İçinde SD 630 bulunduran bir cihazdan söz ediyoruz, o yüzden o mediatek kafası ile düşünmeyin hocam, bütçenizi zorlamanız lazım.
  • Xa 1 ultra kullanıorum. Mediatek eski mediatek degil. Sd gibi isinmaz kasmaz. Mediatek in rn iyi işlemcilerinden biri. Pil degerlerini attım tam 4.05saat ekran aldım. 2gün batarya gidiyor.

Gönül rahatlıgıyla alabilir. Artık yeni işlemciler bir harika kasmaz ısınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

Dostum XA2 varken tabi ki de XA1 alınmaz fakat o cihaz 2k'dan aşağıya girmeyecek Türkiye'ye. İçinde SD 630 bulunduran bir cihazdan söz ediyoruz, o yüzden o mediatek kafası ile düşünmeyin hocam, bütçenizi zorlamanız lazım.

Hocam yorumun için teşekkürler.Araştırdım biraz ama dediğiniz gibi 2000 tl den aşşağı gelmez ben 2.300 olur gibi düşünüyorum bütçemi aşıyor biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

Xa 1 ultra kullanıorum. Mediatek eski mediatek degil. Sd gibi isinmaz kasmaz. Mediatek in rn iyi işlemcilerinden biri. Pil degerlerini attım tam 4.05saat ekran aldım. 2gün batarya gidiyor.

Gönül rahatlıgıyla alabilir. Artık yeni işlemciler bir harika kasmaz ısınmaz.

Dostum senin ekran attığın şeyleri de inceledim gerçekten başarılı ekran süresi.Hala almaya değer mi telefon şuan 5s var bende hepsiburadadan taksitle almayı düşünüyorum.

• OĞUZ? kullanıcısına yanıt
    İyi de ben XZ1 kullanıyorum dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

İyi de ben XZ1 kullanıyorum dostum

Dostum biliyorum ben sana birşey demedim zaten :)

• OĞUZ? kullanıcısına yanıt
    Üstteki yorumla karıştırmışsın Hocam, pardon ;)

• Sony Xa1 ultra bütçesi ile xperia xz, motoz ve s7 alabilirsiniz. Xa2 muhtemel ücreti ile de mi6, op5, htcu11, note fe, xz1 ve lg g6 gibi iyi alternatifler var. Bahsettiğiniz telefonların yerine bu saydığım telefonları incelemenizi öneririm.
  • BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Sd 835 li xz1 2500 civari iken 630 lu orta segment telefon nasil 2 k olacak acaba ben 1799 civari bir rakam bekliyorum

• Edmonddantes01 E kullanıcısına yanıt
    XZ1 2,5 ile mi girdi? Gelmiş bana 2,9k ile giren bir cihazın 3 ay sonra düştüğü fiyatı söylüyorsun. Ama rahat ol XA2 ultra o seviyelere 3 ay içinde gelir

• Bu saatten sonra eski telefon almayın yani güncelleme almayacak bi telefon almayın.

XA2 doğru fiyattan gidererse çok satar bekle derim 630 oyun ve grafik ve performans konusunda hiç bi sıkıntı yaşamayacağını biliyorum bataryası 3300 ve Full HD ekranla pili epey gider ve OIS destekli gransiz bir Sony kamerası mevcut Sonyciler bilir Z serisinin bütün kameraları iyi lakin gran yapar.

Biraz zorla butçeyi U11 ve G6 var 2000 e onlar amiral gemileri lakin G6'nın halen sorunlu olduğu söyleniyor U11 835 e sahip çok daha iyi bi telefon.

• BRC_KHAN kullanıcısına yanıt
    Girdigi dönemde de beklentilerin biraz altındaydı yanlış hatırlamıyorsam 3.2 filan beklenirken 2.9 olmuştu.sony son zamanlarda fiyatlari cok pahalı tutmuyor(en azindan samsung iphone,htc hatta huawei ye göre.)insallah biraz düşük çikar xa2 ultrayi almayi düşünüyorum.aslında xz1 batarya 2700 yerine 3000 filan olsa gözü kapalı alırdım ama mevcut telefonum batarya yönünden bıktırdı beni.3500 mah batarya oisli cift kamera ve eski 16/9 ekran cercevesi biraz azalmis sony..tam aradigim telefon.birde sony kulaklik girisini de kaldiriyormus hic cekilmez öyle olursa

• Cevaplarınız için teşekkür ederim dostlar.Xa1 ultra alır gibi oldum ama eğer Xa2 ultra 2000 gibi bir fiyatla giriş yaparsa sipariş vermeyi düşünüyorum.Ama 2300 ve üzeri gelirse direk Sony'den de vazgeçerim.Böyle satış politikası olmaz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.