Şimdi Ara

Xbox 360 +30 Yaş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
5.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün başka bir mesajımda yazmış olduğum gibi 37 yaşındayım. 7 yaşında bir oğlum var. Yıllardır PC'den oyun oynuyordum ta ki bizim oğlan doğana kadar. Sonra fırsat bulamadım oyunlara. Geçen yıl oğluma bir PSP aldım. Ama beni kesmedi . Gerçi oğlum için iyi oldu ama bana pek yaramadı.

Sevgili günlük,

Arkadaşlarımdan sürekli bir baskı vardı PS3 almam konusunda. Fakat 10 gün önce Media Markt'ta Xbox 360 kampanyası vardı. (699 TL + 2 oyun) Gerçi PS3'ün de kampanyası vardı ama (799 TL + 2. kol + 1 oyun) ben yine de Xbox'ı seçtim. İşte o günden sonra hayatım karardı Çünkü işyerinde gerçekten uykusuzluğa bağlı göz kararmaları yaşamaya başladım.

Neyse konsolu eve getirdiğim ilk gün oğlum kutuyu görünce "Vayyyyyyy baba. İnanmıyorum. En çok istediğim şey" dedi. Fakat bugün itibariyle küsmüş bulunmaktayız kendisiyle çünkü yazık, çocuk benden fırsat bulamıyor Okulunu bahane edip kendisini bir de üstüne üstlük erken yatırıyorum

Yani bu konsol aile hayatıma kötü yönde etki etmeye başladı. Günler ilerlemeye, ben konsol başında oyunlar oynamaya devam ederken oturma odasından bana seslenen bir ses duydum. Meğer ben 10 yıldır evliymişim. Gears of War'un virane şehirlerinde gezerken evli olduğumu unutmuşum Dolayısıyla aile hayatım bekar hayatına dönüştü. Aslında pek de şikayetçi değildim ama onlar fazlasıyla şikayetçiydi.

Ha bu arada 2 yıldır kotalı internetim vardı. 5GB kotamın her ay ancak 700 MB'ını falan kullanırken geçen hafta o da patladı. 2. gün +1GB'a yani 6 GB'a çıktı. Bu gidişle onu da sınırsıza, kendimi de psikopata bağlıyacağım

Bugün itibariyle kendime 3 gün ceza verdim. Konsolu açmayacağım.

Bunlar benim Xbox ile birlikte yaşadıklarım. Lütfen özellikle +30'lardan ne yaşadıklarını yazmalarını bekliyorum. Bakalım aynı durumda arkadaşlar var mı?

Not: Akşam olsada gizli gizli cezaya rağmen oynasam diye bekliyorum. Lan ben bu evin reisiyim. Ne cezası? Yok yok oynamamalıyım. Oynaaaa, oynaaaa. Hayata bi daha mı geleceğim. Yok yok oynamayacağım..... Kim lan bana ceaz veren. Parmak kaldırsın? Oynamaaaaa, oynamaaaaa

Bana bişeyler oluyo, iyi değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Bu mesaj silindi.
    çok güldüm ya süper hikaye aynı şeyin bir gün banada olmasından korkuyorum bu oyun, konsol adamın evliliğini baltalar aman dikkat çocuğunuda fazla küstürme be abicim arada oynatıver yazıktır bu samimi yazın içinde ayrıca teşekkür ederim ii güldüm sabah sabah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Bu mesaj silindi.
    doktor arkadaşın numarasını veriyorum dostum:

0555 444 33 22

ahahaha. süper ya. ben de 37 yaşına geldiğimde deli gibi oyun oynamak istiyorum. evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximreality

doktor arkadaşın numarasını veriyorum dostum:

0555 444 33 22

ahahaha. süper ya. ben de 37 yaşına geldiğimde deli gibi oyun oynamak istiyorum. evet.

Alıntıları Göster
    29 yaşındayım, maksimum 2 saat birçok gün açmıyorum bile kafam götürmüyor.
  • Abi oyun oynamanın yaşı yoktur ama eşinizi ve çoçuğu ihmal etmemek şartıyla. Bence oynamaya devam edin ama yeri geldiği zaman eşinle ve çocuğunuzla ilgilenmeyi unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAICO

29 yaşındayım, maksimum 2 saat birçok gün açmıyorum bile kafam götürmüyor.

Alıntıları Göster
    yaş 34 her fırsatta oynuyorum pc var ps3 ü sattım xbox var
    bu yaşta ne çocuk gibi oyun oynuyorsun diyenlere oyun oynamaktan bıkmam bıkmayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: marjinaltr

bu yaşta ne çocuk gibi oyun oynuyorsun diyenlere oyun oynamaktan bıkmam bıkmayacağım

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar cevaplar süper. Psikoloğa gitmeme gerek. Terapi burada zaten...

