Şimdi Ara

xbox 360 cafe (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alt kat cafe ya da restorant üst kat full x360 20 tane mesela....lüx bi ortam koselerde los isiklar puf koltuklar dev hd ekranlar...pofff dusunemiyorum ortamin guzelligini....tabi bu kadar masraf ettikten sonra saatini ve yiyecekleri ne kadar fiyattan verirsin orasi mechul ....cok iyi bi yer olacagi kesin kısa zamanda unlenecektir...oyle bi yer olacakki insanlar sevgilileriyle gelip oturabilecekler konsollarin basina....amac makara yani.....
  • tr resmi olarak girince fw siz al...şimdikiler 24 saat lik açık kalıma dayanamıyor yük altında inliyor konsol...
    ps3 ve xbox360 la beraber olmalı bence yoksa iş yapmaz zarar edersin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Divine_

alt kat cafe ya da restorant üst kat full x360 20 tane mesela....lüx bi ortam koselerde los isiklar puf koltuklar dev hd ekranlar...pofff dusunemiyorum ortamin guzelligini....tabi bu kadar masraf ettikten sonra saatini ve yiyecekleri ne kadar fiyattan verirsin orasi mechul ....cok iyi bi yer olacagi kesin kısa zamanda unlenecektir...oyle bi yer olacakki insanlar sevgilileriyle gelip oturabilecekler konsollarin basina....amac makara yani.....

Ortam oyun ortamı değilde sanki başka ayarda bir ortam olur dediğin gibi olursa...

• Arkadaşlar yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim.Ben xbox olarak bakmıyorum sadece bence eğlence mekanı diyelim buna daha mantikli olur. Birde ben en az 10 adet xbox 1 tane wii belki bilemedim 1 tanede ps3 diye düşünüyorum reklamı güzel yaptıktan sonra bence ps3 den bile daha iyi rağbet göreceğine inaniyorum.Eskiden sadece ps vardi ama artik günümüzde bu değişti diye biliyorum xbox ps3 ten kat kat daha iyi bir oyun makinasi diye düşünüyorum. nerdeyse bütün oyunlar multiplatform açikçası ne 3k nede başka birşey beni bu işten vazgeçiremez inşallah hayirlisi olur. tekrar herkese teşekkür ederim iyi günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sidobey

Arkadaşlar yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim.Ben xbox olarak bakmıyorum sadece bence eğlence mekanı diyelim buna daha mantikli olur. Birde ben en az 10 adet xbox 1 tane wii belki bilemedim 1 tanede ps3 diye düşünüyorum reklamı güzel yaptıktan sonra bence ps3 den bile daha iyi rağbet göreceğine inaniyorum.Eskiden sadece ps vardi ama artik günümüzde bu değişti diye biliyorum xbox ps3 ten kat kat daha iyi bir oyun makinasi diye düşünüyorum. nerdeyse bütün oyunlar multiplatform açikçası ne 3k nede başka birşey beni bu işten vazgeçiremez inşallah hayirlisi olur. tekrar herkese teşekkür ederim iyi günler.

dostum sen çok güzel düşünüyorsun ama yurdum insanı öyle düşünmüyor işte
    başlangıç olarak ps3 sayısını daha fazla tut xbox ı biraz öv insanların yanında ki dikkat çeksin geow falan koyarsan insanların dikkatini çeker cod4 link olarak falanda güzel olur istanbul'un neresinde açmayı düşünüyorsun eğer çok acayip biyerde değilse 4-5 kişi toplanır siftahı yaparız senin xboxlarda

• Çok sakat iş paran bolsa her konsolun yedeğini de alman şart
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX
    quote:

alt kat cafe ya da restorant üst kat full x360 20 tane mesela....lüx bi ortam koselerde los isiklar puf koltuklar dev hd ekranlar...pofff dusunemiyorum ortamin guzelligini....tabi bu kadar masraf ettikten sonra saatini ve yiyecekleri ne kadar fiyattan verirsin orasi mechul ....cok iyi bi yer olacagi kesin kısa zamanda unlenecektir...oyle bi yer olacakki insanlar sevgilileriyle gelip oturabilecekler konsollarin basina....amac makara yani.....

Ortam oyun ortamı değilde sanki başka ayarda bir ortam olur dediğin gibi olursa...

ama kalite oldu dimi ?
    oldu oldu bence oldu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX
    quote:

ama kalite oldu dimi ?
    oldu oldu bence oldu

Eyvahlar olsun

• quote:

dostum ben makara kukaraya bayılırım. öyle bir ortam olursa çıkmam o mekandan

• daha önce denendi ve sonuç hüsran oldu,
    kadıköy'de bir tanıdığımız 6adet ps3'ün yanına 5 adette x360 koydu fakat koyduğuylada kaldı,
    artı forumdan birine 2 adet makina sattım oda kafesi için aldı ama 2-3 ay sonra baktım oda 2.elde makinaları satıyor,
    bizim insanlarımız daha buna hazır değil,
    bence ps3 ve ps2'nin yanında 1 adet koy hem ilgide çeker talebe göre sayıyı artırırsın,
    ama şimdiden kafadan xbox360 kafe açmak inan çok büyük bir risk,
    nacizane fikrim budur.
  • sadece 360 kafe tutmayabilir dostum..yurdum insanları alışmış bi ps diye gidiyo,

benim bacanağın kafe var istanbul örnek mah. sinde ps3 yokken daha x360 koyduk lcd tv falan filan ..

