Şimdi Ara

Xbox 360 Arcade 80 GB model?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen çarşıyı dolaşırken vitrinde bir Xbox 360 Arcade gördüm.Özelliğini ve fiyatını sordum.80 GB Arcade modelmiş.Arcade modellerin 80 GB diye bir modeli var mı? Fiyatı da 600 TL. HD ye oyunda yüklenmiyor.Fiyat çok yüksek ve 80 GB sonradan ekleme model diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış1 -- 11 Haziran 2010; 11:40:26 >

• Arcade ve HDD O HDD sonradan eklemedir.Ayrıca benim bildiğim xbox HDD leri 20 ve 120 lik.Sanırım içindeki HDD değiştirilmiş.Buna rağmen fiyat pahalı.Onun yerine jasper elite alınır
  • xbox360 80gb şeklinde bi hdd yapısı ile çalışmazki, 20gb - 60gb - 120gb - 250gb şeklinde çalışır, 80gb taksan bile onu bi işlemden sonra 60gb göstermen lazım, ayrıca sıfır elite ler 600 lira artık :)
  • Sonradan takılma 60 GB dır o 80 değil.
  • oyun yüklenmiyor mu?
    nasıl işmiş o

tam kumpas iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

oyun yüklenmiyor mu?
    nasıl işmiş o

tam kumpas iş

banlıdır
  • kardes 600 tl mi ? ben jasper elite ' ı 600 e aldım ve 120 gb hdd + son üretim :D * ankara ırmak toysland..
  • quote:

Orijinalden alıntı: decxal

quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

oyun yüklenmiyor mu?
    nasıl işmiş o

tam kumpas iş

banlıdır

son update'den sonra banlılara da yükleniyor artık
  • hadi canım ciddi misin :)

satıcı 80gb dediğine göre zaten bu işlerden alakasız birisi ve muhtemelen bu update sonrası hdd banın kalktığından bi haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: decxal

hadi canım ciddi misin :)

satıcı 80gb dediğine göre zaten bu işlerden alakasız birisi ve muhtemelen bu update sonrası hdd banın kalktığından bi haber

bill gates çarpsınki ciddiyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.