Şimdi Ara

xbox 360 controller A tuşu içine gömülüyor daha 1 ay olmadı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizde tuşların gömülme durumunda ne yaptınız servisi varmı

• aga nasıl abandın?
  • Forza'da drift yaparken öküz gibi bastığım için 2-3 günde gitti bende de A tuşu:)

Parçalar değişebiliyor, kendin de yapabilirsin ama, İstanbul'daysan konsol satışı ve tamiri yapan yerlere de götürebilirsin.
  • Ya doğru düzgün oynamadımda genellikle kinect takıldım.Büyük ihtimal fabrikasyon sorun.Kendim içini açmak istiyorum ama bi yandanda faturası var kahraman elektronikten aldım göndereyim diyorum.

1-2 hafta ayrı kalmak istemiyorum :)
  • ya kardeşim naptın tuşa bn de hiç bişey olmadı ama garantiye gönder yaparlar
  • Büyük başarı cidden tuşu içeri göçertmek. Formülü varsa yazarsan sevinirim. :)
  • youtubeden bak tamir işine ordan yararlana bilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Git değiştirmeyi dene önce.
    Benimkiler kaç yıllık hala en ufak sorunları yok valla.
  • Şaşıran arkadaşlar olmuş da, x,y,b ve a tuşları çok kullanılmıyor oyunlarda. Çoğunlukla tetik tuşları ve analogla işimiz oluyor. Ama işte bazı oyunlarda, bazı hareketleri yaparken-mesela ben-bu tuşlara öküz gibi basarsak çökebiliyormuş:) Bu tabir kendimle ilgili, konuyu açan arkadaş üzerine alınmasın sakın.

Önceki mesajımda da söylediğim gibi, Horizon'da driftle ilgili ach. kasarken kendimi kaptırınca A tuşu ara ara takılı kalmaya başladı. İşin özü gamepadi insan gibi kullanmak lazım:)
  • 5 yıldır game pad bozmadım nasıl basıyorsunuz la o tuşlara.
  • Çin sitelerinden veya konsol satış ve tamiri yapan yerlerden iç lastik alıp durumu düzeltebilirsiniz. Ayrıca yağlı elle konsolu kullanırsanız tuşun giriş yaptığı yerler yağdan dolayı takılmalara sebebiyet verebilir. İçini açıp güzelce temizlerseniz büyük ihtimalle düzelecektir. Ben kendi kolumu focalpricedan aldığım iç lastik ile düzeltmiştim ama benim kol 3-4 senelikti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 19 Mart 2013; 0:56:49 >
  • Nasıl becerdiniz
  • Msjlarınızı yeni okuyabiliyorum arkadaşlarlar sabah sabah güldürdünüz beni :) vallaha tuşa özel bi muamele yapmadım çok oynamadımda kolla ,malımın kıymetini bilirim hiç yüklenmedimde dediğim gibi heralde fabrikasyon bir sıkıntı
  • Fabrikasyon bir hatadır. Yoksa kolay kolay bozulacak bir tuş değil ama bozulmayacak diyede bir şey yok tabi. Ben çok hor kullanırım joystiklerimi. Pert olanları parça yapar bozulacak olana kullanırım. İçini aç bak. Garantisi varsa hiç uğraşma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede X gitti ama geri çıkıyor :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.