Bildirim
Xbox 360 gamepad ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
madcatz (Adı bile piskopat) çakma ürünler yapıyor yurdışından alabilyiorsun ama gerçe ps kontrolerı benzer var
analoglar aşağıda diğer 4 tuş yukarda olan modeli hoş :):İ) -
quote:
Orijinalden alıntı: darksiderx
madcatz (Adı bile piskopat) çakma ürünler yapıyor yurdışından alabilyiorsun ama gerçe ps kontrolerı benzer var
analoglar aşağıda diğer 4 tuş yukarda olan modeli hoş :):İ)
teşekkürler arkadaşım yokmu yurtiçinde satan biyer falan -
quote:
Orijinalden alıntı: nincasinek
quote:
Orijinalden alıntı: darksiderx
analoglar aşağıda diğer 4 tuş yukarda olan modeli hoş :):İ)
teşekkürler arkadaşım yokmu yurtiçinde satan biyer falan
logitech'in chillstream'i var, 51 lira civarında. ama titreşimli değil ve kablolu.
3. parti üretimi kablosuz xbox 360 gamepad'i bulamazsınız, microsoft izin vermiyor yapılmasına.
-
frosties o dedigin ürünü vatanbilgisayarda görmüştüm pc için vardı sadece xbox için olanı hiç görmedm araştrmştm güzel bi ürün incelemiştim bulursan link falan atablrmsn -
quote:
Orijinalden alıntı: nincasinek
frosties o dedigin ürünü vatanbilgisayarda görmüştüm pc için vardı sadece xbox için olanı hiç görmedm araştrmştm güzel bi ürün incelemiştim bulursan link falan atablrmsn
şimdi araştırdım, xbox ile çalışmıyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frosties -- 8 Mayıs 2010; 1:53:40 > -
neyse teşekkürler peki en ucuz nerden alablrm microsoft gamepadi 100 lira falan hiçte gamepad e veresim yok yani açıkcası -
microsoft beyaz gamepad 70 liradı en son baktığımda.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X