Şimdi Ara

xbox 360 cafe (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: nbrsin

ps ne ya Türkçe konuş diyolar

Bence doğru diyolar! Yazdıklarından pek birşey anlaşılmıyor
  • bu kırolara hiçbir kafe falan açmamak lazım ne yapsan yaranamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahbalik

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: siyahbalik

quote:

Eski klavyem bozuldu yenisini aldım elim alışmadı bazen yazım eksikleri fln oluyo pardon

Edit: bu arada nereyi anlamadın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_VeJaR -- 13 Kasım 2008; 0:42:30 >

• merhaba arkadaşlar kusura bakmayın pek cevap yazamadım burda alıntı yaptığım arkadaş diyorki 6 adet ps3 5 adet de xbox 360 var diyor bence baştan yanlış yapılmış çünki ya hepsi aynı olacak yada sadece ps3 cafe olarak kalacak .amacım xbox 360 kafe açmak müşteri ister istemez xbox oynamak zorunda kalacak neden derseniz xbox 360 dan başka konsol olmayacak anlatmak istediğim bu. Ha işler ters gitti diyelim o zaman arkadaşların dediği gibi ps3 koyarım xbox ları satmak benim için çocuk oyuncağı bu satış işini uzun zamandır yapıorum ben. onun için sorun olmaz diyorum ben.bekleyelim ve görelim diyorum. belki tr de ilk adımı ben atmış olurum. inşaallah çalışır umudu ile.
    quote:

Orjinalden alıntı: RED LORD CHE

daha önce denendi ve sonuç hüsran oldu,
    kadıköy'de bir tanıdığımız 6adet ps3'ün yanına 5 adette x360 koydu fakat koyduğuylada kaldı,
    artı forumdan birine 2 adet makina sattım oda kafesi için aldı ama 2-3 ay sonra baktım oda 2.elde makinaları satıyor,
    bizim insanlarımız daha buna hazır değil,
    bence ps3 ve ps2'nin yanında 1 adet koy hem ilgide çeker talebe göre sayıyı artırırsın,
    ama şimdiden kafadan xbox360 kafe açmak inan çok büyük bir risk,
    nacizane fikrim budur.

• Haydi hayırlı olsun o zaman...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sidobey

merhaba arkadaşlar kusura bakmayın pek cevap yazamadım burda alıntı yaptığım arkadaş diyorki 6 adet ps3 5 adet de xbox 360 var diyor bence baştan yanlış yapılmış çünki ya hepsi aynı olacak yada sadece ps3 cafe olarak kalacak .amacım xbox 360 kafe açmak müşteri ister istemez xbox oynamak zorunda kalacak neden derseniz xbox 360 dan başka konsol olmayacak anlatmak istediğim bu. Ha işler ters gitti diyelim o zaman arkadaşların dediği gibi ps3 koyarım xbox ları satmak benim için çocuk oyuncağı bu satış işini uzun zamandır yapıorum ben. onun için sorun olmaz diyorum ben.bekleyelim ve görelim diyorum. belki tr de ilk adımı ben atmış olurum. inşaallah çalışır umudu ile.
    quote:

Orjinalden alıntı: RED LORD CHE

daha önce denendi ve sonuç hüsran oldu,
    kadıköy'de bir tanıdığımız 6adet ps3'ün yanına 5 adette x360 koydu fakat koyduğuylada kaldı,
    artı forumdan birine 2 adet makina sattım oda kafesi için aldı ama 2-3 ay sonra baktım oda 2.elde makinaları satıyor,
    bizim insanlarımız daha buna hazır değil,
    bence ps3 ve ps2'nin yanında 1 adet koy hem ilgide çeker talebe göre sayıyı artırırsın,
    ama şimdiden kafadan xbox360 kafe açmak inan çok büyük bir risk,
    nacizane fikrim budur.

inşallah işlerin iyi gider dostum.dükkanın yerini söylersen gelir bi çayını içeriz açtığın zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim-GTX -- 13 Kasım 2008; 16:36:12 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.