Şimdi Ara

Xbox 360 Controller for windows: nereden bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Baslikta yazdigim gibi Xbox 360 Controller for Windows diye bir urunu ariyorum. Kablolu olan versiyonunu. TrGamer'da sendit.com dan alindigi yaziyorum, ama sendit.com'da bulamadim. Turkiye'de nereden bulabiliriz acaba?

Tesekkurler

• Istanbul da Mavi shop var.Orada bulabilirsiniz.Ankara'da Antikoyun var orada bulabilirsiniz.
  • Merhaba,
    Ankara'da antikoyun'un eskiden bir web sitesi vardi sanki? Simdi bulamadim, iletisim bilgilerini bilen var midir?

Yardimlariniz icin tesekkurler
  • İkinci el bölümünde sor sahip olup ta satmak isteyen olabilir. Ben öyle buldum. Ayrıca ben ararken gg de wireless olanı pc alıcısıyla beraber ambalajlı şekilde 90 lira idi. Kolaygelsin
  • BU JOYSTİKTE FPS OYUNLARI OYNANABİLİYOR MU?
  • arkadaşlar bende bu gamepadden almak istiyorum ama nereye baktıysam bi türlü bulamadım yardımcı olacak biri varmı nereden temin edebiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: khan_1903

sendit'te bulabilirsin.http://www.sendit.com/sendit/9995968.product

Turkiyede arıyorum
  • Aynı sitede windows için olan modelin wirelessini bulamadım bende wirelessini almak istiyorum yurt dışı yurt içi hiç fark etmez bilgisi olan varsa cok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceza2000

Aynı sitede windows için olan modelin wirelessini bulamadım bende wirelessini almak istiyorum yurt dışı yurt içi hiç fark etmez bilgisi olan varsa cok sevinirim.

Wireless olanın alıcısını da ayrı olarak almanız gerek. Ya da alıcısı ile birlikte olan kitler var onladan eninebilirsiniz. Yurt dışı için sormaya bile gerek yok tabi kiwww.ebay.com
    Bunun dışında bir dewww.dealextreme.com da da bulabilirsin. Fiyatı sanırım 50 dolar civarındaydıç
    Yurtiçindeyse bulabileceğini sanmıyorum.

• DX'tekilerin orjinal olacağını sanmıyorum ebayda mevcut fakat pek güvenilir değil, sendit tarzı direk satış yapan bi yerde bulabilsem cok güzel olacaktı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceza2000

DX'tekilerin orjinal olacağını sanmıyorum ebayda mevcut fakat pek güvenilir değil, sendit tarzı direk satış yapan bi yerde bulabilsem cok güzel olacaktı...

Xbox 360 controllerin korsanı yok. Yani DX de satılan orjinal. Ben şahsen DX den satın aldım ve son derece de memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.