Şimdi Ara

xbox 360...3. kez tamir ettirmeli miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun süredi forumu ziyaret edemiyorum...Sorunum xbox ım bir süre önce 3 kırmızı ışık verdi 2006 haziran üretim ntscj asia konsol..Bunun üzerine havlu yöntemiyle bir süre daha kullandım ama şimdi kullanamıyorum açılışta falan hiç bir problem yok ama oyunu takıyorum 15 dakika sonra falan makina donuyor ve bu istisnasız her seferinde tekrarlıyo.Kapatıp açtığımda tekrar açılıyo.Konsolum daha önce görüntü problemi nedeniyle tamir edildi.ondan 2 ay sonra e74 hatası verdi ve tamir edilmişti.en son bu 3k olayı ve donma söz konusu ayrıca dvd rom da her medyayı okumuyor dvd rom lensini değiştirmem gerektiği söylendi bana sizce 3. kez tamire götürmeli miyim bi umut diyerek yoksa umudu kesip yeni makina alma yollarına mı bakmalıyım...Bir de işi en iyi yapan yeri ve ortalama fiyatı verirseniz sevinirim...

• bence yeni konsol almanın zamanı geldi zaten NTSC-J yani bu konsol anca Asia bölgelerinde oynanılır çünkü fazla region Free yoksa NTSC-J varsada japoncadır bir NTSC-U yada Pal almanı tavsiye ederim.
  • yoo oyun sorun olmuyo...ntsc antartika bölge kodu olsa bile fark etmez:D zaten çözümü buldum saol dostum ilgilendiğin için;)
  • arkadasım bence hiç ugrasma eniyisi yeni bir tane konsol al
  • 3. kez yaptırdığında verdiğin toplam tamir parası bir konsol parasına oldukça yaklaşacak.
  • 2,el benq dvd romlu bir arcade araştır bence,, ortalama fiyatlarıda 500-550 civarı geziyordur
    hiç tamirle uğraşma bence sorunsuz kullanırsın arcadeni, bu makinayıda bi şekilde elden çıkartırsın zararını birazda olsa kapatırsın
  • AYnı şey benim başıma gelse ben bir daha o konsola yaklaşmazdım. Korsan çalıştırıyor diye bu kadar masrafa girmek gereksiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle yeni makina al.
  • hiç uğraşmadan yeni makina al bence ben bugün arkadaşımın 3k lı cihazını yolladım 150 ytl para istemişler...ama arkadaşım ödedi ne de olsa ilk ama 3. defa olsa idi 450 olurdu o da bir konsol fiyatı neredeyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: professional-gamer

hiç uğraşmadan yeni makina al bence ben bugün arkadaşımın 3k lı cihazını yolladım 150 ytl para istemişler...ama arkadaşım ödedi ne de olsa ilk ama 3. defa olsa idi 450 olurdu o da bir konsol fiyatı neredeyse

Yok öyle birşey arkadaşım.Nereye gönderdiniz cihazı?
  • Ben zamanında 2 kez tamir ettirmiş sonuç alamamıştım. 3.tamirden sonra (daha acele ile yapılmıştı hatta) aylarca sorunsuz kullandım (en az 6-7 ay). Benimki şansa oldu belki. Ben de "bundan sonra tamir olmaz" diyordum ama oldu. Önemli not, 3.tamirden sonra cihaz dik ve etrafı açık kullanıldı. Önceden sehpa arasında idi.

Bu arada, bir kere tamir gittikten sonra kısa sürede sorun çıkarsa yine aynı parayı istemezler, hatta para istemeden tamir yaparlar herhalde.

Bu arada, benim makine geçenlerde 3 kırmızı verdi. Ama ban'landığım için bir makine daha almıştım, şimdilik onu kullanıyorum. Ama yine tamire vereceğim.

Not : Bahsettiğim tamirler Özkan Elektronik'te yapılmıştı. Ancak her cihazın tamir olabileceğini düşünmüyorum.
  • yeni makina alıcam saolun arkadaşlar aksesuar istiyen varsa görüşelim wireless kol falan msn: sniper_3811@hotmail.com...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.