Şimdi Ara

XBOX 360 E79 Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, XBOX 360 E79 hatası veriyor bunun nedenini ve tamir hakkında bir bilgisi olan var mı ?

• Harddisk hatası diyor. Temassızlık olabilir. Dikkat et Harddiski çıkar tozlanma filan varmı diye bak. fişinde.
    Bi türlü düzelmiyorsa harddiskin içini aç (korka o gördüğün şey sadece kasası harddiskin kendisi içinde)
    Fişlerinde çıkma vs bişi varmı diye bak.
  • çalışan harddisk taktım yine değişen bşi olmadı, E79 hatası harddiskle ilgisi yok galiba
  • listeden baktım harddisk hatası yazıyordu. Başka ne olacak?

Harddisksiz açmayı denedin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 23 Nisan 2007; 12:55:47 >
  • Oradaki sata portlarda sorun olabilir.Güney köprüsü kontrol ediyor onda bir sorun olabilir.
  • hard disksizde aynı hatayı veriyor, SATA yı kontrol eden çip belki arızalandı ondan da bulmak zor olur gibi, portun orda sigorta var sigorta sağlam
  • Arkadaşım aleti al zaza han fatihe git.Tahtakalede kime sorsan söyler zaza hanı. 4. kata çık sağa dön ufak yer.Bak bakalım ne diyor.Elinde bozuk bir board var ise sata portlarını değiştirebilir belki.Denemekten zarar gelmez derim.
  • kendisi ile msn de görüştüm, yaptıklarını yaptım ama bi sonuç çıkmadı
  • Valla geçmiş olsun arkadaşım işin zor o zaman.Olmadı artık parçalayıp satmaktan başka çare kalmıyor.
  • makinen yeni nesil olmalı. içini açınca bakarsın ramlerine böyle pembemsi ciklet tarzı bir soğutucu koymuşlarsa yeni nesildir.

Neyse sorun harddisk diyor ama esas sorun ramler. Şu an için tamiri yok benim bildiğim kadarıyla. Ramlerinde arıza oluşmuş.

Geçmiş olsun, nasıl oldu bu merak ettim doğrusu? Yani durduk yerde mi oldu, bazı belirtiler oldu mu?

Saygılar.
  • Nand arızası. Bende oldu. Yazılım güncelleme yaptım bad partition yüzünden açılmadı. Nand değiştirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.