Şimdi Ara

Xbox 360 4gb aldım gümrükte takıldı yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler amerikadangonder servisiyle xbox kargolattım TNT ile. fatura değeri 124 dolar.

250 kinect geçmiş dhl ile benim bir konsol geçmedi tnt ile.

Böyle bir mail aldım.

Gonderiniz gumruklu sahadadir.Gonderiniz degerinden oturu degil iceriginden oturu yani gumruk muayene memurunun insiyatifi dahilinde gumruge takilmistir.Gonderinin ucretsiz geri gonderimi gibi bir servisimiz bulunmamaktadir ama bizim araciligimiz ile geri gondermeyi dusunurseniz masraf 400 tl + navlun ucreti olacaktir.Bilginize sunarim iyi calismalar.

Yapabileceğim bir şey varmı. en hesaplı halledebileceğim bir şey??
    İşin kötü yanı kargo parası 120 tl ödedim çok kötü oldu bu benim için malum öğrenciyim. bilsem türkiyeden alırdım.

yardım edenlere şimdiden tşkler.

• DHL ile sıkıntı yaşamıyoruz (forumdan DHL ile ürün alan çok kişi var özellikle Amazon.com'dan) ama TNT için pek iyi şeyler duymadım forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

DHL ile sıkıntı yaşamıyoruz (forumdan DHL ile ürün alan çok kişi var özellikle Amazon.com'dan) ama TNT için pek iyi şeyler duymadım forumda.

evet dhl ücretsiz gönderimyapıyor ama tnt yapmıyor geri göndermek için 400 + navlun istediler yuh. cihaz okadar değil zaten. yapabileceğim hiç bir şeymi yok şimdi. ordino belgesini ücretsiz alabilsem gidip kendim konuşcam gümrük memuruyla ama ups hariç diğerleri satıyormş diye okudum.
  • e hocam yurtdışından almak bu kadar kolay olsaydı millet neden buradan 500-600 lira verip alsınki
    geçmiş olsun
    özel kargo şirketi olmaso masrafları daha bir arttırıyor
  • arkadaşlar gümrük mevzuatı değişti haberiniz olsun. bizim kinectler dhl ile gelmesine rağmen çok zor geçti..... 3 gün önce değişmiş.
  • ne gibi değişiklikler olmuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caca40

arkadaşlar gümrük mevzuatı değişti haberiniz olsun. bizim kinectler dhl ile gelmesine rağmen çok zor geçti..... 3 gün önce değişmiş.

zaten forumdakiler amazondan sorunsuz kinect aldı diye şaşırmıştım ; bi pokluk olcağı belliydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox360'a ssd takılır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dün dhl yi birkaç kez aradığımda , gümrük mevzuatının değiştiğini, artık yurt dışından gelen her paketin hatta mektubun beyanı ile birlikte gelmesi veya beyanat ile gümrükten çekilebileceği konusunda bişeyler söylediler.

Birde buna ilave olarak değeri 150 euronun altında olsa bile gelen paket veya ticari olmayan mallar, gümrük memurunun insiyatifine bırakılmış, memur isterse 5 dolarlık bir siparişi bile gümrüğe takabilecekmiş, tabii birde vergi ödemeniz gerekmiş. ayrıntılı bilgi için 444 00 40 arayın.... dhl kargonun onlar bayağı anlatıyordu dün. bizim kinectlerde son anda giriş yaptı felan :)
  • İnsan netten alırken bi düşünür, araştırır. Google a baksan, google u geçtim buraya baksan bile 2 milyon kere soylenmiş takılır diye. Takılmasa bu kadar kişi çok mu zengin 2 katını ödeyip trden alıyor.

Pahalıya patlayan bi ders olmuş. En az zararla atlatırsın inş.

Ayrıca 400+100de navlu dersek 500 nedir. Almasın bize kalsın mı demeye getirmiş görevli anlamadım gitti
  • Baştakiler anlaşılan yine aç kalmış ondan kanunları değiştirmişler artık herşeye vergi çakıp çakıp dururlar.
  • o baştakilere burdan birşeyler söylesem herhalde süresiz ban yerimde neyse.Bukadar büyük bir ülkeye bukadar ambargo yeter.İnsiyatifmiş lafa bak ya olcak şeymi bu.
  • Benim Amazon.com'dan gelecek olan paket gümrüğe takılırsa yandım ki ne yandım. :)

İnşallah sorunsuz geçer diyeceğim ama içimde kötü bir his var şuan ve ne zamana geçer bilmiyorum. :/

Tam tahmin ettiğim gibi ama; Yılbaşı diye ne alırsak geçti şimdi ise uğraş dur rezalet gümrük sistemi ile.
  • Bunların hepsi aynı tnt , dhl, ups al birini vur ötekine çok fahiş fiyatları var, eğer malın şu an tnt nin sahasında ise git malını çek sakın müşavire verme işi ilk önce tnt nin merkezine git ordino ücreti için biraz ağla almazlarsa çok iyi ondan sonra hava alanına gideceksin evrakları hazırlayacaksın orada yazan elemanlar var 10 liraya yazarlar vezneye vergisini yatırıp daha sonra git malını tnt den al geçen sene benimde shoptodan takılmıştı peşini bırakmadım tnt deki elemanlara malını bırakma ptt hariç özel şirketlerin hepsi adamı soyuyo ptt ile de 1500 euroya kadar mal getirebilinir vergisini öder alırsın sahıs olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.