arkadaslar xbox 360 da live da oyun oynarken hafif takılmalar yaşıyorum.ozellikle wiining eleven x de gunduz takılmadan oyun oynayamıyorum.ancak gece 1-2 gibi duzeliyor baglantı.benim baglantım 1024 3gb.live da oyun oynarsam bu limiti asarmıyım.yardımlarınızı bekliyorum.....
istersen bir ay boyunca gece gündüz liveda açık bırak makinayı 3 gb dolmaz(download hariç) ..Bide winning x 'de takılmalar bendede var,japonlar olduğu için genelde o yüzden takılmalar oluyor sanırım,ben merak ediyorum türkiyeden biriyle oynayınca tam hızında oluyormu..Beni ekle deneyelim bi gamertag : halukjohn
benide ekleyin deneyelim gerçekten gamertag; uygar87. valla işkence oluyor agır çekimde oynamak. ama oynamadanda duramıyorum live dan yanımda oynayacak adam yok makinada zevk vermiyor. valla oynaya oynaya agır çekime alıştım ama normal olsa süper olacak gerçekten
ok tamam dostum ben amcak saat 2.30 3 gibi oynayabilirum xbox.malum tv yi izleyen cok bizde.ancak bu saate bosalıyor tv.eger sana uygunsa bu saat (biraz gec bir saat ama uyarsa ii olur) deneyelim belki senin dedg,n gibi tr -tr uyumu olur sorun olmaz.japonların baglantısında sorun var galiba.bir keresinde cok ii oynamaıstım cok az takılma olarak oynamısım.sonrasında hep takılmalar oldu.insallah sana uyarsa oynarız...
uygar 87 gece sana uyarsa oynayalım ben hep oynuyorum valla gece biraz daha ii oluyor.belki aynı ulkedeyiz diye sorun olmaz ok.benim gamertag gokhan22
valla benim sınır gece 11 en geç . senin dedigin saatlerde maalesef imkansız. 11 kadar olursa bende memnun olurum. gerçi birbirimizi nasıl bulacaz onu bilmiyorum ama sen halledersin heralde...
quote:
Orjinalden alıntı: gokhanuman
uygar 87 gece sana uyarsa oynayalım ben hep oynuyorum valla gece biraz daha ii oluyor.belki aynı ulkedeyiz diye sorun olmaz ok.benim gamertag gokhan22
ok abi de biizm de 11 de tv full ..neyse gunduz olursa yarın o zaman yaparız ok....ben seni eklerim gamertag a ok saol diger fedex olayı içinde saol daha soracaklarım var diger baslıkta saol....
beyler ntsc-j makinelerde live'a kayıt olurken ulkeyi ne seciyorsunuz ve posta kodu falan onlari nerden buldunuz adresi fln yardımcı olursanız sevinirim..
az önce maç yaptım live da. usa dan iki elemanla ikisindede ilk 1 dakika hariç rahat oynadım. sanırım japon, honkong, kore lilerle maç yaparken bu donmalar oluyor. galiba tr deki arkadaşlarla rahat oynayabilecegiz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme