Şimdi Ara

XBOX 360 Controller For Windows Emulatörü (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
41
Favori
288.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

quote:

Orijinalden alıntı: s_demirci_53

arkadaşlar emulatör çalışıyor mu? sırf halo 3 halo 4 ve red dead redemption oynamak için kullanmak istiyorum. bilgi verebilecek arkadaş var mı?

Bu emulator xbox 360 emulatoru değil. Xbox 360 gamepadın emulatörü. Yani ucuz 10-20 tl lik gamepadları oyunların xbox 360 gamepadı gibi görmesini sağlıyor. Çalışmayan gamepadlar böylelikle çalışıyor.

Alıntıları Göster
    Uzun Süredir bende kullanıyorum x360ce yi.
    Gamepad ini tanıtamayan arkadaşlar.Programı açıp "Auto" tuşuna basarak profil oluşturun.
    Ardından Tuşların yeri gamepad marka modeline göre değişebiliyor, ister sekmelerden profil arayın isterseniz kendiniz ayarlayın.Buton numarasının olduğu yere basarak görsel olarak karşılık gelen tuşlara basmanız oyunlar için doğru ayarı veriyor. " xbox= A B X Y , Playstation = X O [] /_\ "

Ayrıca belirtmek isterim eskiden ince ayar yapmamıştım fakat x360ce nin inanılmaz ince ayarları var.Özellikle araba simülasyonu nişan alma yada açık dünya rpg vesayre oyunlarda analogla oynamak çok iyi , hassasiyet ayarlandığında daha hissederek mükemmel oynanıyor.Demek istediğim analog tekerlerinin tüm noktalarını aktif ve hassas bir şekilde kullanarak çok daha iyi oyun deneyimi sağlayabilirsiniz.(Gamepad kalitesine göre mutlaka ayarlamanız gerekir tavsiyemdir).
    Left Thumb ve Right Thumb Sekmesinden analog hassasiyetini ayarlayabilirsiniz.

TURBO özelliği içinde(tuşa bastığınızda sürekli olarak tekrarlama özelliği).Gamaped in TURBO Tuşu ile Turbo özelliğini kullanmak istediğiniz tuşa (ÖR: TURBO + X) Artık bu tuşa turbo özelliği atanmış oluyor.İstediğiniz kadar tuşa TURBO özelliği atayabilirsiniz.(Mesela Ateş tuşu için kullanabilirsiniz)Ayrıca Turbo Özelliği olan tuşa bastığınızda Gamepad in ışığı varsa hızlı hızlı yanıp söner.
    Turbo özelliğini kapatmak için CLEAR tuşu ile Turbo özelliği atadığımız tuşa basıyoruz (ÖR: CLEAR + X)

Titreşim için (Benim çok eski jwin gamepad imde bile çalıştı. Win 10 Pro x64) Windows 10 dahil sorunsuz çalışmakta(Çokkkk aramıştım vaktinde birilerinin işine yararsa negüzel)

Not: Gamepad driverini güncellediğinizde x360ce profilinizi tekrar oluşturmanız gerekebiliyor

https://www.speedlink.com/
    Speedlink-Produkte | Gamecontroller und Peripherie
    http://www.speedlink.com/?p=2&cat=3132&pid=23402&paus=1

SPEEDLINK STRIKE SL-6535-SBK-01.zip

Ayrıca " Xpadder 2015.01.01 " Bendeki son sürümü bu.
    Program İster Burdan İndirin İster Dosya İsmini Aratın Kolaylık Olsun diye koydum

Bu programda çok kullanışlı, Ekstra olarak gamepad e klavyeden tuşlar, fare özellikleri hatta herşey atayabiliyorsunuz.
    İnternette gezinmek için bile gamepad inizi kullanabilirsiniz.
    Kablosuz gamepad iniz varsa özellikle yatarken film izlemek için gayet kullanışlı.Herkezin kablosuz programlanabilir mouse olsada düz bir yere ihtiyaç duyarken gamepad elinizde analog pad lerin biri mouse,diğeri mouse tuşları,diğer tuşlara ses + -, Previous,Next vs istediğinizi atayabilirsiniz. Birçok profil de oluşturabiliyosunuz.

