Şimdi Ara

Xbox 360 Hatalar / Tamir Adresleri / Xbox'ı Nasıl Açarım / Soğutma Mod (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
794
Cevap
4
Favori
94.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önce konsolu elden çıkarmayı düşündüm, ama satsam bile yaşadığım problemleri yazacaktım ve bu da fiyatı düşürecekti, belki de 3k lı aksesuarlarıyla konsol satmakla problemli kasayı satmak aynı paraya gelecekti. Belki biraz farkederdi. Bu yüzden satmaktan vazgeçtim.

• Bence arkadaş zaten bu tamir işlerinde bilgili olduğunu uyguladığı metotlar ile göstermiş, yani bu saatten sonra bu cihazı artık elinden çıkarmaya bile kalksa tamir görmüş içi açılış ve 3k görmüş olarak satacaktır, yani satın alacak kişiye bu bilgileri vermesi lazım. O yüzden bana kalırsa siz bu konsol ile gidebildiğiniz kadar gidin ana kasayı da zaten kurcalamışsınız ama istediğiniz gibi değişiklikler, modlar uygulayarak adeta bir karalama tahtası haline getirin.
    Eğer tamamen bozulursada kol, adaptör, vga kablo dvd-rom gibi parçaları satarak üstünede ekleme yaparak dediğiniz gibi bir jasper alırsınız.
    Bu arada konsolunuz 2 sene sağlam çalıştıysa hiç bozulduğuna da üzülmeyin çünkü ilk 3 ay hatta ilk ayında bile patlayan konsollar var.

Haklısınız, bu şekilde satsaydım bile tüm sorunları bildirirdim oda fiyatı düşürürdü bu yüzden satmaktan vazgeçtim. çok fazla üzülmedim, ama yinede insanın içi bir tuhaf oluyor. Keşke daha önceden ram chiplerine soğutucu taksaydım diye düşündüm.

• SOGUTMA MODU KISMINA KONSOLTEKNIK IGIDE EKLEYIN LUTFEN. SÜPER BİR SOGUTMA MODU YAPIYORLAR. HERKESI TEK GECER.
  • Selamlar.Benim bir sorunum var.Dün prototype adlı oyunu aldım! ve xbox'uma taktığımda disc unreadable hatası verdi.Daha sonra wave 3 patcher diye bişey varmış,patchle beraber aldım ama yine aynı hatayı veriyor konsol.
    Yardım edin prototype oynamak istiyorum!
    Y
  • quote:

Orjinalden alıntı: desert78

Selamlar.Benim bir sorunum var.Dün prototype adlı oyunu aldım! ve xbox'uma taktığımda disc unreadable hatası verdi.Daha sonra wave 3 patcher diye bişey varmış,patchle beraber aldım ama yine aynı hatayı veriyor konsol.
    Yardım edin prototype oynamak istiyorum!
    Y

Söylediniz oyun 3rd wave.En son FW yapılmış olması gerekli oyunu oynayabilmeniz için.
  • Benim dvdrom dvdleri okumamaya başladı arkadaşlar ,durmadan unreadable hatası alıyorum . Tamire göndermeden evde kendi yapabileceğim uygulamalar varmıdır ? Biraz daha idare etse yeterli .
  • quote:

Orjinalden alıntı: duncan21

Benim dvdrom dvdleri okumamaya başladı arkadaşlar ,durmadan unreadable hatası alıyorum . Tamire göndermeden evde kendi yapabileceğim uygulamalar varmıdır ? Biraz daha idare etse yeterli .

Evde yapabileceğin bir şey yok, dvd-rom tamiri bu işte en güvenilir çözüm yada lens temizliği yaptıracaksın ama lens temizliğide %100 bu işi çözer diyemiyoruz.

2.en bir dvd-rom yada tamirden başka yapacak bir çözüm yok.

Ama şöyle bir sorunda var yeni fw attırdınızmı ? ve bu sorun fw den sonramı olmaya başladı çünkü fw yi doğru atamamış ve ardından bu sorun oluşmuş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 5 Temmuz 2009; 11:39:09 >
  • @ FiréLord yanıt için teşekkürler öncelikle.

Yeni fw attırmadım 1 senedir aynı .Birde dün foruma bakarken verbatim azoların bu soruna neden olduğu yazılmış .Bir de medya değiştirmeyi deniycem çünkü bendeki tüm oyunlar azoya yazılı.Oda olmazsa artık dvdromu değiştirmek en uygunu olacak sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chetaci

Söylediniz oyun 3rd wave.En son FW yapılmış olması gerekli oyunu oynayabilmeniz için.

