Şimdi Ara

xbox 1 hakkında yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün elime bir tane xbox 1 geçti fakat bu xbox ın menüsü diğer xboxler gibi değil normalde evox açılır alalta menülerde mediacenter filan vardır ama bunda sırasıyla

orıgınal bios
    EVO-X
    BANK L2 FLASH
    bank l3
    bank l4
    bank l5
    bank l6

evox 2.2

linux
    reboot
    shutdown
    config var
    nasıl normal xbox menüsüne dönerim bilenler yardımlarını eksik etmesinler saygılarımla...

• evox'un menü stilini biliyorsundur. bu menüler sana evox'ta mı çıkıyor? ona göre yardım etmeye çalışacağım da.
  • evet hocam daha önceki makinamda evox 2.6 vardı ve evox menüsü böyle değildi malum oyunları çalıştırıyor ama diğer evoxler gibi değil menü linux kurulu galiba mediacenter filan yok yani divx vcd izlemek için
  • fxp bağlantısı kurabiliyor musun xbox'la? kurabiliyorsan iki saniyelik işlem o. evox.ini dosyası lazım sana. gönderirim ben dosyayı ama senin onu xbox'a atabilmen lazım. ya fxp bağlantısı kuracaksın ya da makinede dvd2xbox programını bulacaksın.
  • hocam yardımların için öncelikle sağol valla kusura bakma yazdıklarını geç görüyorum forumda olmadıgım için çünkü pek anlayan yok galiba bu durumdan fxp derken ftp mi dedin ben biraz karıştırıyım bakalım makinayı birde olmadı evox 2.7 final indiriyim sen beni yönlendir
  • thorx kardeşim ben sana yardımcı olayım en iyisi slayer evox 2.7 cd si indir yazılıp silinebilen bir cd bul olmaz ise başka markalar dene ve isoyu yazdır.

xbox a tak cd yi ve orda full install diye bir seçenek olması lazım bütün trainer ve programları otomatik olarak yükleyecek.olay bu kadar.

ha bir deluxe installer dvd si var oda alternatif bir evox dvd si o daha iyi diye okudum ama denemedim birtürlü. Umarım yardımcı olmuşumdur herkese iyi günler dilerim.
  • peki kardeşim ben evox 2.7 buldum ama onu yükleyince makina çökmez değilmi çünkü bilmiyorum ne yapacağımı
  • sorun halloldu evox 2.7 kurdum hallettim yardımını esirgemeyen sidobey ve matrixboxa teşekkürlerimi sunarım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.