Şimdi Ara

XBOX 360 Controller For Windows Emulatörü (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
41
Favori
288.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asimavi1538

quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

Bu driveri yükleyerek ucuz marka gamepadlarınızdaki titreşim özelliğinden de yararlanabilirsiniz:

Snopy, kontorland gibi gamepadlarda denedim ve hepsinde artık titreşim sorunsuzca çalışıyor. X360ce'den titreşimi açmak için Force Feedback kısmından "Enable Force Feeback" seçeneği işaretli, Overal Effects Strength ise %100 olmalıdır. Ayrıca Motorların Strenth kısımları da %100 olmalıdır.
    Herkesin yararlanması açısından konuya eklenirse güzel olur.

verdigin driver trojan olarak görülüyor

Bende bi sorun yok. Avira kullanıyorum. Bu da virustotal sonuçları:
    https://www.virustotal.com/tr/url/a09c29b5a6bd8d869aba292037b6e4cf27e4a0ce94a09eece1835c918a46681e/analysis/
    Ayrıca nfs rivals için xinput1_3.dll dosyasının ismini xinput9_1_0.dll olarak değiştirmeniz gerekmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 10 Temmuz 2015; 12:40:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler baron

• quote:

Teşekkürler baron

Rica ederim. Titreşim driverini yükleminizi de tavsiye ederim. Virüs olsuğunu sanmıyorum. Virustotal herhangi bir sorun bulmadı. Ayrıca bu driveri youtubede beğeni sayısı yüksek bir videodan bulmuştum.

• hocam bunu yapmak için x360 koluna kablo gerekir mi?
  • x360 kolun varsa bu programa ihtiyacın yok
    xbox360 kolu olmayanlar için ideal bir program
  • Beyler gta v için ayarları anlatabilirmisiniz
  • Windows 10'da çalışmıyor. Failed to load 'xinput_1_3.dll' Belirtilen modül bulunamadı diye hata veriyor. Çözümünü bilen var mı?

------------

Bunu yükleyince sorun düzeldi:
    Microsoft Download Center
    Download and Install DirectX9 End User Runtime | Install DirectX, DX9
    http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 8 Ağustos 2015; 3:18:23 >

• quote:

quote:

Bu driveri yükleyerek ucuz marka gamepadlarınızdaki titreşim özelliğinden de yararlanabilirsiniz:

Snopy, kontorland gibi gamepadlarda denedim ve hepsinde artık titreşim sorunsuzca çalışıyor. X360ce'den titreşimi açmak için Force Feedback kısmından "Enable Force Feeback" seçeneği işaretli, Overal Effects Strength ise %100 olmalıdır. Ayrıca Motorların Strenth kısımları da %100 olmalıdır.

Dikkat ettim de windows 10 yükledikten sonra windows deffender bende de virüslü gösterdi. O yüzden bunu buldum ve virüssüz:

• Arkadaşlar delirecem bir türlü halledemedim şu işi..nba2k16 için ucuz snopy SG-401 gamepad aldım fakat bu programı bir türlü beceremedim..indirip açtığımda xinput1_3.dll hatası alıyorum create diyip üretiyorum fakat controller 1 kırmızı gözüküyor..biri yardımcı olursa çok sevinicem
  • sipahi111 S kullanıcısına yanıt
    hocam önceki arkadaşların verdiği linkten(system req. ların pc nizde tam olduğundan emin olun
    )
  • Kablosuz xbox 360 gamepad isteyen varsa ilana buyursun.

http://forum.donanimhaber.com/m_110880352/tm.htm
  • quote:

quote:

quote:

Dikkat ettim de windows 10 yükledikten sonra windows deffender bende de virüslü gösterdi. O yüzden bunu buldum ve virüssüz:

hı hı eminim öyledir keylogger worm ne bulursan ekle trojan favorim
    resim istyorsan imzalayıp vereyim !

• quote:

quote:

quote:

quote:

Linkleri youtubeden alıyorum.
    https://www.youtube.com/watch?v=L50ddOEkGDo
    Virustotal'dan linki taratınca virüs yok. Ama indirip virustotal'dan taratınca virüs var. Sanırım bu da virüslü.
    Yalnız garip olan ise bu driver kontorland'ın resmi sitesinden alınma. Yani resmi sitedeki driver bile virüslü gözüküyor.
    kontorland.com.tr
    Kontorland - Playstation Kolu ve Aksesuarları
    https://kontorland.com.tr/index.php?route=information/information&information_id=9

