Şimdi Ara

xbıox 360 live da oyun oynarken baglantı sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar xbox 360 da live da oyun oynarken hafif takılmalar yaşıyorum.ozellikle wiining eleven x de gunduz takılmadan oyun oynayamıyorum.ancak gece 1-2 gibi duzeliyor baglantı.benim baglantım 1024 3gb.live da oyun oynarsam bu limiti asarmıyım.yardımlarınızı bekliyorum.....

• istersen bir ay boyunca gece gündüz liveda açık bırak makinayı 3 gb dolmaz(download hariç) ..Bide winning x 'de takılmalar bendede var,japonlar olduğu için genelde o yüzden takılmalar oluyor sanırım,ben merak ediyorum türkiyeden biriyle oynayınca tam hızında oluyormu..Beni ekle deneyelim bi gamertag : halukjohn
  • benide ekleyin deneyelim gerçekten gamertag; uygar87. valla işkence oluyor agır çekimde oynamak. ama oynamadanda duramıyorum live dan yanımda oynayacak adam yok makinada zevk vermiyor. valla oynaya oynaya agır çekime alıştım ama normal olsa süper olacak gerçekten
  • ok tamam dostum ben amcak saat 2.30 3 gibi oynayabilirum xbox.malum tv yi izleyen cok bizde.ancak bu saate bosalıyor tv.eger sana uygunsa bu saat (biraz gec bir saat ama uyarsa ii olur) deneyelim belki senin dedg,n gibi tr -tr uyumu olur sorun olmaz.japonların baglantısında sorun var galiba.bir keresinde cok ii oynamaıstım cok az takılma olarak oynamısım.sonrasında hep takılmalar oldu.insallah sana uyarsa oynarız...
  • uygar 87 gece sana uyarsa oynayalım ben hep oynuyorum valla gece biraz daha ii oluyor.belki aynı ulkedeyiz diye sorun olmaz ok.benim gamertag gokhan22
  • valla benim sınır gece 11 en geç . senin dedigin saatlerde maalesef imkansız. 11 kadar olursa bende memnun olurum. gerçi birbirimizi nasıl bulacaz onu bilmiyorum ama sen halledersin heralde...
    quote:

Orjinalden alıntı: gokhanuman

uygar 87 gece sana uyarsa oynayalım ben hep oynuyorum valla gece biraz daha ii oluyor.belki aynı ulkedeyiz diye sorun olmaz ok.benim gamertag gokhan22
  • ok abi de biizm de 11 de tv full ..neyse gunduz olursa yarın o zaman yaparız ok....ben seni eklerim gamertag a ok saol diger fedex olayı içinde saol daha soracaklarım var diger baslıkta saol....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 16 PC kurulum sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler ntsc-j makinelerde live'a kayıt olurken ulkeyi ne seciyorsunuz ve posta kodu falan onlari nerden buldunuz adresi fln yardımcı olursanız sevinirim..
  • az önce maç yaptım live da. usa dan iki elemanla ikisindede ilk 1 dakika hariç rahat oynadım. sanırım japon, honkong, kore lilerle maç yaparken bu donmalar oluyor. galiba tr deki arkadaşlarla rahat oynayabilecegiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.