Şimdi Ara

XBOX 360 HD PLAYER...NTSC (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nerdeyse 50 den fazla bluray ve hd dvd film gordum bazilari rambo, rocky gibi eski filmler hepsinin arkadasinda kod1 yaziyordu. bu arada hd-dvd player baglayinca pc ye hangi yazilim ile oynatiyoruz bilen deneyen var mi? bildigim kadariyla kutunun icinden yazilim cikmiyor, sadece kumandasi var.
  • kutunun içinden bir kurulum cdsi çıktı...onu önce xbox360'a tanıttım.Ondan sonra HD player aktif halae geldi.
    Ama Pcde denemedim.Valla yanlışlıkla birşeyleri update ederde xbox'ımdanda olurum diye tırstım..:)
    Cuma günü İngiltereden bir HD getirtiyorum ..arkasında 2 yazıyor..bakalım deniycez..oldu oldu..olmadı........satılık HD PLayer varrrr..:)
  • @apak71 senin derdin bu cihazla normal dvd leri izleyememek mi region sorunundan dolayı? Bu arada satılığa çıkartırsan haberim olsun
  • yok be arkadaşım....DVD izlemek için cihazmı yok ? :)
    derdim şu..şimdiilik sadece USA den 5 adet HD DVD getirttim..arkalarında Region 1 yazıyor.
    Yarın öbürgün Türkiyede de çıkacak bu şeyler..ve arkalarında Region 2 yazacak.Okumazsa ne olacakkkk.....amazon.com'u zengin edeceğim bu gidişle
    Bu arada gerçektende bunları seyredeince nprmal DVD ile aralarındaki farkı görüorusn
  • Mesela bendeki PS3 oyunlarının bazılarının arkasında NTSC yazıyor ama PAL PS3 varken okuyordu, dolayısıyla öyle yazsa bile region free yse hiç bi problem teşkil etmez.

Yani HD DVD ler region free, Blueray de region kodu mevcut
  • ps3 regionlar bildigim kadariyla kaldirildi, hala yaziyor ama pal makine ntsc oyunu oynatabiliyor, filmlerde durumlar tamamiyle farkli. belki bazi filmlerde region yoktur ama genelinde hep region gordum hd dvd ve bluray olarak. 46 inc hd tv de dvd nasil olur bir baktim sonuc tamamen rezalet. mamhmutpasa vcd gibi gosteriyor, ama 720p hd yayinlari, xbox uzerinden hd filmleri ayni kalitede gosteriyor.
  • Arkadaslar biseyi acikliga kavusturalim

Bluray - Region kodlu

HD DVD - Region free

PS3 oyun - Region free

şimdilik durum bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 3 Ekim 2007; 1:41:43 >
  • amazon.com'daki blueray'lerin %90ı region free..valla tamamen karıştım..
    bu durumda ps3 bir adım öne geçiyor yaa..USAdan makine getirebilirsek her kod oyunu ve filmi izleytebileceğiz yani?
  • Bi örnek gösterebilir misiniz? Ben blueray lerinde region free olanlarını duymuştum ama amazonda incelediğimde bu yönde bi bilgi göremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Bi örnek gösterebilir misiniz? Ben blueray lerinde region free olanlarını duymuştum ama amazonda incelediğimde bu yönde bi bilgi göremedim

Mesela benim ntsc-u ps3 üm , tr den aldığım bluray filmleri sorunsuz oynatıyor. Filmlerin hepsinin arkasında All Region yazıyor...

Şimdilik bölge ayrımı yapam bluray film görmedim, en azından Türkiye'de...

HdDvd lerde bildiğim kadarıyla region free olarak çıkıyor. Üstünde region kodlarının yazması birşeyi ifade etmez...
  • Örneğin ben internetten almak istiyorum bluray film ama emin olamıyorum yazmıyor hiç bi yerinde, ondan sormuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 3 Ekim 2007; 1:41:30 >
  • yaw..xbox'a biraz ihanet gibi olacak ama blueray film denedim bugün ps3'te ..sanki biraz görüntü daha ağır basıyor gibi..
  • Netteki hd ve bluray ripleri baya bir seyrediyorum(arşiv 120 üstü),yakın bir zamanda 2 filmin full blurayini çektim ve arada fark göremedim.Belki gören vardır ama aynı filmin hem bluray hem bluray ripi var ve ikisini birden seyredip karşılaştırdım.Sonuç bana göre ikisi de aynı.Film Gone in Sixty Secondsdı.
  • lcd tvde 3 hdmi giriş var..aynı anda hem xbox hd player hem ps3 bağlayınca biraz saçmalıyo olabilirmi acaba?
    normalde arada fark olmaması lazım gerçektende
  • arkadaşlar bu hd dvd player ı xbox360 için olanı nerden satın alabılırım.Turkıyede satısı varmı acaba?
  • Platinde falan var ama yüksek fiyat.
    Bende uygun fiyatlı HD DVD NTSC bölge kodlu arıyorum ama bulamadım henüz. ( DVD arşivimin yarısından coğu NTSC bölge kodlu olduğu için)
  • Çok uzağa gitmenize gerek yok, forumda sıfır 150$ olarak satılıyor

http://forum.donanimhaber.com/m_18445063/mpage_1/key_//tm.htm#18445063
  • gereksiz birşey zaten türkiyede hd film dogru düzgün yok
  • 2sininde goruntu kalitesi ayni neredeyse sadece filmden filme fark olur az bisi..oda transferden dolayidir..bendede bayag var ama gonlum hd dvd den yana...bi bos blue ray alicam sonra bi blue ray yazici sonra birde ps3 alalimda tam olsun oturup aglarim sonra her blue ray yakisimda..:D bos medyasida 35 40 ytl iken oh mis..
  • walla PS3 bana hediye geldiği için şımarıklık gibi belki ama ben blueraydeki görüntüyü daha fazla tuttum..torrentlerdeki riplerde çok birşey fark yok gibi ama adı üstünde "rip"..sabit bir teknoloji ile sıkıştırılıyor..gerçek HD görünütüyü ancak FULL HD bir LCD de ps3 den yada xbox360 hd playerdan anlayabilirsiniz.Yoksa Netten indirilen ripleri LCD ekrana verdiğimizde sadece DVDden daha iyi bir görüntü mevcut..
    eğer imkanınız varsa bu makinadan edinin derim.
    Forumda satan arkadaşın istediği fiyatta gayet iyi bence..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.