yok abi yurdumun kroları bu ne ya dedi,,ps2 de pes daha iyi biz kaldık tabi 720p grafik falan filan anlamıyolar yani.

at gözlüğü şekli..

sen en iyisi ps3 kafe aç yanınada 2 tane 360 koy..
  • PS2' de koymayı düşünürsen component kablo kullanmalısın. Lcd için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cathedral
    sadece 360 kafe tutmayabilir dostum..yurdum insanları alışmış bi ps diye gidiyo,
    benim bacanağın kafe var istanbul örnek mah. sinde ps3 yokken daha x360 koyduk lcd tv falan filan ..
    yok abi yurdumun kroları bu ne ya dedi,,ps2 de pes daha iyi biz kaldık tabi 720p grafik falan filan anlamıyolar yani.
    at gözlüğü şekli..

cok dogru cok haklisin..
    bu at gozlugu bu ulkede var...
    oyunun amacini bilmeden oynayan,
    grafikten,oynanabilirlikten,ambiyanstan anlamayan okadar cok oyuncu var ki...hazmedememeler fln oyle oyunculuk olmayacagi kanaatindeyim...bilmiyorum en azindan ben boyle yapmiyorum..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cathedral
    sadece 360 kafe tutmayabilir dostum..yurdum insanları alışmış bi ps diye gidiyo,
    at gözlüğü şekli..

cok dogru cok haklisin..
    bu at gozlugu bu ulkede var...
    oyunun amacini bilmeden oynayan,
    grafikten,oynanabilirlikten,ambiyanstan anlamayan okadar cok oyuncu var ki...hazmedememeler fln oyle oyunculuk olmayacagi kanaatindeyim...bilmiyorum en azindan ben boyle yapmiyorum..

Bak işte burada haklısın!!! Geçtim konsolu internet cafe'de sırf elemanlar daha büyük görünsün rahat vurayım diye Counter Strike'nin ayarlarını 600x480 software yapanlar bile var.

• quote:

Orjinalden alıntı: doganreis
    Bak işte burada haklısın!!! Geçtim konsolu internet cafe'de sırf elemanlar daha büyük görünsün rahat vurayım diye Counter Strike'nin ayarlarını 600x480 software yapanlar bile var.

Ya işte kastım buydu mesela....ızdırap sadece haberi yok
  • cafe olarak ps3 cafe aç xbox 360 ı pek bilmezler playstation adı var
  • Playstation'ın XBox'dan çok çok daha ünlü bir makina olduğunu kesin.Tamam biz donanımhaber olarak herşeyden haberimiz var :) Ama sokaktaki insan farklı.Eminim XBox'ın ne olduğunu bilmeyen insanlar vardır.Ben dükkan sahbine PS3 Cafe açmasını öneririm.Zaten bu tür kafelere gidenler 100'de 90 Pes oynamak için gidiyorlar.Diğer oyunları oynamak isteyenler,durumu varsa alıyor zaten makinayı.Ben PS3,PS2 cafe açmanı öneririm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abbey Road -- 12 Kasım 2008; 18:43:20 >
  • Böyle bir hata yapma bence Xbox cafe açarak.. Ben PS3 cafede çalışıyorum kendi makinemi götürdüm ve görenler bu ne,nasıl bir alet bu, koluna bak iğrenç vs. gibi yorumlar yaptı kimse oynamadı.. zaten gelenlerin çoğu 2 kişi oluyor ve PES oynuyorlar iş yapmaz yani belirtiyim ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aL3n.

Böyle bir hata yapma bence Xbox cafe açarak.. Ben PS3 cafede çalışıyorum kendi makinemi götürdüm ve görenler bu ne,nasıl bir alet bu, koluna bak iğrenç vs. gibi yorumlar yaptı kimse oynamadı.. zaten gelenlerin çoğu 2 kişi oluyor ve PES oynuyorlar iş yapmaz yani belirtiyim ben.

eheuheh D:D ben benim okula ark.lara diom xbox 360 diye bi alet var süper diyom herkez one lan fln dio ps gibi bi alet konsol diyom ps ne ya Türkçe konuş diyolar :D:d.d.d.:D( aradan 1,2 ps bilen çıkıyo :D ama xbox 360ı bilen çıkmadı .d:D )

Kardeş xbox 360 3k tamiri ypıodun yanlış hatırlamıosam, bildigin bi iş bence güzel olur, ama gzel bi muhitte açarsa olur kötü yerlere açarsan yukardaki arkadaşın dediği gibi one bu ne ne işte yarıo fln olur :D ( pc conter 4 ever D:d.d fln derler :D )
    ama yaprsan 2 tanede wii koy derim ama bi arkadaşda demiş çocuklar elleşiyo onla uraşırsın demiş oda doru ama çok ilgi çeker gibi düşürünüyorum bu arada hangi şehirde açmayı planlıyosun?

• Bak işte burada haklısın!!! Geçtim konsolu internet cafe'de sırf elemanlar daha büyük görünsün rahat vurayım diye Counter Strike'nin ayarlarını 600x480 software yapanlar bile var.

ahahha öldm yaa :d.d:DD bende cafelerde görüyom 600x480 fln ypıolar millet salak heralde diom zaten grafik olarak kötü bi oyun bide çözünürlügü indirolar, amaçları ne anlamıyodum şimdi yorumunu okuyunca aladım ama gzel taktikmiş maıhauha
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.