Şimdi Ara

XBOX 360 İLE XBOX ONE ARASINDAKİ FARK NEDİR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xbox almayı düşünüyorum. Xbox 360 ile xbox one arasındaki fark nedir? Oyunları her iki cihazda da oynanabiliyormu?

• Öncelikle korsan olayı yok xbox one de. Onun dışında 360 dan yüz kat küçlü bir makine 360 oyunlarını xbox one de oynayabilirsin sayısı gittikçe artıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri megane 3 biri megane 4 öyle duşun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar çok teşekkürler. heralde 360 slim alacam. one da anlasılan her bir oyun fiyatı 200 tl civarı olacak. 360 istediğim oyunları oynayabilecem. ilk defa kullanacam bakalım artık. teşekkür ettim size. xbox 360 kinectli 2 kollu temiz satan varsa haber verirseniz sevinirim. teşekkürler.
  • Merhabalar, xbox one almani tavsiye ederim. EA Access yillik abonelik ile (60 tl) bir cok oyunu alabilirsin. Ea access ile oynayabilecegin oyunlara buradan bakabilirsin.

Ayrica xbox live gold ile her ay hediye oyunlar kazanabilirsin. Bu oyunlar sana ait oluyor ve live gold uyeligin iptal oldugunda oyunlara erisimin kesilmiyor. Yillik 200 tl civarinda.

Butcenizi bilmiyorum ama bazi teknomarketlerde xbox + 5 oyun gibi paketler var onlarada bakabilirsiniz. Ben xbox one + kinect + 5 oyun (3. u kinect oyunu) 1850 tl'ye almistim.

• çok teşekkürler, çok fazla zamanım olacğını sanmıyorum. oğlum uyuduktan sonra akşam 1 saat oynayabilirsem oynarım:) o yuzden çok para ödemek istemiyorum. heralde xbox 360 slim yanınada kinect alıp günü kapatacam :) tekrar teşekkürler.
  • Çok para ödemek istemiyorsanız ve çok grafik takıntılı değilseniz 360 slim alın

internetten oyun videolarını falan izleyin hangisi hoşunuza giderse onu alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende öyle düşünüyorum. temiz ve uygun fiyatlı xbox 360 slim varsa hemen alıcam. teşekkür ettim yorumun için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.