arkadaslar bende firmwareli xbox 360 var xbox 360 oyunlarımı pc de dvd rom um da yedekliyorum.ancak dvd+r dl ye yazdıgım zaman xbox 360 dvd yi gormuyor.pc de gormuyor.
ancak dvd-r dl ye yazdıgım zaman hem xbox 360 hem de pc anında goruyor.
işin ilginc tarafı daha once den baskasından almıs oldugum dvd+r dl oyunları xbox 360 anında okuyor pc de içini goruyor.
ama ben yedekleme yaptıgım zaman dvd+r dl de olmuyor.clone cd ile yapıyorum.arkadas ta oyle yapmıs ama neden bende olmuyor.
neden pc dvd rom um dvd+r dl ye yazdıgım oyunların içini gormuyor.
yardımcı olurmusunuz....
Yazıcı markasına göre değişir. Pioneer marka yazıcı Xbox360 oyunları için en ideal yazıcıdır. Ondan sonda Asus gelir ama asusla ben daha denemedim.
arkadasım şimdi bir sey daha farkettim
bendeki dvd rom pcdeki lg dvd rw dl destekli
herhangi bir xbox 360 backup dvd r+ yada r- dl oyunundan yedekleme yapıp baska bir dvd r+ dl yada r- dl ye yazıldıgı zaman pc de içini gormuyor ama xbox 360 da calısıyor herhangi bir sorun yok yani sadece pc de dvd nin için deki verileri gormuyori image alabiliyorsun vede xbox 360 da da oynayabiliyorsun.sadece pcd içindeki verileri gormuyor okadar
eger bir orjinal xbox 360 dvd sinden normal bir dvdr+ dl yada dvdr- dl ye yazılırsa pc içini goruyor .2.jez back up tan back up a yazıldıgı zaman sadece pc içini gormuyor xbox 360 her 2 sini de goruyo. sorun yok yani
onemli olan xbox 360 ın dvd yi okuması gormesi dir.. clone cd ile yazıyorum oyunları sorunu kendim cozdum .yinede tesekkur edrim 007ybse04 adli arkadasım.
demekki lg ler bu sekilde yapıyor
birde 2.sorun olacak belki yeri degil ama nero dan ps2 oyunlarının image si ni alip dvd +r ye yazdıgımda bu sfer hem pc hiç gormuyor hemde ps2 gormuyor ancak dvd-r a yazdıgımda hem pc hem ps2 anında goruyor .bu neden kaynaklanıyor yine benim dvd rom mum dan mı yoksa ps2 de sadece dvd-r mı calısıyor?
birde son sorum olarak xbox 360 oyunlarını nero da yedekleme yapamayız mı sadece clone cd demi oluyor?
bendede lg var yedeklemede bir sorun yaratırmı hangi programı kullanmalıyım kaç hızı vs? kaynak varmı?
sevgili Max_Payne arkadasım bende 3 tane program var hepsini denedim.şimdi buradan cok uzun olur anlatması msn den yazısalım daha ii olur gokhandumanizmit@hotmail.com su an hattayım....