Not: Bu arada iyi halden cezamı kaldırdım. Bu gece oyun oynayacağım. Bizim oğlana gelince. Onun yaşında Xbox vardı da biz mi oynamıyorduk? O beklesin biraz. Bak PSP aldık işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: marjinaltr

Alıntıları Göster
    yaş 30. Tam 23 senedir bir fiil oyun oynuyorum. Yazıyı keyifle okudum. Bende daha çocuk yok ama hanımın dizileri şimdiden oyun saatlerimi etkiliyor benim. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Shepard

yaş 30. Tam 23 senedir bir fiil oyun oynuyorum. Yazıyı keyifle okudum. Bende daha çocuk yok ama hanımın dizileri şimdiden oyun saatlerimi etkiliyor benim. :D

Alıntıları Göster
    Yaş 32. Evlı degılım evlenırsem oyun hayatım nasıl etkılenecek hep merak etmısımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 27 Nisan 2010; 11:49:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Yaş 32. Evlı degılım evlenırsem oyun hayatım nasıl etkılenecek hep merak etmısımdır

Alıntıları Göster
    yaş 36 ... bazı günler hiç açmam .. açarsamda 2-3 saat .. C64 den beri her platformda oyun oynadım .. yaşın önemi yok bu konuda .. sadece işin içinde çocuk varsa iş değişir .. çocuğunla beraber oynayabileceğin oyunlara yönelmelisin .. uyuduğu zamanlarda fırsat bulursan diğer oyunlara akacaksın tabiki süresini abartmamak kaydıyla .. evli ve çocuklular bana göre live den uzak durmalı .. çocuğunla multi oyna .. bu arada evin reisi hukukumuzda baba gözüksede gerçekte öyle değil .. cihazın başında fazla durma .. aileyi ihmal etme .. yoksa bir bakmışsın cihazla birlikte kapı dışındasın .. ve bu hiç ummadığın anda gelişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrttgl

yaş 36 ... bazı günler hiç açmam .. açarsamda 2-3 saat .. C64 den beri her platformda oyun oynadım .. yaşın önemi yok bu konuda .. sadece işin içinde çocuk varsa iş değişir .. çocuğunla beraber oynayabileceğin oyunlara yönelmelisin .. uyuduğu zamanlarda fırsat bulursan diğer oyunlara akacaksın tabiki süresini abartmamak kaydıyla .. evli ve çocuklular bana göre live den uzak durmalı .. çocuğunla multi oyna .. bu arada evin reisi hukukumuzda baba gözüksede gerçekte öyle değil .. cihazın başında fazla durma .. aileyi ihmal etme .. yoksa bir bakmışsın cihazla birlikte kapı dışındasın .. ve bu hiç ummadığın anda gelişir.

Alıntıları Göster
    xbox ve oyun harika ikili

• quote:

Orijinalden alıntı: erko3000

Selamlar,

Dün başka bir mesajımda yazmış olduğum gibi 37 yaşındayım. 7 yaşında bir oğlum var. Yıllardır PC'den oyun oynuyordum ta ki bizim oğlan doğana kadar. Sonra fırsat bulamadım oyunlara. Geçen yıl oğluma bir PSP aldım. Ama beni kesmedi . Gerçi oğlum için iyi oldu ama bana pek yaramadı.

Sevgili günlük,

Arkadaşlarımdan sürekli bir baskı vardı PS3 almam konusunda. Fakat 10 gün önce Media Markt'ta Xbox 360 kampanyası vardı. (699 TL + 2 oyun) Gerçi PS3'ün de kampanyası vardı ama (799 TL + 2. kol + 1 oyun) ben yine de Xbox'ı seçtim. İşte o günden sonra hayatım karardı Çünkü işyerinde gerçekten uykusuzluğa bağlı göz kararmaları yaşamaya başladım.

Neyse konsolu eve getirdiğim ilk gün oğlum kutuyu görünce "Vayyyyyyy baba. İnanmıyorum. En çok istediğim şey" dedi. Fakat bugün itibariyle küsmüş bulunmaktayız kendisiyle çünkü yazık, çocuk benden fırsat bulamıyor Okulunu bahane edip kendisini bir de üstüne üstlük erken yatırıyorum

Yani bu konsol aile hayatıma kötü yönde etki etmeye başladı. Günler ilerlemeye, ben konsol başında oyunlar oynamaya devam ederken oturma odasından bana seslenen bir ses duydum. Meğer ben 10 yıldır evliymişim. Gears of War'un virane şehirlerinde gezerken evli olduğumu unutmuşum Dolayısıyla aile hayatım bekar hayatına dönüştü. Aslında pek de şikayetçi değildim ama onlar fazlasıyla şikayetçiydi.

