Bildirim
Xbox 1 Lansmanındaydım Soruları Alayım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Nasıl geçiyo hocam daha ss varsa atarmısınız.
xbox bölümüne açsaydın keşke hocam gerçi orayada sıçradılar , ps fanboyları gelir şimdi 720p diye zırlarlar sonra konu kapanır ,tek bildikleri şey o zaten -
Çöp
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
720p -
yo misal TÜrkçe dil desteği olsun japon malı olması olsun menüsünün güzelliği makinenin tasarımı kendine ait efsane oyunları -
quote:
Orijinalden alıntı: maşık
yo misal TÜrkçe dil desteği olsun japon malı olması olsun menüsünün güzelliği makinenin tasarımı kendine ait efsane oyunları
Türkçe dil desteği var zaten menüde , gerisini 5. kez okuyorum ve hiçbirşey anlamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Best Twisted Fate
quote:
yo misal TÜrkçe dil desteği olsun japon malı olması olsun menüsünün güzelliği makinenin tasarımı kendine ait efsane oyunları
Türkçe dil desteği var zaten menüde , gerisini 5. kez okuyorum ve hiçbirşey anlamadım.
türkçe oyunları görelim hocam menüyü türkçe yapmakla olmuyor bunlar
-
Yere düşen PC'leri ne yapıyorsunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Reul
quote:
quote:
Türkçe dil desteği var zaten menüde , gerisini 5. kez okuyorum ve hiçbirşey anlamadım.
doğru'da ingilizcem iyi farketmez bana
-
quote:
quote:
quote:
quote:
konu anlamak değil ülkene verilen değerdir
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10622796_838919122806458_8137227255002716146_n.jpg?oh=25e88687633cc161ff25e6a811783222&oe=547D9FD5&__gda__=1416999524_da8ca9ed14ac672d71982ade61963442
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reul -- 4 Eylül 2014; 23:04:02 >
-
Param olsa keşke :(
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
konu anlamak değil ülkene verilen değerdir
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10622796_838919122806458_8137227255002716146_n.jpg?oh=25e88687633cc161ff25e6a811783222&oe=547D9FD5&__gda__=1416999524_da8ca9ed14ac672d71982ade61963442
Pekde umrumda değil türkçe olup olmadığı . ben multiplayer oyuncusuyum krallar gibi live'ımda oynarım , singleplayer sevmem ps4ün multiplayer oyunumu var? ha olsa bile her hafta belediye gibi bakıma giren hacklenip duran psn'iyle oynanırmı? oynanmaz :))
-
720p -
Biri şu konsolculara gtx780 i göstersin
Havagazı çöp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
720p -
koy ss'leri de bakalım ss var diyeceğin kadar -
R9 290 la bütün konsol tartışmanızı sonlandırıyorum beyler.Forever pc gaming -
quote:
Orijinalden alıntı: Son Pegasus
The Last of Us, Beyond Two Souls gibi oyunları oynamak için ihtiyacın olan tek şey. Ayrıca GTA 6 çıkar onu da en yüksek ayarlarda oynarsın 5 senelik ekran kartınla.
quote:
Orijinalden alıntı: BerkeSutcu
quote:
Orijinalden alıntı: Son Pegasus
The Last of Us, Beyond Two Souls gibi oyunları oynamak için ihtiyacın olan tek şey. Ayrıca GTA 6 çıkar onu da en yüksek ayarlarda oynarsın 5 senelik ekran kartınla.
Konsollar crysıs 3 çalıştırmaya başlayınca görüşürüz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tek testis olanların yorumları
- komik şarkı sözleri
- uçakta zeytinyağı taşınır mı
- bim domuz yağı olan çikolatalar
- 2.25 göz numarası
- sodyum iyon batarya
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
- para sayma makinesi bim
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X