Böyle arkadaşlar Rock Forever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK_HYPNOSİS -- 23 Kasım 2015; 3:19:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DARK_HYPNOSİS

Uzun Süredir bende kullanıyorum x360ce yi.
    Gamepad ini tanıtamayan arkadaşlar.Programı açıp "Auto" tuşuna basarak profil oluşturun.
    Ardından Tuşların yeri gamepad marka modeline göre değişebiliyor, ister sekmelerden profil arayın isterseniz kendiniz ayarlayın.Buton numarasının olduğu yere basarak görsel olarak karşılık gelen tuşlara basmanız oyunlar için doğru ayarı veriyor. " xbox= A B X Y , Playstation = X O [] /_\ "

Ayrıca belirtmek isterim eskiden ince ayar yapmamıştım fakat x360ce nin inanılmaz ince ayarları var.Özellikle araba simülasyonu nişan alma yada açık dünya rpg vesayre oyunlarda analogla oynamak çok iyi , hassasiyet ayarlandığında daha hissederek mükemmel oynanıyor.Demek istediğim analog tekerlerinin tüm noktalarını aktif ve hassas bir şekilde kullanarak çok daha iyi oyun deneyimi sağlayabilirsiniz.(Gamepad kalitesine göre mutlaka ayarlamanız gerekir tavsiyemdir).
    Left Thumb ve Right Thumb Sekmesinden analog hassasiyetini ayarlayabilirsiniz.

TURBO özelliği içinde(tuşa bastığınızda sürekli olarak tekrarlama özelliği).Gamaped in TURBO Tuşu ile Turbo özelliğini kullanmak istediğiniz tuşa (ÖR: TURBO + X) Artık bu tuşa turbo özelliği atanmış oluyor.İstediğiniz kadar tuşa TURBO özelliği atayabilirsiniz.(Mesela Ateş tuşu için kullanabilirsiniz)Ayrıca Turbo Özelliği olan tuşa bastığınızda Gamepad in ışığı varsa hızlı hızlı yanıp söner.
    Turbo özelliğini kapatmak için CLEAR tuşu ile Turbo özelliği atadığımız tuşa basıyoruz (ÖR: CLEAR + X)

Titreşim için (Benim çok eski jwin gamepad imde bile çalıştı. Win 10 Pro x64) Windows 10 dahil sorunsuz çalışmakta(Çokkkk aramıştım vaktinde birilerinin işine yararsa negüzel)

Not: Gamepad driverini güncellediğinizde x360ce profilinizi tekrar oluşturmanız gerekebiliyor

https://www.speedlink.com/
    Speedlink-Produkte | Gamecontroller und Peripherie
    http://www.speedlink.com/?p=2&cat=3132&pid=23402&paus=1

SPEEDLINK STRIKE SL-6535-SBK-01.zip

Ayrıca " Xpadder 2015.01.01 " Bendeki son sürümü bu.
    Program İster Burdan İndirin İster Dosya İsmini Aratın Kolaylık Olsun diye koydum

Bu programda çok kullanışlı, Ekstra olarak gamepad e klavyeden tuşlar, fare özellikleri hatta herşey atayabiliyorsunuz.
    İnternette gezinmek için bile gamepad inizi kullanabilirsiniz.
    Kablosuz gamepad iniz varsa özellikle yatarken film izlemek için gayet kullanışlı.Herkezin kablosuz programlanabilir mouse olsada düz bir yere ihtiyaç duyarken gamepad elinizde analog pad lerin biri mouse,diğeri mouse tuşları,diğer tuşlara ses + -, Previous,Next vs istediğinizi atayabilirsiniz. Birçok profil de oluşturabiliyosunuz.

Böyle arkadaşlar Rock Forever

Alıntıları Göster
    black ops 3 pc de oyun kolu ile oynayabilen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

Dostum bende Piranha Razor X Type kol var. Programda her şey doğru ama right stick'i oynattığımda x - y - b - a butonları da çalışıyor. Nasıl düzelteceğiz bunu?