Sagol yardımın için.Ben sanıyordum o patch olunca oynanıyordu eski fwlerlede..Makinanın tamirciye gitme zamanı geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: desert78

quote:

Orjinalden alıntı: chetaci

Sagol yardımın için.Ben sanıyordum o patch olunca oynanıyordu eski fwlerlede..Makinanın tamirciye gitme zamanı geldi

Yeni çıkan oyunları eski fwli konsollarda oynayabilmek içinde patchler var fakat bu live'de ban riskini büyük ölçüde arttırır ve her oyunda bu yöntem geçerli değil.
  • slm arkadaslar.bende xbox360 j var benim makine 0020 harası veriyor ve adaptorden 5 v geliyor ama 12 v vermiyor sizce adaptordemi sorun var yoksa makinedemi cevaplarsanız sevinirim.tskr
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurel_1359

slm arkadaslar.bende xbox360 j var benim makine 0020 harası veriyor ve adaptorden 5 v geliyor ama 12 v vermiyor sizce adaptordemi sorun var yoksa makinedemi cevaplarsanız sevinirim.tskr

Normalde bu bilinen 3k sorunu ama sizin adaptörün cihazı çalıştırınca ışığı ne renk yanıyor ? Eğer normal yeşil ise bilinen 3k sorunudur tamir ettirmeniz gerekir.
  • yeşil yanıyor dvd kapagıda acılıyor hata 20 veriyor silikonmu yenilinecek yoksa islemci lehimmi soguk lehim yardım edersen sevinirim
  • quote:

yeşil yanıyor dvd kapagıda acılıyor hata 20 veriyor silikonmu yenilinecek yoksa islemci lehimmi soguk lehim yardım edersen sevinirim

Bu tür hata kodunu görenler çoğunlukla lehim değişimi(Arctic Silver 5 Thermal)ile sorunu çözdüler.Fakat bu işleri bilen yerlere konsolu gönderirseniz tamir edilir.
  • quote:

yeşil yanıyor dvd kapagıda acılıyor hata 20 veriyor silikonmu yenilinecek yoksa islemci lehimmi soguk lehim yardım edersen sevinirim

0020 hata kodu alıp cihazı bozulan bir kaç kişi görmüştüm, bu durum GPU dan kaynaklı olabilir, anlayacağın bu küçük bir sorun değil tamirciye götürmen en doğrusu olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FiréLord

quote:

0020 hata kodu alıp cihazı bozulan bir kaç kişi görmüştüm, bu durum GPU dan kaynaklı olabilir, anlayacağın bu küçük bir sorun değil tamirciye götürmen en doğrusu olacaktır.

Maşallah paşam iyice 3K uzmanı olmuşsun :) Bende bugün Özkan elektroniğe bıraktım Ersinklc'la birlikte makineyi. Yanlış hatırlamıyorsan hatanın 0102 olduğunu söyledi. Bakalım sonuç ne olacak, olan benim gold üyeliğe oldu. Koskoca MS diyoruz, adamların çıkardığı konsola bakarmısınız. Gerçi PS3'de de aynı sorunları yaşıyoruz ancak ender. Gelecek nesilde aynı sorunlarla karşılaşacaksak çok daha iyi grafik ne işe yarar ? Evlerimizde duran konsollarımız artık evladiyelik değil.

• ATİK ELEKTRONİK kücük adres değişikliği bilginize Rıhtım Cad. Başçavuş Sk. Emintaş İşhanı no:611 kat 4 Kadıköy / İstanbul
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoPRoBLeMtr

Maşallah paşam iyice 3K uzmanı olmuşsun :) Bende bugün Özkan elektroniğe bıraktım Ersinklc'la birlikte makineyi. Yanlış hatırlamıyorsan hatanın 0102 olduğunu söyledi. Bakalım sonuç ne olacak, olan benim gold üyeliğe oldu. Koskoca MS diyoruz, adamların çıkardığı konsola bakarmısınız. Gerçi PS3'de de aynı sorunları yaşıyoruz ancak ender. Gelecek nesilde aynı sorunlarla karşılaşacaksak çok daha iyi grafik ne işe yarar ? Evlerimizde duran konsollarımız artık evladiyelik değil.

Valla Talha hocam senlede konuşmuştuk hatırlarsın şu Xbox'ın 3k illeti olmasa ne konsoldu diye, işte MS bize bu tadı bir tattırıyor sonra kop kopa bilirsen cihazdan

Geçmiş olsun diyelim, tamirden sonra 3 ay garanti veriyorlar aklında bulunsun

recepugur

Adres için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 10 Temmuz 2009; 15:24:30 >

• benim makine de ses kesik kesik gelmeye başladı (bazı oyunlarda yapıyor..mesela fifa oynarken bişey yok..silent hill oynarken ateş edince,ya da bazı yaratıklarda,street fighter oynarken sürekli vs.)...ilk kez böyle bişeyle karşılaşıyorum...sorun cihaz da mı kabloda mı sizce?? yedek bi kablo falan olmadığından deneyemedim de...ama bu durum aşırı canımı sıkıyor...bazı oyunları hiç oynayamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: moorsay

benim makine de ses kesik kesik gelmeye başladı (bazı oyunlarda yapıyor..mesela fifa oynarken bişey yok..silent hill oynarken ateş edince,ya da bazı yaratıklarda,street fighter oynarken sürekli vs.)...ilk kez böyle bişeyle karşılaşıyorum...sorun cihaz da mı kabloda mı sizce?? yedek bi kablo falan olmadığından deneyemedim de...ama bu durum aşırı canımı sıkıyor...bazı oyunları hiç oynayamıyorum

Sorun oyunlarda yada kullanılan dvd de olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.