Bildirim
Xbox 360 gta5 kontroller karakter değiştirme yardım..
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şu tuşlu yön şeyi varya , anladın işte :D Onda al tarafı gösteren tuşa basılı tut -
quote:
Orijinalden alıntı: Sakalsız mümin
Şu tuşlu yön şeyi varya , anladın işte :D Onda al tarafı gösteren tuşa basılı tut
Tşkl dostum çok sağl , birde oyun save nasıl oluyor xbox da anlamadım,mesela oyun oynuyorum baya bi ilerlemiştim ,oyundan çıkacağım zaman ana menü dediğim zaman,uyarı geliyor konsoldan,tüm oyun ile ilgili kayıtların silineceğini ve kaydetmem gerektiğini...anlamadım valla...normalde ps3 de oyundayken kendi otomatik save yapar bu xboxlar nasıl hiç bilmiyorum...
Bide son olarak mesela yeni bir ilk defa oyunu açacağım zaman kayıt ile ilgili üç seçenek çıkıyor sabit hadd,bulut,3 unuttum neyse birini tıklıyorum oyun başlıyor ama gene oyundan çıktığımdan tekrar oynadığımda oyun saveleri kaydetmemiş enbaştan başlıyor nedir bmiştin çözümü lütfen yardım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben Oyunun Sadece Otomatik Save Aldığını Düşünüyodum Bendede Öyle Oluyo Trevoru Giydiriyom Falna Dağa Çıkarıyorum AutoSave Diyince Yapıyorum Ama Kapatım Açtığımda Save OLmamış -
Telefondan quick save yapabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önce Xbox Profili aç, sonra o profilde oyuna girip kaydetmek yeterli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
xbox gamepadine alışmak zordur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X