Şimdi Ara

xbox 360 elite hdmi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar xbox 360 almayi dusunuyodum simdi elite versiyonu beklemeye karar verdim duyunca.elite i hdmi dan baglayinca normal xbox 360 a gore fark olur mu goruntude.ona gore beklicem de.

• Öyle bi olurki hocam... Sen bekle, doğru iş yapmış olursun. Burda sana yok olur mu öyle şey diyenler olacaktır ama sakın dinleme, yoksa kafanı duvarlara vurursun. Benden söylemesi. Ben de hdmi'lısını alıcam ilerde. Artık elit mi olur pelit mi olur bilemem...
  • Çok az fark oluyor. Gamespot'un İncelemlerine göre az fark oluyor.
    Çözünürlük aynı. Renkler biraz daha canlanabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Öyle bi olurki hocam... Sen bekle, doğru iş yapmış olursun. Burda sana yok olur mu öyle şey diyenler olacaktır ama sakın dinleme, yoksa kafanı duvarlara vurursun. Benden söylemesi. Ben de hdmi'lısını alıcam ilerde. Artık elit mi olur pelit mi olur bilemem...

xbox alacan yani :D
  • Gamespota bakarsan biçok şeyde az fark vardır... Hiç güvenmeyin derim kendilerine.
  • tesekkurler arkadaslar zaten ne kaldiki ufacik bi fark dahi olsa beklemek en mantiklisi.
  • BEn pek sanmıyorum .Orjinal oyun kullanacaksın bunun farkındasın demi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Öyle bi olurki hocam... Sen bekle, doğru iş yapmış olursun. Burda sana yok olur mu öyle şey diyenler olacaktır ama sakın dinleme, yoksa kafanı duvarlara vurursun. Benden söylemesi. Ben de hdmi'lısını alıcam ilerde. Artık elit mi olur pelit mi olur bilemem...

xbox alacan yani :D

Hiç bi zaman almicam demedimki zaten.. Makina için değil, bazı oyunları için alıcam, o da ilerde.

• farkindayim ama ilerde elite de cozum cikar
  • elite al ÇÜNKÜ:
    1- Yeni alet olduğu için daha az problemli olucaktır, sorun çıkarmaz muhtemelen
    2- DVD-romu daha sessiz philips. Şu anda kırılmış olmasada birkaç ay içinde o da firmware olabilcek hale gelicektir.
    3- HDMI girişi olması 1080p çözünürlüğü digital girişli tvlerden alabilmeni sağlıyor. Aynısını analog VGA (monitör kablosu) ile de yapaibliyosun ama işte hdmı daha iyi diyolar ki ne kadar doğrudur bilemem.
    4-120GB harddiski var film, müzik zart zurt ne varsa atarsın içine.

eğer şimdi alırsan ah keşke almasaydım dersin, çünkü ben ocakta aldım keşke daha erken çıkasydı elite diyorum şu anda. Gerçi hdmı girişli tvim yok ama projeksyonda 720p iyi yani
  • 1080p ile 1080i arasında eger tvniz 1080p ise gercekten derinlik olarak baya bir fark edecektir.ama oyle cooookk buyuk te bir farklılık ta beklemek yanlıs olur...

kaldıkı ben daha 1080i ve 720 p de bile 1 kere xbox 360 oynayabildim arkadasın tvsinden agzım acık kalmıstı.sonra malum evde 72 de tuplu ye devam ....

zaten evinizde 1080p destekli tv yoksa elite almanın bir mantıgı zaten yok.....
  • bi de siyah olması cezbediyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.