Arkadaşlar benim Xbox 360'ın dvd-rom'unda arıza çıktı.İlk olarak dvd sürücüye oyunu taktım oyunu çiziyormuş gibi sesler çıkarttı.Sonra makineyi kapattım.Tekrar açtığımda dvd-rom kendi kendine açılmaya başladı.dvd-rom'u kapatıyorum kendi kendine tekrar açılıyor.Üstelik makinede FW'siz.Bu durum karşısında ne yapabilirim.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
120 TL çok değil mi bu işlem için ? Herhangi bir parça değiştiriyorlar mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:
Orijinalden alıntı: cemadar
2008/04 tarihinde aldığım Arcade makinam E74 hatası ile pert olmuş durumda. Hemen hemen 3 aydır hiç oyun oynamadım makina yine de E74 verdi. Atiğe Göndermeli mi ? Gönderirsek masrafı ne olur ? Satıp yenisini alalım desek para eder mi ?
Bence satma, 120 TL ye Atik yapıyor çokta sağlam yapıyorlar 6 ay rahat gider zaten 3 ay da garanti veriyorlar.
@hosleks
Hocam konsolu eğer İstanbul duşındaysan İstanbul Kadiköy deki Atik ya da Bilkons elektroniğe götür onlar bi baksınlar.
@cemadar
Evt biraz fazla ama adamlar milyarlık cihaz getirdiler sırf bunun tamiri için çok sağlam yapıyorlar yani. Olmazsa bilkons elektroniğe götür onlar da 100 TL ye yapıyordu yanılmıyorsam.
Eyvallah Hocam, Atikten aldım zaten makinayı, belki indirim yaparlar. En azından firmware güncellemeyi yapsalar yeter.
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
@hosleks
Hocam konsolu eğer İstanbul duşındaysan İstanbul Kadiköy deki Atik ya da Bilkons elektroniğe götür onlar bi baksınlar.
@cemadar
Evt biraz fazla ama adamlar milyarlık cihaz getirdiler sırf bunun tamiri için çok sağlam yapıyorlar yani. Olmazsa bilkons elektroniğe götür onlar da 100 TL ye yapıyordu yanılmıyorsam.
Teşekkür ederim hocam.
Arkadaşlar selam, Eski bir xbox'çu olarak en son falcon aleti kırmızıya kurban ettim ve yaptırıp sattım sonra kırmızı bir fobi gibi oldu ve almadım tekrar xbox, ama ne yalan söyliim xbox'us olmuyor Ps3 var ama oyunlar bütçeyi sarsıyor artı ps3 ile oyuna yapıcağınız yatırım ile xbox yıllık 3K verse bile xbox yine amorti ediliyor zaten, sormak istediğim jasperler ile ilgili 10 aydır yapılan satışlara rağmen böyle bir vukuatın olmaması, eğer bu gerçekse 2-3 ay gibi bir süre sonra alıcam bende tekrar xbox ama size danışiim dedim, kırmızı veren jasper olmadımı daha aslında falconlarda ilk aylarında vermiyordu ama sonra onlarda bozdu,
(Bir kaç satıcı firmayı aradım 10 aydır sattıklarını ve kırmızı ile dönen jaspe olmadığını belirtiyorlar hatta 6 aylık tamir masrafını garanti eden bile oldu)
Tşk.
arkadaslar benim hata kodum nedir anliyamadim 4114 yaniyo bunun anlami nedir acaba. tamir gormustu daha once
quote:
Orijinalden alıntı: kabuto
arkadaslar benim hata kodum nedir anliyamadim 4114 yaniyo bunun anlami nedir acaba. tamir gormustu daha once
cozumu varmidir acaba bunun kendi basima cozebilicegim yoksa illa bi tamire mi goturmek lazim cok sordum ozur dilerim ama cozebilicegim bi problemse kendim yapmayi tercih ederim
Konsolun ömrü dolmuş zaten bu saaten sonra ne yapsan boşuna.
Arkadaşlar xbox tamiri için size çok iyi bir arkadaş önerebilirim.Yazıcıoğlu 6 katta OKTAY adında bir arkadaş var.Bu arkadaşa yazıcıoğlu bodrum katta Bilnet elektronik vasıtası ilede ulaşabilirsiniz.Geçen gün bir arkadaştan 3K lı bir makina aldım.arkadaş bu makinayı daha önce ATİK elektronikten yaptırmış.Yine ATİK elektronik'e götürmüş 130 tl istemişler.Kızmış bana 30 tl ye verdi.Bende daha önce PLATİN elektronikten tanıdığım OKTAY arkadaşa götürdüm.İçini açtı baktı abi bu makinada sorun yok daha önce yapanlar somunlarını kalın takmış oda kaydığı için elektrik gelmiyor o yüzden hata veriyor dedi.Yerine oturttu bendende para almadı.Ya ATİK elektronik'e gitseydim 130 tl aynen ...... Birde bana makinayı 30 tl ye satan arkadaşın durumunu düşünün makinası pisi pisine gitti.OKTAY arkadaşıma sonuna kadar kefil olurum yapamıyacağı makinayı yaparım diye alıpta 5 - 10 sonra mağdur olmanıza neden olmaz. O yüzden ATİK elektronik filan hikaye arkadaşlar.Benden size tavsiye.Zaten arkadaşı PLATİN elektronikten tanıyan tanır.
harddiskin olduğu sol taraf sağ tarafa göre daha çok ısınınyor (fanlar harddisk yüzünden kapandığı için).Ben harddiski söküp bir ara kabloyla xboxa bağlamayı düşünüyorum böylece fan delikleri açık kalabilecek. ama nasıl bir kablo alacağımı ve nerden alabileceğimi bilmiyorum.bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Yeri burası sanırım sorayım dedim :) Bende bir tek anakart ve DVD-rom var. Yani kasa yok. 3K'lı olduğu için yaptırmadım. Kasasız çalışır mı bu cihaz ?
quote:
Orijinalden alıntı: smd
Yeri burası sanırım sorayım dedim :) Bende bir tek anakart ve DVD-rom var. Yani kasa yok. 3K'lı olduğu için yaptırmadım. Kasasız çalışır mı bu cihaz ?
3k sorunu halledilirse çalışmaması için bir neden göremiyorum çünkü anakart bildiğiniz pc anakartı kasaya ihtiyaç yok. Tabi o şekil kullanımı nasıl olur merak ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: smd
Fanlariniz da varsa calismamasi icin bir neden yok.