Şimdi Ara

XBOX 360 Controller For Windows Emulatörü (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
41
Favori
288.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

Hata alanlar system requiments kısmındakileri yüklesin:
    https://github.com/x360ce/x360ce
    Kırmızı ışık için ise "controller settings" sekmesine tıklıyoruz. Most popular settings for my controller kısmından en üstteki gamepada çift tıklıyor ve evete basıyoruz. Böylece yeşil renk olur. Eğer olmazsa bir alttaki gamepada çift tıklayın. İllaki biri oluyor.

Dostum sen müthiş bir ayrıntısın
  • arkadaslar bende snopy 506 var gta v harıcı diğer oyunlarda xbox360ce yardımı ile muhtesem titreşim keyfı alıyorum ama gta vde cok az titriyor hissedilmiyor bile,kolu iyi titreyen var mı gta v de
  • İyi günler öncelikle x360ce nin 32 bit versiyonu sorunsuz çalısırken 64 bit olanı kolumu hiç görmüyor kırmızı bile olmuyor full gri çok uğraştım yapamadım yababilen veya bilgisi olan varmı?
  • 32 bit versiyonu advanced - pass through yolu ile yeşil yaptım kırmızıdan ama 64 bitti bu yol işlemiyor. Controller Settings'de ki 10 tane kol ilede yeşil yapamadım uyumsuzluk devam ediyor. Nasıl dandik bir kol aldıysam Steam ekranında aşağıyla yukarıyı aynı gösteriyor tuşlarda.
  • Bunu oyun içindeki tuşların Xbox kolu gibi değil de PS kolu gibi gözükmesini sağlayabileceğimiz özelliği var mıdır acaba? Uzun süredir kullanıyorum ancak Snopy kolu kullananlar bilir, PS koluna daha çok benziyor. Üstelik PS'nin tuşlarına daha çok alışkınım.
  • KortX kullanıcısına yanıt
    pc oyunları windowsta ps kolu taksansa resmi desteği olmadığı için xbox tuşlarını gösteriyor diye biliyorum
  • waltran kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkürler bilgi için.
  • Merhaba arkadaşlar

Need for speed payback ve gta5 için bu programla ayarlamaları yaptım

Çevirici ile orjinal play station 2 gamepad kullanıyorum ve son derece memnunum

Bir sorun aklıma takıldı hiçbir oyunda titreşim çalışmıyor

Test yaptığımda çalışıyor ama oyunlarda çalışmıyor bunun bir çözümü var mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DARK_HYPNOSİS kullanıcısına yanıt
    Üstteki mesajım için yardımcı olabilir misiniz

• black_67 kullanıcısına yanıt
    RAY VELCORO68 kullanıcısına yanıt
    Hocam titreşim konusu çok garip bir konu. 2-3 sene önce ben de kolla çok oyun oynadım ama maalesef bazı oyunlarda katiyen çalışmıyor. Sorun oyun ile kol arasındaki bağlantı dll sinden kaynaklı diye düşünüyorum ya da driverden büyük ihtimalle. Yani titreşim motoru girdileri regedit de her marka için ayrı oluyor ve bu program oyun ile bağlantı kurup driver üzerinden doğru tuşlara yönlendiriyor. Bazen titreşim yolu oyundan kaynaklı olarak farklı girdilerle gönderince program driverın belirttiği titreşim yolunu kullanmıyor nedense. İnanın çok saatlerimi verdim ama çalışmayınca çalışmıyor 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sericly -- 11 Temmuz 2019; 15:12:29 >
  • Merhaba, Game Pass oyunlarında çalışmıyor oyun klasörüne dosyaları ekleyemiyorum.
    Dead Cell oyununda denedim olmadı malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alias57

Merhaba, Game Pass oyunlarında çalışmıyor oyun klasörüne dosyaları ekleyemiyorum.
    Dead Cell oyununda denedim olmadı malesef.
    Bunun 4.10 (alpha) versiyonu var.
    Bunu kullanırken dosya kopyalamana gerek kalmıyor. Direkt olarak xbox 360 kontrolcüsünü emule ediyor.

• steam oyunlarını oynamak için ne yapmak gerekiyor ve bir sorum daha var geforce now programı üzerinden gamepad ile oyun oynamak istediğimde bu programı nasıl kullanabilirim?
  • arkadaşlar orijinal fifa 20 ile kullanabilirim sanırım. Gamepad alacağım. Logitech f710 vardı sattım uygun bir şey alacağım şimdi bu yöntem işe yarar sanırım. Önerdiğiniz kol var mı ? Xbox kolu istiyorum ancak 500 lira olmuş. En iyisi kablolu alayım dedim sonra dedim uyum sorunu yaşarım diye sonra bu konuyu buldum. RAmpage ve snopy gibi kollar var ne önerirsiniz sorunsuz kullanacağım bu programla?
  • FastegL F kullanıcısına yanıt
    f710 var yıllardır, 19 ile ve 20 ile de kullanıyorum.
  • Arkadaşlar elimde PC/PlayStation 1-2/Xbox/GameCube destekli direksiyon seti var. Windows 7 driver olmadığı için kullanamıyorum bu program ile kullanma şansım olabilirmi ?

Bu program Sadece gamepad içinmi direksiyonu tanırmı ? Yada eski işletim sistemli direksiyon setleri içinde böyle emülatörler varmıdır ?

Cihaz bu,
    https://www.speedlink.com/
    Speedlink-Shop | 4IN1 BLUE LIGHTNING WHEEL | purchase online
    https://www.speedlink.com/en/4IN1-BLUE-LIGHTNING-WHEEL.html

• x360 kullanıyorum ama programı açarken microsoft 360 accssories driver indirmemi istiyor indirme butonuna tıkladığımda ise xbox support sayfasına götürüyo driverı nerden indirebilirim acaba

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.