Şimdi Ara

Xbox 360 cd sini one s calistirirmi ve digital oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Digital oyunlar kutulu olanlara gore daha ucuz misal gta 5 pes 20 digitalde 100 120 tl arasi kutuluda 200 250 arasi ama onlarinda en buyuk sıkıtısı biliyosunuzdurki gta 80gb pes 20 35gb onlari indirince evin intinin imani gevriyo sinirsizda olsa yavasliyo merak ettigim bisey var 360ın kutulu gta5ini alsak oyayabilirmiyim yada 360lara son online gucelemelerinin cogu gelmemisti oynasam bile o guncellemeler olmaz diye dusunuyorum eger oda olmazsa hesap olarak satan arkafaslardan almayi dusunuyorum ama misal rdr2 70 tl cok ucuz olunca ulkemizde mlsf acaba dolandiricimi diye dusunmeyen yoktur bana akil vercek yardimci olabilcek arkadaslar varsa cok sevinirim istedigim oyunlar gta5 pes20 rdr2 ucuza hesap fln satan varsa alabilirim yada dolandirici olup olmadigini nasil anlayabilirim bidr hesap alinca e baska hesaptan gircem bendeki live gold uyeligi gecerli olcakmi yada kendi ismim ustundende oynayabilcekmiyim elimdeki oyunlar silincekmi yardimi olabilcek arkafaslara simdiden tessekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktrkmn -- 12 Mayıs 2020; 22:31:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• gerçekten herkese yardım edeyim istiyorum ama yardım isterken gösterilen özen konusu bir noktada rahatsız ediyor... hani ben de insanım bir yerde ve kızıp "xbox'ı satıp bir Türkçe dersine yazıl" gibi cevaplar geçiyor aklımdan... yada 30tl'ye noktalama tuşu olan bir klavye al diyesim geliyor... evet, ben de donanımhaber'e yazarken biraz daha genç gibi, kısaltmalı kelimeler vs kullanıyorum ama sıfır noktalama nedir...

neyse, bakalım ne sorular saklı bu harf tablosunda:
    öncelikle: dijital oyun/kutulu oyun konusunda kutulu aldığında da oyun büyük bir kısmını internetten "güncelleme" kisvesi altında indiriyor... yapacak bir şey yok, ucuzunu al geç... ama kutulu oyunları bitirdikten sonra satabildiğini unutma... o dertlerle uğraşacaksan duruma göre kutulu daha ekonomik olabilir... kişisel tercihim dijital(çünkü seyahatlerde 3 oyun kutusu boyutunda 4tb diskimi yanıma alıyorum, 300 oyun yanımda geziyor)
    xbox one vs 360 oyunları: her 360 oyunu xbox one'da çalışmaz(fiziksel yada dijital farketmeden)... o yüzden elindeki platform ne ise onun için al oyunu...
    hesap alım satımı: tabi ki riskli iş... benlik bir olay olmadığından fazla detay bilmiyorum, forumdaki "kardeşlik" başlığına bak derim...
    hesap meselesi: bir konsolda bir çok hesap tanımlı olup, bu hesapların birden fazlası giriş halinde olabiliyor... ama bu noktada daha fazla detayı kardeşlik başlığında bulursun... mesele bu hesaplardaki p1 p2 olayı ve ben bu kısmını bilmiyorum :)

• GCGorusu kullanıcısına yanıt
    Oncelikle teşekkur ederim ama telefondan yazarken noktalama isaretleri kullanmaya cok alisigim degilim cogu diger kisiler gibi oyzd cok dikkat etmedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.