KT-1080E PC USB Analog Game Pad-WIN7/8 VİRÜSLÜ.
    KT-1081C PC USB Analog Game Pad-WIN7/8 VİRÜSSÜZ.
    Virüssüz driver yani bu:http://v-sonic.com.tw/Upload/%E5%85%89%E7%9B%98%E9%A9%B1%E5%8A%A8/KT_1080E_KT_1081C_FT_096_USB_8859_KT_2082new140504-09492976353.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 12 Ekim 2015; 2:07:44 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Linkleri youtubeden alıyorum.
    https://www.youtube.com/watch?v=L50ddOEkGDo
    Virustotal'dan linki taratınca virüs yok. Ama indirip virustotal'dan taratınca virüs var. Sanırım bu da virüslü.
    Yalnız garip olan ise bu driver kontorland'ın resmi sitesinden alınma. Yani resmi sitedeki driver bile virüslü gözüküyor.
    kontorland.com.tr
    Kontorland - Playstation Kolu ve Aksesuarları
    https://kontorland.com.tr/index.php?route=information/information&information_id=9

KT-1080E PC USB Analog Game Pad-WIN7/8 VİRÜSLÜ.
    KT-1081C PC USB Analog Game Pad-WIN7/8 VİRÜSSÜZ.
    Virüssüz driver yani bu:http://v-sonic.com.tw/Upload/%E5%85%89%E7%9B%98%E9%A9%B1%E5%8A%A8/KT_1080E_KT_1081C_FT_096_USB_8859_KT_2082new140504-09492976353.rar

tabii canım teşekkür ederiz insanlık ölmemiş henüz ? çok istiyorsan yeni foto yollayım imzalı göbekli :) gara amabar gamyoncular derneğine üye olurkene poz verdiydim :)

• bende logitech rumble pad 2 var bazı oyunlar tanımıyor bu emulatörü kullanıyorum tanıyor bazılarında ise bunu kullanmadan tanımasına rağmen tuşların yerleri değişik oluyor mesela x tuşu a, a tuşu b olmuş. daha başka start düğmesi RT olmuş. ne yaptıysam çözemedim. aynı sorunla karşılaşıp sorunu çözen var mı?
  • Tx freeshot kablosuz gamepad aldım. Daha önce hep logitech almıştım. Takınca görüyordu oyun hemen. Bunu taktım kolu hiç görmüyor. Emulatör programını kurdum tuşları ayarladım. Kol bilgisinde yeşil de yanıyor. Ama steam üstünden açtığım shadow of mordor da hiç görmüyor. NBA 2k15 te ise sadece 4 yön ok ve kabul tuşu ters bir yerde çalışıyor. gerisinde hiç tık yok. Eksik yaptığım ne var bir türlü tanıtamadım kolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theory of a dead man

Tx freeshot kablosuz gamepad aldım. Daha önce hep logitech almıştım. Takınca görüyordu oyun hemen. Bunu taktım kolu hiç görmüyor. Emulatör programını kurdum tuşları ayarladım. Kol bilgisinde yeşil de yanıyor. Ama steam üstünden açtığım shadow of mordor da hiç görmüyor. NBA 2k15 te ise sadece 4 yön ok ve kabul tuşu ters bir yerde çalışıyor. gerisinde hiç tık yok. Eksik yaptığım ne var bir türlü tanıtamadım kolu.

Nba 2k15 ve shadow of mordor için 64 bit x360ce gerekmekte. 64 bit için olan x360ce'yi inidirip oyunlarının exe'lerinin bulunduğu konuma atın. Sonra x360ce_x64.exe'yi açın. Controller 1'in yeşil renk olduğuna emin olun. Tuşları sırayla yanlarındaki tiklere tıklayıp recorda tıklayarak ayarlayın. Benim ayarlar böyle:

XBOX 360 Controller For Windows Emulatörü

Eğer oyun gamepadı görmezse xinput1_3.dll dosyasının ismini aşağıdakilerden birini yaparak deneyin. Gamepadı görene kadar deneyin.

xinput1_2.dll
    xinput1_1.dll
    xinput9_1_0.dll

Mesela fifa 15'te de gamepadı görmüyordu. xinput9_1_0.dll yapınca görüyordu. Titreşim için ise gamepadınızın cd sindeki driveri yükleyin. Force Feedback sekmesine tıklayın. Enable force feedback işaretli olsun. Strengthler %100 olsun.

• Deneyeceğim çok teşekkürler.
  • arkadaşlar emulatör çalışıyor mu? sırf halo 3 halo 4 ve red dead redemption oynamak için kullanmak istiyorum. bilgi verebilecek arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_demirci_53

arkadaşlar emulatör çalışıyor mu? sırf halo 3 halo 4 ve red dead redemption oynamak için kullanmak istiyorum. bilgi verebilecek arkadaş var mı?

Bu emulator xbox 360 emulatoru değil. Xbox 360 gamepadın emulatörü. Yani ucuz 10-20 tl lik gamepadları oyunların xbox 360 gamepadı gibi görmesini sağlıyor. Çalışmayan gamepadlar böylelikle çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.