Şimdi Ara

XBOX 360 DASHBOARD HAKKINDA YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dun sıfır bi XBOX Arcade aldım. İlk sorum dashboard surumu eger eskiyse yeni oyunları acmaması gibi bi durum var mı? PS3 ümde orijinal oynadıgım icin xbox ı FW li kullanmak istiyorum. Ama dashboard surumunu guncellemek icin internete baglamam gerekiyor ve o zaman da ban yeme ihtimalim var. Eger dashboard un guncel olması gerekiyorsa guncellemenin internete baglamaktan baska bi yolu var mı??? TESEKKURLER

• Evet yeni oyunları açmayabilir, dashboard sürümüne bakıp yaz buraya. Console settingsde dashboard sürümünü görebilrisin. Buna benzer birşey olacak: 2.0.9199.0.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

Evet yeni oyunları açmayabilir, dashboard sürümüne bakıp yaz buraya. Console settingsde dashboard sürümünü görebilrisin. Buna benzer birşey olacak: 2.0.9199.0.

Biz güncelledik de ne oldu,aldık Ezio'yu oturduk aşağıya
  • İlla kinect dashboard'a güncellesin demeyeceğim zaten, ben de Bilkons'dan sıfır aldım, dashboard 5 sürüm gerideydi, dante's inferno bile açılmaz bu durumdayken. O yüzden hangi sürümde olduğunu öğrenelim ona göre yol gösterelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 21 Kasım 2010; 13:43:27 >
  • Makine su an FW de saat 4 gibi alacagım yazarım surumunu bu arada bu forum neymis yaa boyle konuyu acalı 10 dk oldu hemen yardım geldi ben forum da yeniyim saolun gercekten :D :D
  • Nerden alıyorsun bu arada? Alınca sürümü yaz o zaman bakalım duruma. İnternete bağlanmadan usb bellek ile güncelleyebilirsin tabiki. Tek tek yapmak dışında bir sıkıntısı yok. Ayrıca ben kendim için indirdirmiştim son 5 dashboard'u. Sende muhtemelen bu kadar geriye gitmeye gerek kalmayacak. Belkide hiç gerek kalmaz
  • Bahreyn'de eMax diye buyuk bi elektronik magazası var. Dun yeni acıldı diye gittim bi gezdim, XBOX gordum baktım ucuz hemen alıyım dedim sonra eve gelip biraz forumları kurcaladım sonra da FW yaptırmaya goturdum. Butun forumlarda Xbox ın cok sorunlu bi alet oldugu yazıyo biraz korktum acıkcası. Aslı var mıdır bunların bi de ben 3k artık yok diye biliyodum arkadasım hala cıkabiliyo dedi. Biraz forumları okuduktan sonra pisman oldum aldıgıma. Dogru mu yaptım sizce???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 30 Ekim 2011; 13:12:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: viceboys

Arkadaslar ben Bahreynde yasıyorum. Burda eMax diye buyuk bi elektronik magazası var. Dun yeni acıldı diye gittim bi gezdim, XBOX gordum baktım ucuz hemen alıyım dedim sonra eve gelip biraz forumları kurcaladım sonra da FW yaptırmaya goturdum. Butun forumlarda Xbox ın cok sorunlu bi alet oldugu yazıyo biraz korktum acıkcası. Aslı var mıdır bunların bi de ben 3k artık yok diye biliyodum arkadasım hala cıkabiliyo dedi. Biraz forumları okuduktan sonra pisman oldum aldıgıma. Dogru mu yaptım sizce???

aletin jasper board sa eğer veya slimse korkmana gerek yok jasperlarla birlikte 3k sorunu ortadan kalktı
  • Bu saatten sonra satılanların Jasper olduğunu varsayarsak (tabi Bahreynde durum nasıl bilemiyorum), bir sorun olmaz. Jasper olup olmadığını anlamak içinde resme bakıyorsun amper değeri burdaki gibiyse tamamdır.

• Dostum Liveden Dashboard güncellemesi yapabilirsin. Liveye girince anında ban yemezsin. Dakika başı ban atmazlar belli zamanlarda sadece ban dalgası olur ayda yılda 1. Şu anda fw yapmakla yanlış etmişsin biraz daha sabretseydin yıl başından önce acb ve fable3 , nfs gibi oyunları acabilmek için yeni fw gelecekti zaten.
  • + jaspermi olup olmamasını anlamak için xboxdaki power girişine bakman yeterli.

http://img530.imageshack.us/img530/17/xboxmodelanlamapowergir.jpg
  • tmm gelsin bakıcam bu arada yeni FW falan demissin batuhan_19 surekli FW mi guncelletmemiz gerekiyo?? eger oyleyse ne sıklıkla yeni FW gellir??
  • microsoft ve diger oyun yapan şirketler oyun güvenligi için yeni yeni icatlar cıkarırlarsa fw gerekir. son icat ap25 Acb , fable3 , nfsde var yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Bu saatten sonra satılanların Jasper olduğunu varsayarsak (tabi Bahreynde durum nasıl bilemiyorum), bir sorun olmaz. Jasper olup olmadığını anlamak içinde resme bakıyorsun amper değeri burdaki gibiyse tamamdır.

valla bu araplardan her sey beklenir eskilerini satıyo falan da olabilirler cok onemli mi bu jasper olması??

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhan_19

microsoft ve diger oyun yapan şirketler oyun güvenligi için yeni yeni icatlar cıkarırlarsa fw gerekir. son icat ap25 Acb , fable3 , nfsde var yanlış hatırlamıyorsam.

tmm saol artık yaptırcaz napalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 21 Kasım 2010; 14:38:42 >
  • yanlışın var tamam arablar sag gösterip sol vurabilirler. ama herşey cinlilerden beklenir. :D
  • quote:

Bu saatten sonra satılanların Jasper olduğunu varsayarsak (tabi Bahreynde durum nasıl bilemiyorum), bir sorun olmaz. Jasper olup olmadığını anlamak içinde resme bakıyorsun amper değeri burdaki gibiyse tamamdır.

evet dedigin gibi jaspermis benimki ama bi turlu su controller i baglayamadım nasıl olcak yazılanları yapıyorum ingilizce anladıgım kadarıyla olmuyo

• dashboard ise 2.0.8955.0 cok mu eski yenilemem mi lazım eger yenilemem lazımsa nasıl???
  • Kontrolleri bağlamak için xbox'ın üzerinde 2.memory card'ın yanında bir tuş var ona bas ve sonra gamepadin LB tuşunun yanında ufak bir yuvarlık tuş var birde ona bas. Birbilerini göreceklerdir.

Sürüm çok eski değil. 2 sürüm geride. Ondan sonra çıkan 2.0.9199.0 ve 2.0.12611.0 var. Ancak son söylediğimi kurmak FW'liler için henüz güvenli değil. Yeni fw gelene kadar böyle.

2.0.9199.0 olanı usb bellek ile kurabilirsin. Detaylı anlatım burada:http://forum.donanimhaber.com/m_39134760/tm.htm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.