Şimdi Ara

Xbox 360 Elite 3 kırmızı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar elite x360 ım 1 hafta kadar önce 3 kırmızı hatası veriyordu fakat adaptör çıkarıp takıp kabloları söküp çıkarınca açılıyordu, oyunlarda hiç bir takılma belirtisi filan olmuyordu ama dün gece oynadıktan sonra bu sabah yine 3 kırmızı verdi ve hiçbir şekilde açılmadı bu sefer, yani hiç 3 kırmızıya neden olcak şeyler göstermeyen alet nasıl bi anda 3 kırmızı verdi anlamadım, yardımcı olabilirseniz sevinirim...

• Hata koduna bak bir.
  • nerden bakcaz?
  • sync bide eject tuşu yöntemiyle bastım ışıklar 0020 şeklinde yandı...
  • tamir ettir kendin uğraşma
  • quote:

Orjinalden alıntı: chakkale

sync bide eject tuşu yöntemiyle bastım ışıklar 0020 şeklinde yandı...

0020 (Not yet known, possibly overheating)
    Aşırı ısınma olarak gösteriliyor.Muhtemelen Gpudandır.
  • anladım fakat daha önce hiç oyunlarda takılma yapmayan gayet sağlam çalışan alet bi anda nasıl böyle oluyor aklım onu almadı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EA Sports Active 2 XBOX 360 50tl
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o zaten birden olur kafanı yorma kendin yapamayaksan birisine göster aleti atik elektroniğe mesela
  • ankara dayım şimdi kargoya güvenemiyorum ankara da bi yer yokmu?
  • Not yet known, possibly overheating = Sebep bilinmiyor, ısınma olabilir
  • sağlam paketlersen kargoda hiç birşey olmaz mng veya yurtiçine ver
  • ankarada konsoltürk var kardeşim onlara götür forumda ara bulursun
  • falcon board lu alet nasıl 3 kırmızı gördü anlamadım ekstradan heatsinki var bide aletin... ya ilk başta bu hep 3 kırmızı veriyordu ama sora bi şekilde açılıodu, ama bi gün elektrikler gitti geldi makina da kapalıydı o sırada açtığımda 3 kırmızı verdi açılmadı... adaptörde dicem ama adaptör yeşıl ıiık yanarak düzgün çalışıyor...
  • hocam zaten her 3k aniden geliyor genelde. hani ben geliyorum demiyor.
  • yaw arkadaki x-clamp i söktüm ama sökerken yanlışlıkla bi çizik oldu anakartın arkasına şimdi açılıo alet ama görüntü böle kayarak gelio deişik deişik... omu neden oldu acaba ?
  • yaw sen uğraşma tamire ver ankarada var 4-5 yer kırmızı ışık tamiri yapan
  • Bütün kabloları sök sonra bir daha tak ...
  • evet şimdi düzeldi bi ara yine 3 kırmızı vermeye başladı bütün kabloları söküp takınca düzeldi ama pek hayra alamet gözükmüo aletin sonu :D
  • off bu tarz başlıklar yüzünden bende korkuyorum
  • valla bende böle göre göre korkuodum ahanda başıma geldi, hemde 2007 mart yapımı falcon elite in başıan geldi bu...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.