Arkadaşlar bilgisayarım için xbox series x controller aldım. Kablo ile bağladığım zaman sorun yok lakin Bluetooth ile bağlandığımda videodaki gibi 2 kol algılıyor ve kendi kendine yukarı aşağı basıyor. Kolun Microsoft storeden driverini kurdum yinede düzelmedi, kolda problem varsa iade edeyim. Çözüm : I have XSX controller connected via BT. To "solve" the issue I used steam. 1. I have added game to Steam 2. Settings -> Controller -> Global Settings for Controller -> Selected Xbox conttroller configuration. 3. Open Big picture mode -> Library -> Fifa -> Settings -> Controller Settings -> Disable both checkbox and set Steam input settings to "force on" 4. Launch game from steam As I see origin must be closed when you launch game. So 1. turn Origin off is you have it on. 2. Go to steam 3. Launch FIFA To be sure it works - when you open steam and connect xbox controller you should get a notificaion on a right bottom corner that Steam loaded xbox controller configuration (or something similar). < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manasiyokk -- 11 Aralık 2020; 1:23:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox series x Controller PC Fifa 20 ÇÖZÜLDÜ
-
-
Aynı sorunu Fifa 21'de alıyordum, senin çözümünü deneyince çözüldü şükür. Ancak diğer oyunlarda da benzer hatalar olduğu için yine aynı çözüm işe yarar mı bilmiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nibelungen27Aynı sorunu Fifa 21'de alıyordum, senin çözümünü deneyince çözüldü şükür. Ancak diğer oyunlarda da benzer hatalar olduğu için yine aynı çözüm işe yarar mı bilmiyorum.
Hocam bende de series x kontrolcü var fakat pcye bluetooth ile bağlayamadım bir türlü. One s kontrolcüsünü sorunsuz kullandığım 4.0 usb adaptörü bu kolu görmüyor. Bluetooth listesinde de çıkmıyor. İnternetteki her yöntemi denedim. Gamepad sürücüsü, windows, bluetooth sürücüsü herşey güncel. Kullandığınız adaptör nedir acaba?
-
Realtek 4.2 Bluetooth Adapter var bilgisayarımda. Bağlamakta sorun yaşamadım. Başka bir cihazda da denedin mi? Telefon, TV vs.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen. Telefona bağlamayı denedim sıkıntısız çalışıyor. Bende 4.0 adaptör var o hiçbir şekilde görmüyor. Bu akşam bir format atmayı düşünüyorum son çare olarak. Olmadı yeni bir adaptör alıcam 5.0 vs.
-
sorun çözüldü mü birden fazla controller tek bluetootha bağlanıyor mu. hangi adaptörü almalıyız?
-
5.0 adaptörle çözüldü hocam ama birden fazla bağlanıyor mu bilmiyorum.
5.0 hangi adaptörü aldınız acaba
-
Hadron marka hocam en ucuzu buydu. Üzerinde v5.0 yazılı bi cihaz. Controller bluetooth bağlantısını telefonda falan test ettiniz mi bluetooth bağlantısını. Controllerda sorun olma şansı var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Fenix -- 4 Haziran 2021; 13:34:29 >
quote:
Orijinalden alıntı: Michael FenixHadron marka hocam en ucuzu buydu. Üzerinde v5.0 yazılı bi cihaz. Controller bluetooth bağlantısını telefonda falan test ettiniz mi bluetooth bağlantısını. Controllerda sorun olma şansı var mı?
Hocam bende tek kol var kablolu kullanıyorum. 2. kolu almayı düşünüyorum o yüzden sordum bluetooth adaptörü ile 2 kolu birden bağlayabilir miyiz diye. Birkaç yerde okudum aynı cihazdan 2 tane bağlayınca çakışma sorunu felan oluyor diyorlar. Eğer xbox controlcüsünde öyle bir sorun yaşayan varsa xboxın kendi wireless adaptörünü almayı düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X