Şimdi Ara

xbox 360 demo indirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar marketplace demo indirmeye kalktığımda bu teklif bölgeniz için geçerli değil diyor ne yapabilirim

• bendede var aynı problem nasıl oyun alacagız buradan batman arkham city'nin alternatif kostümlerini indirmek istiyorum aynı olay oluyor ülke kısmı değiştirilmiyor da ?
  • Farklı bir bölgeden mail hesabı açın, ve sonra xbox da o mail hesabını kullanarak profil yaratın. O profille indirin, sonra kendi profilinizde oynayın. Tahminim olur,belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Gonzo -- 1 Ekim 2012; 22:48:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay baykal

Farklı bir bölgeden mail hesabı açın, ve sonra xbox da o mail hesabını kullanarak profil yaratın. O profille indirin, sonra kendi profilinizde oynayın. Tahminim olur

Yine olmaz.
  • Başka bir yöntemi vardı, forumda bir arkadaş yazmıştı. Oradan yararlanabilinir., kesin çözümdü. Ama biraz zahmetli gibiydi.
  • quote:

Başka bir yöntemi vardı, forumda bir arkadaş yazmıştı. Oradan yararlanabilinir., kesin çözümdü. Ama biraz zahmetli gibiydi.

1 gün aradım bulamadım çözüm farklı mail'den hesap alacagız heralde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerim_d-wade

quote:

Başka bir yöntemi vardı, forumda bir arkadaş yazmıştı. Oradan yararlanabilinir., kesin çözümdü. Ama biraz zahmetli gibiydi.

1 gün aradım bulamadım çözüm farklı mail'den hesap alacagız heralde?

İngilizce olarak arat, youtube da videosu filan belki vardır.

Sir Pinky nin dediği gibi işe yaramayabilirde, ama sen genede dene şansını, 5 dk lık iş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox oyun yükleme
    5 yıl önce açıldı
    Xbox 360 NETFLİX
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimde başıma geliyor bazen, çözümü bilmiyorum bende
  • Kaç senelik kullanıcılar var.çözülememişmi bu sorun.microsoft ne iş yapar bu ülkede ayrıca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.