Ha bu arada 2 yıldır kotalı internetim vardı. 5GB kotamın her ay ancak 700 MB'ını falan kullanırken geçen hafta o da patladı. 2. gün +1GB'a yani 6 GB'a çıktı. Bu gidişle onu da sınırsıza, kendimi de psikopata bağlıyacağım

Bugün itibariyle kendime 3 gün ceza verdim. Konsolu açmayacağım.

Bunlar benim Xbox ile birlikte yaşadıklarım. Lütfen özellikle +30'lardan ne yaşadıklarını yazmalarını bekliyorum. Bakalım aynı durumda arkadaşlar var mı?

Not: Akşam olsada gizli gizli cezaya rağmen oynasam diye bekliyorum. Lan ben bu evin reisiyim. Ne cezası? Yok yok oynamamalıyım. Oynaaaa, oynaaaa. Hayata bi daha mı geleceğim. Yok yok oynamayacağım..... Kim lan bana ceaz veren. Parmak kaldırsın? Oynamaaaaa, oynamaaaaa

Bana bişeyler oluyo, iyi değilim.

Kardeş evliyim ve senin yaşlarındayım.Bu dediğin olay hepimizin zamanında ytaşamış olduğu bir olay.Altın kural ise şu.İpin ucu sende olmalı...Abartma....

• quote:

Alıntıları Göster
    5 yıl önce ps2 sebebi ile boşanma aşamasına gelmiştim .. çocuk varsa zaten çocuğunla daha fazla ilgilenmelisin .. çocuk yoksa oyunlarla fazla ilgilenip çocuk yapmaya zamanın olmayacağı için buda eşin tarafından sorun olarak karşına çıkacaktır.

• quote:

5 yıl önce ps2 sebebi ile boşanma aşamasına gelmiştim .. çocuk varsa zaten çocuğunla daha fazla ilgilenmelisin .. çocuk yoksa oyunlarla fazla ilgilenip çocuk yapmaya zamanın olmayacağı için buda eşin tarafından sorun olarak karşına çıkacaktır.

Alıntıları Göster
    benim babamda 45 yaşında ben 17 yaşındayım bu yazıyı okuyunca hep babama baba gel bi pes atalım yada yok yok forza oynasak da olur gibi sözlerim aklıma geliyo iyiki beni kabul etmemiş baba sizin 7 yaşınızdaki oğlunuz yerinde bulabilirdim kendimi herhalde babam oynamayı kabul eyseydi

• quote:

Alıntıları Göster
    Ben aynı dizi seyreder gibi oynuyorum 2-3 bölüm sonra hooop haftaya...Önemli olan en heyecanlı yerinde kesmek

Ha bu arada arada bir eşim Markusu soruyor napıyor, nasıl diye selam söylüyor ona

Bendeki eş-xbox-ben üçgeni pamuk ipliğine bağlı değil basbayağı halat var.

Birde ben oyun alınca o da giyim kuşam alıyor dengeliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: doziz

Ben aynı dizi seyreder gibi oynuyorum 2-3 bölüm sonra hooop haftaya...Önemli olan en heyecanlı yerinde kesmek

Ha bu arada arada bir eşim Markusu soruyor napıyor, nasıl diye selam söylüyor ona

Bendeki eş-xbox-ben üçgeni pamuk ipliğine bağlı değil basbayağı halat var.

Birde ben oyun alınca o da giyim kuşam alıyor dengeliyoruz.

Alıntıları Göster
    Valla oyun oynamak büyük keyif benim için. Zaten hepi topu 3 tane hobim var.

1-Oyun oynamak

2- Modelcilik (Niitromethane lı araçlar)

3- Kitap okumak

Bunlardan modelcilik malesef evlenince ciddi sekteye uğradı, evin içerisinde model arabaları tutmak kolay değil, her taraf batıyor çünkü.

kitap okumakda zaten sorun yok.

Oyun oynamak ise evlenince ister istemez törpüleniyor. Evde kaç tv olursa olsun, hanım başka yerde ben başka yerde olmuyor, vicdanen rahatsız oluyorum oyundan keyif alamıyorum. Onun dizisi falan oluyor çünkü, eh kırmak da istemiyorum mecburen diziden sonraya atıyorum oyun oynamayı.

Benim açımdan en kötü dönem Star Wars Galaxies ve WoW oynadığım dönemdi, çünkü devasa online oyunlar inanılmaz asosyalliğe itiyor insanı, instance ın bitirilmeden çıkılmıyor oyundan, oysa konsol öyle değil O sebeple evililere tavsiyem konsoldur

• quote:

1-Oyun oynamak

3- Kitap okumak

Bunlardan modelcilik malesef evlenince ciddi sekteye uğradı, evin içerisinde model arabaları tutmak kolay değil, her taraf batıyor çünkü.

