Şimdi Ara

XBOX 360 Controller For Windows Emulatörü (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
41
Favori
288.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    London 2012
    GTA 4
    Fifa 12
    mükemmel çalıştı
  • Arkadaşlar, allah rızası için kane and lynch dead men deneyen varmı lütfen cevap veya biri deneyebilirmi o oyunda xbox360 istiyordu iki kişi oynamak için ne uğraşmıştım yapamamıştım bu programla deneyen varmı acaba acil cevap lütfen arkadaşlar allah rızası için...
  • Merhaba arkadaşlar, bende orjinal xbox gamepad var onunla Ghost Recon Future Soldier oynuyorum, GRFS gamepad destekli bir oyun ama stick'in hassasiyet ayarı yok oyun menüsünde, acaba bu emulatörü indirsem xbox gamepad'in hassasiyet ayarıyla oynabilme şansım var mı?
  • Benim controllerde 1 ve 2 diye numaralı yerler birbirlerinin aynı görevi görüyor. 1=1 2=2
    Bunun nedeni ne olabilir?
    Chic hy-832 diye bir gamepad.
    Edit:Düzelttim sorunu.

XBOX 360 Controller For Windows Emulatörü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiftlenbik -- 11 Eylül 2012; 20:33:39 >
  • Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar xbox360cemu.v.3.1.4.0 emulatörü aracılığı ile bazı split screen oyunları çoklu modda oynayabiliyorum fakat bilgisayarıma 3 farklı kol bağlamama rağmen program 2 tane görüyor. Ne yaptımsa 3. kolu tanıtamadım.
    Bilen biri varsa lütfen yardım etsin.
    Şimdiden teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Benim controllerde 1 ve 2 diye numaralı yerler birbirlerinin aynı görevi görüyor. 1=1 2=2

nasıl düzelttin kardeşim şuan bende de aynı sorun var.

• quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Benim controllerde 1 ve 2 diye numaralı yerler birbirlerinin aynı görevi görüyor. 1=1 2=2

nasıl düzelttin kardeşim şuan bende de aynı sorun var.

Pes 2013'te deneyen var mı ? Ayrıca.

• Sela dostum. DEdıklerını aynen yaptım tus takımı ayarları ekrana gelıyor hatta XInputTest yaptıgımda connected yazıyor ama oyun ıcınde gamepad calısmıyor sebebi ne olabılır acaba? Bana bır sorun yokmus gıbı gelıyor ama yıne de calıstıramadım. Start ve dıger tusların hıcbırı calısmıyor. Yardım edermısın
  • fifa13de sorunsuz oynayabiliyorum sağ analogta çalışıyor. şekil hareket falan yapabiliyorum ama hani boştayken itince adam topu ileri atıp daha hızlı koşuyor ya o kafasına göre çalışıyor sağa çekiyorum geri gidiyor ileri diyorum sola gidiyor sola diyorum ileri gidiyor bu program onu düzeltir mi
  • Allaha sukur hallettım kardesım. Vermıs oldugun dosya cok ısıme yaradı. Allah razı olsun sagolasın..
  • Peki hali hazır xbox gamepad i win8 le pc ye bagliabiliyomuyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kes123kin

Peki hali hazır xbox gamepad i win8 le pc ye bagliabiliyomuyuz

Gecen gun dıkkatımı cekmıstı, sanırım windows butun driver'ları vardı. microsoft sıtesınde idi.
  • YÖN TUŞLARI ÇALIŞMIYOR DELİ OLDUM. pritech-401 kol var bende yardım edin please !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Bendede aynı sorun var lütfen nasıl yaptığını söyler misin.?

• quote:

Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC

Kıpraşım için extra olarak driver yüklemek gerekiyor.Bende olucak Depoya inip bakıyım stock'da varsa upload ederim ,Ahanda buldum

PC to PS2 gamepad converter
    http://www.mediafire.com/?h494t3quil4akw7

PC USB gamepad
    mediafire
    VL807USB Vibration Joystick(4a12k)3.60
    http://www.mediafire.com/?m8xokouyrca67vr

2 dosyada denenmiştir.Upload bana aittir...

x360ce SVN r471 (18.04.12 ) tarihli
    Added option to disable xinput.
    Fixed D-Pad mappings (Issue 206).

snopy usb 7000 var, verdiğin pc usb gamepad driverı ile titreşimi çalışmaya başladı, teşekkürler

• quote:

ernayvaz

quote:

yikokartal

quote:

VII_outLaw

Analogda sorun yaşayan arkadaşlar analoğu açtıktan sonra programı açıp ayarlama çekin düzeliyor benim 5 tl lik kol bile görüyor programı çok iyi bişey. şuan lazım oldu tekrar indiriyorum sizlerede yardımcı olayım dedim analog düğmesini açıp deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: paxal

quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

http://www.mediafire.com/?j6vv0qjxxpsrbb7

yeni link.

Teşekkürler. Bende bir Kontorland PS2/PC analog gamepad var. Programla gamepadi xbox 360 controller gibi gösteriyorum sorun yok yani. Ama sağ analog'u bir türlü ayarlayamadım. Oyundayken kamera görevi gören sağ analog'u sağa itiyorum yukarı bakıyor, sola itiyorum aşağı bakıyor vs. Diğer tuş ayarlarını yaptım ama bunu yapamadım. xbox360ce dosyasında Right Analaog X-, Y+ vs bir çok seçenek var. Bunların hangisi sağ, sol, yukarı, aşağı bilmiyorum :) Nasıl halledebilirim bunu.

Edit. Çözümü buldum. Aynı sorunu yaşayan olursa xbox360ce.ini dosyasını açıp right analog Y ve X değerlerini

Right Analog Y=-3
    Right Analog X=6

ayarlayınca düzeliyor.

kardeş dediklerini yaptım ama düzelmedi sorun nedir sende sağ d-pad kafayı yiyo

• left motor yazan yerin üstündeki yerde her ikili de 0,0 diye yazıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

programı uzun süre nba 2k12 de abimle karşılıklı oynamak için kullandım.Geçen gün girdigimde oyunda kasma vardı,fps 20 lerde geziyordu.programın dosyalarını sildigimde düzelmişti.Başka sorun yaşayan varmı böyle?

ya mükemmel bi program ama bende bu sorunu yaşıyorum oyun oynanmaz bi hale geldi. ilk kez fifa 13'de denemiştik gayet güzel oynadık iki kolla sonra kapattık ertesi gün ben tek kolla denedim ama bu sefer anormal bi kasma oldu nba2k12'de denedim oda aynı şekilde yok mu bunun çözümü acaba ya
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.