Alıntıları Göster
  • Beyler şimdi benim anlamadığım 1 nokta var. Bu programın yaptığı emülasyon sonuçta fiziksel olarak sizin 20 liralık Piranha marka piyasa malı gamepad'e vereceğiniz komutun ergonomisini yani kullanım kalitesini değiştirmeyecek. Tuş sayıları da aynı. Yani tam olarak esprisi ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Beyler şimdi benim anlamadığım 1 nokta var. Bu programın yaptığı emülasyon sonuçta fiziksel olarak sizin 20 liralık Piranha marka piyasa malı gamepad'e vereceğiniz komutun ergonomisini yani kullanım kalitesini değiştirmeyecek. Tuş sayıları da aynı. Yani tam olarak esprisi ne oluyor?

Programın asıl amacı yazılımsal olarak oyunlarda kendi gamepadinizi Xbox 360 gamepad olarak görmesi, böylece oyunlarda ayarlarla uğraşmadan, düğme atamaları yapmadan direkt oyuna geçebiliyorsunuz çünkü birçok oyun Xbox 360 kontrol cihazını direkt tanıyor ve ona göre ayar profilleri içeriyor. Onun dışında donanımsal olarak elbette bir esprisi yok.

Yine de ben uzun zamandır Xbox 360 controller kullanıyorum, emülatör konusunu açtığım zamanlar eski gamepadler vardı onlarda tuş ayarlaması yapmak dert oluyordu, her oyunda ayrı ayrı kontrollerle uğraşmak sıkıntıydı. Bu emülatör ile tuş ayarlaması yapmak dert olmaktan çıkıyor, en büyük esprisi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 5 Ocak 2016; 22:56:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

Beyler şimdi benim anlamadığım 1 nokta var. Bu programın yaptığı emülasyon sonuçta fiziksel olarak sizin 20 liralık Piranha marka piyasa malı gamepad'e vereceğiniz komutun ergonomisini yani kullanım kalitesini değiştirmeyecek. Tuş sayıları da aynı. Yani tam olarak esprisi ne oluyor?

Programın asıl amacı yazılımsal olarak oyunlarda kendi gamepadinizi Xbox 360 gamepad olarak görmesi, böylece oyunlarda ayarlarla uğraşmadan, düğme atamaları yapmadan direkt oyuna geçebiliyorsunuz çünkü birçok oyun Xbox 360 kontrol cihazını direkt tanıyor ve ona göre ayar profilleri içeriyor. Onun dışında donanımsal olarak elbette bir esprisi yok.

Yine de ben uzun zamandır Xbox 360 controller kullanıyorum, emülatör konusunu açtığım zamanlar eski gamepadler vardı onlarda tuş ayarlaması yapmak dert oluyordu, her oyunda ayrı ayrı kontrollerle uğraşmak sıkıntıydı. Bu emülatör ile tuş ayarlaması yapmak dert olmaktan çıkıyor, en büyük esprisi bu.

Teşekkürler ayrıntılı açıklamanız için. Ben taaa 4 yıl önce NBA 2K11 oyununu kurup ayarlara girdiğimde direkt Xbox kontrolör için hazır profil vardı ve klavye ile oynamak adeta ızdıraptı. Ş*refsiz bazı oyun yapımcıları millet avuçla bu gamepad'lere para versin diye bu yola girdiler, bunu biliyorum. Gidip 100 liraya Xbox kontrolörün kendisini alısak bu programa lüzum kalmıyor tabi haliyle değil mi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

Teşekkürler ayrıntılı açıklamanız için. Ben taaa 4 yıl önce NBA 2K11 oyununu kurup ayarlara girdiğimde direkt Xbox kontrolör için hazır profil vardı ve klavye ile oynamak adeta ızdıraptı. Ş*refsiz bazı oyun yapımcıları millet avuçla bu gamepad'lere para versin diye bu yola girdiler, bunu biliyorum. Gidip 100 liraya Xbox kontrolörün kendisini alısak bu programa lüzum kalmıyor tabi haliyle değil mi :)

Alıntıları Göster
    xbox 360 common controller (kablolu) pc almıştım.Kutunun içinden çıkan dvdyi yüklemedim.Driveri internet üzerinden yükledim.

