Şimdi Ara

Xbox 360 Hatalar / Tamir Adresleri / Xbox'ı Nasıl Açarım / Soğutma Mod (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
794
Cevap
4
Favori
94.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni Xbox 360 elite alıcam Kahraman Elektronikten saolsun fatih abi yardımcı olucak yeni xbox alacak olanlar hata görmek istemiyorsa ordan alsın.1 yıl full garanti hertürlü sorun 1'e 1 yenisini veriyorlar.
    Link;
    http://forum.donanimhaber.com/m_35205218/mpage_1/f_/key_//tm.htm#35205218
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku-s

Arkadaşlar ben yeni Xbox 360 elite alıcam Kahraman Elektronikten saolsun fatih abi yardımcı olucak yeni xbox alacak olanlar hata görmek istemiyorsa ordan alsın.1 yıl full garanti hertürlü sorun 1'e 1 yenisini veriyorlar.
    Link;
    http://forum.donanimhaber.com/m_35205218/mpage_1/f_/key_//tm.htm#35205218

İnşallah alırız.Şu sıra lazım xbox360..
  • arkadaşlar takip edemedim ama jasper alıpta 3k gören var mı?
  • benim zephry konsol şöyle 8-9 ayda önce 0110 hatası verdi Memory hatası/ Memory ısınma problemi. Sağolsun Konsoltürk`e gönderdim halletti. Şimdi tekrar 3 K ve yine 0110 ama nedir bu GPU ile alakalı değil mi? Bilen bana açıklayacak bir arkadaş var mı?
    Teşekkürler..
  • İrmak Toysland Ankarada 1 numaradır ole salaş falan olduğuna bakmayın konsol ordan alınır !
  • Arkadaşlar Xbox 360 alıyorum. Öncelikle yanlış yoldasın vs. deme çünkü ben bir tuttummu bırakmayanlardanım. Karar verdim birdaha dönmem kararımdan.

Jasper filan olan modelleri çok iyiymiş.. Istanbul/Gayrettepe(Beşiktaş)'de oturuyorum . Nerden almalıyım sizce ? Tüplü TV'De oynayacağım bir süre sonra LED TV'Ye geçmeyi düşünüyorum.

Teşekkürler..
  • arkadaşlar oyun oynarken oyun bir anda takıldı durdu kapattık kabloları söktük taktık bi daha açtık 3k verdi sonra bir daha tüm kabloları çıkarıp taktık bu sefer 3k vermedi normal çalıştı konsol ama oyunda pat diye duruyor donuyor hiç bişey yapamıyorum gamepad ile bile ... çözüm nedir lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisgokcan1

arkadaşlar oyun oynarken oyun bir anda takıldı durdu kapattık kabloları söktük taktık bi daha açtık 3k verdi sonra bir daha tüm kabloları çıkarıp taktık bu sefer 3k vermedi normal çalıştı konsol ama oyunda pat diye duruyor donuyor hiç bişey yapamıyorum gamepad ile bile ... çözüm nedir lütfen yardım edin

Makinenin bordu nedir arkadaşım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

quote:

arkadaşlar oyun oynarken oyun bir anda takıldı durdu kapattık kabloları söktük taktık bi daha açtık 3k verdi sonra bir daha tüm kabloları çıkarıp taktık bu sefer 3k vermedi normal çalıştı konsol ama oyunda pat diye duruyor donuyor hiç bişey yapamıyorum gamepad ile bile ... çözüm nedir lütfen yardım edin

Jasper...
  • quote:

quote:

quote:

Jasper...

Bu donmalardan sonra ekranda bozulmalar oluyormu ? Karışmalar renklerin birbirine girmesi vs...

Birde sürekli aynı oyundamı oluyor diğer oyunları da denedinizmi veya dashboard da iken de donmalar oluyormu test edin..

• ısınmadan dolayı olmuştur veya bir para kaymıştır diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirpinti

Benim xbox'ım 3 kırmızı vermedi ama açtıktan 2 dk sonra ekran kare kare olup (kumlu kareler) birbirine geçiyor. bir arıza ışığı falan da yakmıyor. sorunum nedir? başına daha önce bu gelen var mı?

Grafik işlemcisinde problem olabilir. Sorun büyümeden bir tamirciye göstermenizde yarar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 30 Haziran 2010; 18:13:28 >
  • onun hangi hata kodu olduğunu biliyomusun hemen yol verme yhaw yardımcı olabilecek birleri wardır ölümcül olan sadece 0102 gpu hatasıdır diye biliyorum ben
  • 1022 sorununu x-clamp ile düzeltebilir miyim ? Çalışırsa ne kadar gider tahminen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

1022 sorununu x-clamp ile düzeltebilir miyim ? Çalışırsa ne kadar gider tahminen ?

Çok fazla gideceğini sanmıyorum bence bunlar ile uğraşmana veya tamir için vereceğin paraya yazık.

Yeni bir Jasper veya Xbox 360S yi türkiyeye gelince alman daha iyi olacaktır.

Tamir ettirsen bile heran gidebilir, ama tamirden sonra 3 ay garanti veriyorlardı hala öyle mi bilmiyorum...
  • ufff ya oynayamadım bi xbox ımla. Adapröün içindeki parça yandı. Yeni adaptör 70 tl. Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff...ffffffffffffffff Offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.......ffffffffffffffffffffffffffffffff..!

• quote:

quote:

quote:

quote:

Jasper...

Bu donmalardan sonra ekranda bozulmalar oluyormu ? Karışmalar renklerin birbirine girmesi vs...

Birde sürekli aynı oyundamı oluyor diğer oyunları da denedinizmi veya dashboard da iken de donmalar oluyormu test edin..

öncelikle ilgin için teşekkürler sorularını yanıtlayayım..

donmalardan sonra ekranda bozulmalar olmuyor renklerin birbrne girmesi filan yok..

sadece fifa 10 world cupta denedim o zaman donuyor hatta dashboardtaykende dondu bikaç kez..

3k verdiği zaman hata kodunu bulma işlemi yaptık 1023 çıktı işte dvd rom hatası sonra bir dahada 3k vermedi dediğim gibi donmalar meydana gelmekte..

• @barisgokcan1

Dashboard da donmalar meydana geliyorsa 3k habercisidir diyecektim, ki zaten hatayı bulmuşsunuz şu anda bir sorun yoksa korkacak bişey de yoktur...
  • her şey 3k habercisi deil abartmayın
  • Şuan xboxım hala bozuk gerekli vidaları temin edip x-clamp deniyecem. Hatta boyutu büyük bir kaç vidayla denedim çalıştı gibi birşey. Şimdi gpu üzerine ya da uzantısına bir fan koymayı düşünüyorum ama gücü nereden alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyw@lker -- 5 Temmuz 2010; 17:34:12 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.