Şimdi Ara

XBOX 360 DASHBOARD HAKKINDA YARDIM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • su an POP: FORGOTTEN SANDS ve ASSASİNS CREED II ve NBA 2K11 i acıyo yani acmayacagı oyun var mı benim surumun illa yuklemem lazım mı?
  • dashboard önemli degildir. önemli olan fw sürümündür. seninki zannedersem 1.75 şu anda 1.75 acb , nfs , fable 3 açmaz diye biliyorum.
  • Dashboard çok eski olmadığı için açıyor, yukarıda da yazdım bir önceki dashboard olsaydı ocak 2010da çıkmış dante's inferno açılmayacaktı mesela. Bu oyun illa kendi dönemimdeki dashboard ve yukarısını istiyor. Bunun gibi birden fazla örnek mevcut. Modern warfare 2de kendi döneminde çıkan dashboard'u içinde barındırıyordu.

Özetle dashboard sürümü önemlidir ama her oyun buna bakmaz.

Sen dashboard'unun 9199'a güncellersen usb desteği daha iyi bir hale gelir. USB diske (belleğede olur) oyun kurabilirsin. Zira arcade almışsın bu durumda harddisk yok pakette (sen extradan almadıysan). 9199 güncellemesi ile oyunlarını usb bir harddiske kurarak hem sesten kurtulursun hemde GTA gibi oyunlarda performans artışı elde edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 21 Kasım 2010; 21:10:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan_19

dashboard önemli degildir. önemli olan fw sürümündür. seninki zannedersem 1.75 şu anda 1.75 acb , nfs , fable 3 açmaz diye biliyorum.

diger arkadaslar dashboard surumunun onemli oldugunu eski dashboardların yeni oyunları acmadıgını soylediler kafam karıstı simdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

Dashboard çok eski olmadığı için açıyor, yukarıda da yazdım bir önceki dashboard olsaydı ocak 2010da çıkmış dante's inferno açılmayacaktı mesela. Bu oyun illa kendi dönemimdeki dashboard ve yukarısını istiyor. Bunun gibi birden fazla örnek mevcut. Modern warfare 2de kendi döneminde çıkan dashboard'u içinde barındırıyordu.

Sen dashboard'unun 9199'a güncellersen usb desteği daha iyi bir hale gelir. USB diske (belleğede olur) oyun kurabilirsin. Zira arcade almışsın bu durumda harddisk yok pakette (sen extradan almadıysan). 9199 güncellemesi ile oyunlarını usb bir harddiske kurarak hem sesten kurtulursun hemde GTA gibi oyunlarda performans artışı elde edersin.

DVD den Flash Diske oyun kopyalanıyo mu eger guncellersem???

• quote:

Dashboard çok eski olmadığı için açıyor, yukarıda da yazdım bir önceki dashboard olsaydı ocak 2010da çıkmış dante's inferno açılmayacaktı mesela. Bu oyun illa kendi dönemimdeki dashboard ve yukarısını istiyor. Bunun gibi birden fazla örnek mevcut. Modern warfare 2de kendi döneminde çıkan dashboard'u içinde barındırıyordu.

DVD den Flash Diske oyun kopyalanıyo mu eger guncellersem???

• Oyunu flashdiske kurarsın ama oynarken yine dvd takılı olmak zorunda. Tabi oyun esnasında dvdyi döndürmüyor, yanlızca açılışta kontrol ediyor.

Yanlız dandik bir flashdiske kurmamakta yarar var. Ya iyi bir flash'a yada usb harddiske kurmak en mantıklısı. Birde en fazla 16gb'lık bölümler kullanılabiliyor usb aygıtlar için. Tabi bunuda aşmanın yolu var.

USB diske oyun kurmak için:http://forum.donanimhaber.com/m_38715405/mpage_2/key_/tm.htm

Birden fazla 16gb'lık bölümler oluşturmak için:http://forum.donanimhaber.com/m_38984911/mpage_1/f_/key_//tm.htm

• quote:

Oyunu flashdiske kurarsın ama oynarken yine dvd takılı olmak zorunda. Tabi oyun esnasında dvdyi döndürmüyor, yanlızca açılışta kontrol ediyor.

Yanlız dandik bir flashdiske kurmamakta yarar var. Ya iyi bir flash'a yada usb harddiske kurmak en mantıklısı. Birde en fazla 16gb'lık bölümler kullanılabiliyor usb aygıtlar için. Tabi bunuda aşmanın yolu var.

USB diske oyun kurmak için:http://forum.donanimhaber.com/m_38715405/mpage_2/key_/tm.htm

Birden fazla 16gb'lık bölümler oluşturmak için:http://forum.donanimhaber.com/m_38984911/mpage_1/f_/key_//tm.htm

saol yaaa sen super bi adamsın Revenger11 yardımların icin cok tesekkur ederim tabii diger herkese de bu forum supermis neye ihtiyacım olduysa hemen buldum herkese yeniden tesekkurler

• Hayırlı olsun. Keske PS3'ü korsan kullanıp X360'ı orjinal kullansaydın. Şimdi ha banlanmışsın ha offline oynamışsın sürekli; ne farkı var? İkisindede Live yok. Yinede seçimine saygı duyarım, iyi oyunlar.
    Edit:2010'un konusunu nasıl Xbox bölümünde üst sırada görüp cevap yazdıysam artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMEA -- 30 Ekim 2011; 18:46:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMEA

Hayırlı olsun. Keske PS3'ü korsan kullanıp X360'ı orjinal kullansaydın. Şimdi ha banlanmışsın ha offline oynamışsın sürekli; ne farkı var? İkisindede Live yok. Yinede seçimine saygı duyarım, iyi oyunlar.

Panpa sen de sağlam hortcuymuşsun Artık PS3 yok, 360'da da orjinal kullanıyorum. PC'ciyim artık
  • kardeş ben arkadaştan xbox arcade alcam onun fw'si eski olduğu için acb rdr gibi oyunlar açmıyo fw update'i nasıl yapıcam konsol fwli?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.