Xbox360ce 64 bit indirdim.Önce Netframework hatası verdi sonra da microsoft visual programı hatası verdi.
    Bütün hataları çözerek Xbox 360ce programını açtım fakat gamepadı görüyor ama titreşimi ayarlayamıyorum.

Titreşim şiddetini ayarlamak istiyorum.

• ball88 B kullanıcısına yanıt
    Hocam programda advanced sekmesinde pass ile başlayan bölümün tikini ayırıp deneyin birde
  • sericly kullanıcısına yanıt
    Ben programı açıtğımda titreşim bölümü yok.
    Advanced sekmesinde Pass derken? Hangi pass seçeneği? Anlayamadım.
    Ben bu programı hiç kullanmadım.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • ball88 B kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz üstte arkadaş güncel linkleri verdi ordan uygun olanı indir hatta 32 bit ve 64 bit liklerin ikisinide indir çünü oyundan oyuna değişir kullanacağın program. Açtıktan sonra advanced sekmesinde pass throught tarzı bir şey var tikli onun tikini ayır hocam tamamdır görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sericly

Hocam biraz üstte arkadaş güncel linkleri verdi ordan uygun olanı indir hatta 32 bit ve 64 bit liklerin ikisinide indir çünü oyundan oyuna değişir kullanacağın program. Açtıktan sonra advanced sekmesinde pass throught tarzı bir şey var tikli onun tikini ayır hocam tamamdır görür.
    Arkadaşlar brothers a tale of two sons isminde bir oyun var tek joyistick ile 2 karakter kontrol ediliyor. Sol analog ile birinci karakter sağ analog ile ikinci karakter.

Oyunu iki kişi oynamak istiyorum bu durumda 2 joyisticiğide joyistick 1 gibi tanımlamam gerekiyor ayarlardan çok kurcaladım ama bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

Dostum bende Piranha Razor X Type kol var. Programda her şey doğru ama right stick'i oynattığımda x - y - b - a butonları da çalışıyor. Nasıl düzelteceğiz bunu?

Alıntıları Göster
    Fifa 2016 için bilgisayarda snopy marka buton yapılandırması nasıl yapılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: secox0626

Fifa 2016 için bilgisayarda snopy marka buton yapılandırması nasıl yapılıyor?

Alıntıları Göster
    programı kullanıp ayar yaptım ancak dirt 3 te kolumu görmüyor yapabilen varsa yardım edebilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis71421

programı kullanıp ayar yaptım ancak dirt 3 te kolumu görmüyor yapabilen varsa yardım edebilirmi

Alıntıları Göster
    beyler ben ne yaptımsa olmadı x360ce kırmızı gösteriyor kolu tanımıyor system.componontmodel.win32exception (0x80004005): belirtilen modül hatası bulunamadı diyor format atınca oldu yukarıdakiler gibi denedim ama olmadı @RoyBatty
  • sirtugrul S kullanıcısına yanıt
    aynı hatayı bende de veriyor xiaomi gamepad ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: balistik81

aynı hatayı bende de veriyor xiaomi gamepad ile
    Kırmızı ışık ı yeşile çevirmek için advanced sekmesinden pass trought un tikini ayırmalısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sericly

Kırmızı ışık ı yeşile çevirmek için advanced sekmesinden pass trought un tikini ayırmalısınız

Alıntıları Göster
    Hata alanlar system requiments kısmındakileri yüklesin:

Kırmızı ışık için ise "controller settings" sekmesine tıklıyoruz. Most popular settings for my controller kısmından en üstteki gamepada çift tıklıyor ve evete basıyoruz. Böylece yeşil renk olur. Eğer olmazsa bir alttaki gamepada çift tıklayın. İllaki biri oluyor.

• Merhaba Arkadaşlar.Elimde Logitech Precision gamepad var.Uygulama yukarı ve aşağı tuşlarını algılamıyor (Axis Y) yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.