Şimdi Ara

XBOX 360 HD PLAYER...NTSC

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerikadan 1 hafta sonra arkadaşım geliyor..Oradaki fiyatı 180 usd...Yakında Türkiyedede HD DVD furyası başlayacak.
    En büyük endişem gelecek makine NTSC...Türkiye tabiiki PAL sistemde..Çıkacak DVDleri okuyamama (code,bölge )gibi bir problem olurmu sizce?

• Benim bilgime göre HD DVD ler Region Free dir.
  • aslında bende öyle bir duyum aldım..ancak henüz netleşmedi?Çıkış tarihleri hakkında bilgin varmı?
  • Nasıl yani çıkış tarihleri? USA de her yerde satılıyor HD DVD ler.

O bahsettiğin Xbox360 Add on undan bende alıcam, amazon dan aldırmanı öneririm, kampanya devam ediyormu bilmiyorum ama 7-8 film hediyesi var onu alınca.
  • Türkiyedeki çıkış tarihleri demek istedim..BlueRay D&Rlarda başladı satılmaya...Bu arada bayaa zarar edecekler o işten gibi
  • HD-DVD filmlerde bölge olayı yok alayı Region-Free. Cihazlar da standart ve her bölgede çalışırlar
  • HDDVD'de neredeyse tümü region yokama japon kardeşlerimiz yine yapmışlar yapçaklarını bazılarında bölge kodu 2 diye geçiyor,o da sadece japonyada..
    linkhttp://www.play-asia.com/paOS-13-71-ye-49-en-70-23mp.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX Digital TV Tuner
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki ben avrupadan PAL hd dvd playerını alsam benim ntsc-j makinamda çalışcak mı? gerçi o dvd sırf xbox için deil Bilgisayara da takılabiliyormuş. O bakımdan çok iyi.
  • Bölgeleri farklı olan HD-DVD Player ile konsolları birlikte çalıştırabiliyorsunuz. Ayrıca filmler bölge sınırlamasız piyasaya sürülüyorlar. Bu yüzden, cihaz NTSC olsa bile ileride ülkemizde yaygınlaşması muhtemel olan HD-DVD filmleri izleyebileceksiniz.
  • Arkadaslar bu urun ile ilgili alışveriş bolumune ilan actım ..ilgilenen arkadaslar oraya bakabilirler.....
  • tahminen hd-dvd lerden çok hd-dvd de normal dvd leri seyretmeye kalkınca o regionların bir önemi olur
  • Valla arkadaşlar..siparişi verdim..Region free diyoruz ama linkte öyle söylemiyor..umarım siz haklı çıkarsınız.Yoksa devamlı amazon.com'u zengin etmek zorunda kalacağım...

http://www.amazon.com/Transformers-Two-Disc-Special-HD-DVD/dp/B000NU2NJ8/ref=sr_1_1/105-6348706-9488418?ie=UTF8&s=dvd&qid=1190364441&sr=1-1

• dostum makineyi getirdiler..ama maalesef sadece NTSC yada 1.bölge gösteriyor...Eğer dvdlerin shrinklenmiş ise problem yok ama HD DVD için NTSC bulmaya mahkumsun..
    haberin olsun
  • ben bu son cümleden hiçbişey anlamadım
  • diyorumki..
    Cihaz sadece region 1 dvdleri (yada HD DVD) gösteriyor.Ama eğer region 2 olan bir dvd'yi shrink ile kopyalarsan doğal olarak kodunu kırmış oluyorsun,o zaman problem kalmıyor.
    Ama HD DVD için şu anda böyle birşey sözkonusu değil.Onu anlatmak istedim
  • HD DVD lerde region problemi yoksa sorun yok, normal dvd yi takıp izleyecek cihaz elbette bulunur, kafaya takılacak bi sorun değil
  • HD-DVD'lerde bölge kodlaması yoktur arkadaşlar. Dünyanın neresinden HD-DVD alırsanız alın seyredebilirsiniz... Ayrıca X360 için çıkan HD-DVDplayerda tüm konsollarda sorunsuz çalışmaktadır. Test edilmiştir. Playasiadan getirtdiğin NTSC-J HD-Playeri Pal ve J makinada denedim, sorunsuz çalışıyor...
  • hd dvd filmlerin arkadasin bolge kodlari yaziyor dikkatlice baktim. zaten hd dvd yada bluray de bolge kodu olmasa insanlar internetten alir hemen, kod diye bisey olmazdi. hd dvd alinca 8 film almak icin amerikada bir form doldurup gondermek gerekiyor, zaten her filmi de alamiyorsunuz listeden secebiliyorsunuz. normal hd dvd player fiyatlari 5 film ile 200 dolar civariyken xbox icin hd dvd almak cok gereksiz, isteyen marketplace yerinden indirsin kalitesi ayni.
  • Xbox360 la gelen hd dvd player çok portatif bi aygıt, xbox a bağlandığı gibi direk pc yede bağlanabiliyor ki bu bile başlı başına bi alma sebebi benim için
  • hd dvd yeni bir olay olduğu için ve daha çok eski filmleri hd dvd yapıp satmak için bölge kodu yok. yaygınlaşsın buna da koyarlar bence dvd gibi bölge kodu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.