Oyun oynamak ise evlenince ister istemez törpüleniyor. Evde kaç tv olursa olsun, hanım başka yerde ben başka yerde olmuyor, vicdanen rahatsız oluyorum oyundan keyif alamıyorum. Onun dizisi falan oluyor çünkü, eh kırmak da istemiyorum mecburen diziden sonraya atıyorum oyun oynamayı.

Benim açımdan en kötü dönem Star Wars Galaxies ve WoW oynadığım dönemdi, çünkü devasa online oyunlar inanılmaz asosyalliğe itiyor insanı, instance ın bitirilmeden çıkılmıyor oyundan, oysa konsol öyle değil O sebeple evililere tavsiyem konsoldur

Alıntıları Göster
    Yas 30 henüz evli değilim ama 2,3 sene sonra evlenmeyi düşündüğüm bi birlikteliğim var.
    4,5 yaşlarımdan itibaren delilier gibi atari salonlarında atari ve sonrasında sırayla Amiga-500,Pc , P1,Ps2,Ps3 sahibi oldum ve hepsinde de saatlerce,günlerce oyun oynadım.

Yani tam olarak bi oyunseverim. Kız arkadaşım da özellikle internet ve online oyunlar ile çok haşır neşir. Zaten internete ve oyunlara uzak birisi olsaydı mümkün değil anlaşamazdık

Ps3 ü de aşıladım ona. Little big planet sayesinde Ps3 manyagı oldu kendisi Arkasından Psn store dan critter crunch oyununu indirdim onun için ve ona da bayıldı.

Artık evlenınce noluruz bılmıyorum da suan ıcın pek sorun gozukmuyor ılıskımızde. Hep hayaş etmıstım bı gun benımle zevk alarak Ps3 oynayan bı kız arkadasım olsun dıye sanırım dualarım kabul oldu

Sevgıler

• quote:

1-Oyun oynamak

3- Kitap okumak

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bence oyun kontrol cercevesinde oynanırsa,oynanan oyundan insan daha fazla zevk alıyor.....24 saat oyun oynayınca veya halsizlikten bitkin düşünceye kadar oyun oynayınca zevk alamıyorum...İnsan oyun oynamayı özlemeli,nadir oynamalı

insan zevk veren şeyleri nadir yapmalı haftada 2-3 saat gibi,herseferinde daha ii olsun...Yapmak istemedigin,sana zor gelen şeyleri ise düzenli olarak sürekli yapmalısın.....Yani bence insan iradesini geliştirmeli.........Beyindeki irade yollarını güclendirmek gerekir

Bu arada hakkaten çok güzel bir konu olmuş...Forum böyle zamanlar işe yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manavus -- 27 Nisan 2010; 13:09:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Manavus

Arkadaşlar bence oyun kontrol cercevesinde oynanırsa,oynanan oyundan insan daha fazla zevk alıyor.....24 saat oyun oynayınca veya halsizlikten bitkin düşünceye kadar oyun oynayınca zevk alamıyorum...İnsan oyun oynamayı özlemeli,nadir oynamalı

insan zevk veren şeyleri nadir yapmalı haftada 2-3 saat gibi,herseferinde daha ii olsun...Yapmak istemedigin,sana zor gelen şeyleri ise düzenli olarak sürekli yapmalısın.....Yani bence insan iradesini geliştirmeli.........Beyindeki irade yollarını güclendirmek gerekir

Bu arada hakkaten çok güzel bir konu olmuş...Forum böyle zamanlar işe yarıyor

Alıntıları Göster
    @erko3000 abi hele sen birde Red Dead: Redemption çıktığında alırsan o zaman daha fena olursun benden söylemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: GunslingerofMoon

@erko3000 abi hele sen birde Red Dead: Redemption çıktığında alırsan o zaman daha fena olursun benden söylemesi

Alıntıları Göster
    30 yaşımın son 3 - 5 gününü yaşıyorum. Kendimi bildim bileli oyunlarla birlikteyim. Comodore 128'im vardı çocukken, açarken bir tuşa basılı tutup Com 64'e çeviririrdik. PC hep oldu evimde sonrasında. PS 2 de aldım ama henüz PS 3 almadım.

Son 7-8 aydır X-box var evimde. Ondan önce de yaklaşık 1 sene emaneten durmuştu. 3 senedir evliyim. Maalesef evde tek tv var, zaten 1'den fazla da olsa aynı odada olamayınca hanımla çok rahat bir durum olmuyor evli adam için. Bir ara netten oyun oynuyordum pc'de. Travian. Başıma ciddi bela oldu. Oyun dediğin düğmesine basınca kapanacak. Evli adam için 7/24 oyunlar çok daha sıkıntılı...

Zaman zaman 2 - 3 hafta hiç açamadığım oluyor konsolu, bazense her akşam bir maç atmadan yatmıyorum.....

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.